[quote=martoniki;400766]korku var mı asti patron.. stoplatabildiler mi seni? :D[/quote]
yok ama sıkı titrettiler:D
Printable View
[quote=martoniki;400766]korku var mı asti patron.. stoplatabildiler mi seni? :D[/quote]
yok ama sıkı titrettiler:D
heheh..ula kredi notumu artacak ne..:) dax yerin dibine biz fezaya
marto ayıp valla..bu kadar erken kesilmesin yawww..üwww randır az daha..bi 95600 olmadan dönerse hatrım kalır..üw
Fururken herkes ne kullanıyor bilmiyorum...
Duyduğuma gör kimi levye kimi merdane felan kullanıyormuş..
Ben bicon anahtarı gullanıyorum...
Gatlamalı daha ağır oluyor..
Ne ka dürenürsen düren...
Değişmez sena ...gören
UYDUMU ?
UYSADA UYMASADA...
[quote=Astatin;400826]heheh..ula kredi notumu artacak ne..:) dax yerin dibine biz fezaya[/quote]
Hatırlarsın Asti,
Eskiden ortalık yıkılırdı ve DAX i gız sonnadan uyanırdı..
Şimdi önden gidiyor neden acep...
long kaldık 550 maliyetle..eüzü
[quote=Astatin;400853]long kaldık 550 maliyetle..eüzü[/quote]
Önceden yazacaktım ama etkilenirsin ve burasının ayarı yok,zan anltında kalırım diye yazmadım..
Şimdi sorayım,sistemin eminim satta dır...
Neden sisteme ters ...
Çünki sistem AL da iken,neden tersde kalıyorsak ondan oluyor...
ANLATABİLDİM HERALDE..
saan bişi olmasın emekdar patron... sistemler biliyorsun açılış gapları ile çarpılır en çok...%50 şansımı kullandım... :) diyeyim ben sana
way...fdow un cillop artısı da kurtarmadı lonkları..uwww..ayu bünyeye long yaramıyo..300 puan kütürdedik longlardan ve klasik yuvadayız yine
golda gel bostana ge şorta gel destana gell... ula dabiki aylık grafla treyd edilmezde, yinede uzun vade görüntü açısından enterhasan
[quote=Astatin;400988]golda gel bostana ge şorta gel destana gell... ula dabiki aylık grafla treyd edilmezde, yinede uzun vade görüntü açısından enterhasan[/quote]
Avatarı Pargalım,devşirmem üstadım,
Ben siye bir graf gönderecem ama şu an yanımda yok..
Acaip bişi yakaladım ve peşini goy bırakmadım...
Buyurduğun kimin,bazen çok işe yarıyor...
[quote=EMEKDAR;401024]Avatarı Pargalım,devşirmem üstadım,
Ben siye bir graf gönderecem ama şu an yanımda yok..
Acaip bişi yakaladım ve peşini goy bırakmadım...
Buyurduğun kimin,bazen çok işe yarıyor...[/quote]
Hepimiz pargalıyız hepimiz İbrahim...:D AH şu dünyanın değişmez kuralları be pos bıyık... Eğer doğuştan imtiyazların yoksa gelip gelebiileceğin yer en fazla gıymetli marabalık statüsü olabiliyor.. Yapısalcı mı oldum neaa... Yannız ben olsam punduna getirip hürroş un kelleyi alırdım...
PS: Kanuni yi severük, çağını aşan muhteşem bir adam. Yukardaki yazdığım yanlış anlaşılmasın deyu diyerum... Selam versek rüşvet değil deyu almayanlara veya selam ettiğimizde arkasından rüşvet gelecek deyu bekleyenlere hitabennn:p