Full long.
Printable View
Full long.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111858]Full long.[/QUOTE]
Doğru yolu buldun sonunda...
[QUOTE=Astatin;111856]astatin günü 450 puan zararla kapatır :([/QUOTE]
aste üzülme :(
[QUOTE=Astatin;111856]astatin günü 450 puan zararla kapatır :([/QUOTE]
Üç kargacık bile yarım saat ötebildi. Spot açılınca bir avcı geldi vurdu kargaları.
Allahtan telafi edilemeyecek bir durum değil. Lig devam ediyor.
[QUOTE] 12.05.2009 15:09:28 *BİRİNYİ, "ABD'DE ÇOK FAZLA HİSSE SENEDİ NEDEN OLMAKSIZIN YÜKSELDİ" [/QUOTE]
Neden arayan ayuların postları şömine önlerini süslüyor zaten. .dng
yaw gozluk takmadım hıc hayatımda anneoow benım arkinin şişe dibi gibi gozluklerını takım dedım ne kadar net gordum ekranı bılemezsiiz .
Ülem gozlerım bozulmusda haberım yokmus[IMG]http://i43.tinypic.com/30hwx2f.png[/IMG]
[quote=unlimitted;111857]bugün veri var mı?[/quote]
abd'de tsı 15:30'da mart ayı dıs tıcaret rakamaları acıklanacak
buna gore subat ayında 25.97 mılyar dolar acık veren dıs tıcaretın
mart ayında da 29.4 mılyar dolarlık bır acık vermesı beklenıyor.
-matrıks-
[quote=Astatin;111856]astatin günü 450 puan zararla kapatır :([/quote]
bugün sen yarın ben öbür gün bi başkası...bu iş böyle kim hep kar ediyor ki?
takma kafana lem .boks.
[QUOTE=VOBiX;111861]Üç kargacık bile yarım saat ötebildi. Spot açılınca bir avcı geldi vurdu kargaları.
Allahtan telafi edilemeyecek bir durum değil. Lig devam ediyor.[/QUOTE]
Beşiktaş geçen hafta Fenere yenilince Sivas şampiyonluk turları atıyordu, bu hafta lider beşikteş oldu... Kısacası "önümüzdeki maçlara bakacağız" :D
[QUOTE=SEYYAH;111865]bugün sen yarın ben öbür gün bi başkası...bu iş böyle kim hep kar ediyor ki?
takma kafana lem .boks.[/QUOTE]
gökhan alıyor hepimizden...bence...;)
tenhada kıstırın artık onu :D
[QUOTE=fXci;111863]yaw gozluk takmadım hıc hayatımda anneoow benım arkinin şişe dibi gibi gozluklerını takım dedım ne kadar net gordum ekranı bılemezsiiz .
Ülem gozlerım bozulmusda haberım yokmus[IMG]http://i43.tinypic.com/30hwx2f.png[/IMG][/QUOTE]
Bizde anlayamadık valla kardiş, göz doktoru değiliz ki? adam al sinyalini görmüyor, sat sinyalini görmüyor, eeee, bu adam görememeye başlamış diyemedik işte:)...
[QUOTE=SEYYAH;111865]bugün sen yarın ben öbür gün bi başkası...bu iş böyle kim hep kar ediyor ki?
takma kafana lem .boks.[/QUOTE]
Başbakan bile ne dedi; "sen yanmazsan, ben yanmazsam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" :) 450 puan dediğin nedir ki Allah 19/09/2008 günkü gibi bir piyasada insanı terste bırakmasın...
42000 üzerinde full uzuna geçecem demiştim, yaklaştık:) saygılar...
Ful short çok kötü bir veri bekliyorum.Tam çakmalık.Dowu izledim dün düşmesi lazım.Peh.
Bu piyasada sisteme uyulursa, histem,bir an önce malı götüreyim denmezse para kazanılır yoksa yok.
[QUOTE=bull market;111868]Bizde anlayamadık valla kardiş, göz doktoru değiliz ki? adam al sinyalini görmüyor, sat sinyalini görmüyor, eeee, bu adam görememeye başlamış diyemedik işte:)...[/QUOTE]
+. valla ondanmış bullum marketim [IMG]http://i43.tinypic.com/30hwx2f.png[/IMG]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;111871]Ful short çok kötü bir veri bekliyorum.Tam çakmalık.Dowu izledim dün düşmesi lazım.Peh.[/QUOTE]
Veri mi vardı?
Akıllara ziyan düşüş istiyorum.
[quote=GOKHANFINDIK;111871]Ful short çok kötü bir veri bekliyorum.Tam çakmalık.Dowu izledim dün düşmesi lazım.Peh.[/quote]
Gokhan bu dediklerinden emin değil.. Üslübünden bellii.. yoksa kesin, şelale givbi ifadeler kulalnırdı...
Efg geldi 700 long 725 zar zor short.
[QUOTE=TIFIL;111867]gökhan alıyor hepimizden...bence...;)
tenhada kıstırın artık onu :D[/QUOTE]
Dün onun büyüsü de bozuldu. Stres atmak için fare kebap yemeye gidecek Taylanda. .dng
Garan iki kademe verdiler.Ağır geldi buralar biraz.Short devam.
Efg çakmaya başladı düşer artık piyasa, fulleyemedik :) şimdi bendemi kör oldum nedir, uzunlarıda kapayamadım:) saygılar...
Uzun aradan sonra usdjpy ye baktım.DüŞmemiz lazım.
Sistem alda halen ancak Sazan 31.650'den flat'e geçer. (Histematik olarak)
spot para girişi 50 trilyona doğru gidiyor garanti ve vakıf öncülüğünde..
41 500/700 bandının üstünde kalamıyoruz bir türlü..
UZUN ların 1/3 ünü kapattım 625 ten kalanları sistemle vereceğim...
Seans sonu ne var ne yok dağılacaz.Dow fake atıyor.Pis göçecek bugün.
41400 e kadar basarlar dedim kapadım uzunları:) şimdi flat
Oha beee, çk hızlı bunlar, ben buraya yazarken 41450 ye geçirmişler:) ama şimdi benim kapandığım yerin bile üstünde fiyat, fazla sürat bana yaramaz, flat devam, 42000 geçerse al sinyalinin hürmetine uzun, dğilse bugün flat kalırım heralde....saygılar....
Metastock topiğinede yazdım aşağıdaki sistem nasıl yazılır ?
Al : Görülen en düşük değerden 500 paun yükselirse al
Sat: Gördüğü en yüksek değerden 500 puan düşerse sat
EFG biraz verdi emme elindeki UZUN ların yanında verdiğinin pek lafı olmaz.-3790 şu an....
yarın 42700 e kadar long,,, ordan full şort :D
[quote=MMO;111758]aSIL HAREKET BURDAN SONRA KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN[/quote]
Bunun devamı gelecek gibi 3 kez short denemesini çok hafif karla kapatabildim long devam
kopacağı tarafa iyi puan verecek ama...
çok kastılar 650-675i.
aşağı diyorum...
Arkdaşlar Mrb.lar tekrar
Asti zararına üzüldüm sanırım ayni şeylere bakıyoruz bende sabahtan stopladım sonra işim cıktığından poz almadım ama alsydım sonuc seninkinin aynısı olacaktı ama sistemden kopmak yok
bozulmaya başladı görüntü...
future lar işlem görmüyormuşçasına asılı kaldı 0,5 % + seviyelerinde..
fake şüphesi artarsa satış gelebilir son saate girilirken.
[quote=enorton;111859]Doğru yolu buldun sonunda...[/quote]
doğru yolcular ne durumdasınız :)
[QUOTE=misafir;111896]doğru yolcular ne durumdasınız :)[/QUOTE]
Long devam...