Bu TOBOya inandım..PUPUlara inandım...çünkü gavur gibi satış gelirken ve dışarısı graşarken bozulmadı bu..şortları kavırladı az pilavda long açtım..ama gorkuyorum
Printable View
Bu TOBOya inandım..PUPUlara inandım...çünkü gavur gibi satış gelirken ve dışarısı graşarken bozulmadı bu..şortları kavırladı az pilavda long açtım..ama gorkuyorum
hehhe..15 dklıkdaki TOBO için 600 puan kar yeter..lonklar kavırma...full filat
DAX i gız cambaz gibi ip üstünde gidiyor...dengesini kaybetti kaybedecek...
Tom un günlüğünü merakla bekliyorum,ne yapacak,yalanmı doğrumu söylüyor...
[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6437&stc=1&d=1333391324[/IMG]
.........
[QUOTE=Astatin;400034]Bu TOBOya inandım..PUPUlara inandım...çünkü gavur gibi satış gelirken ve dışarısı graşarken bozulmadı bu..şortları kavırladı az pilavda long açtım..ama gorkuyorum[/QUOTE]
martın 29 u ... öğleden sonrasının geç vakitleri .... .... .... gavur gibi satışlar gelirken .... stoplar patlarken .... dışarısı graşka gölüyken ..... astatin üstatin tekniksel ve saykolojik analizi .... takdirlik tepriklik ve bi o kadar hörmetlikmiş :o:o.......brv.brv.brv
Emekdar abim .. .... hörmetler .... :o
ayrıca hexen baba geri gelsin .... stro baba da gelsin .. geri ....:o:o:o:o:o:o
[quote=selçuklu;400453]martın 29 u ... öğleden sonrasının geç vakitleri .... .... .... gavur gibi satışlar gelirken .... stoplar patlarken .... dışarısı graşka gölüyken ..... astatin üstatin tekniksel ve saykolojik analizi .... takdirlik tepriklik ve hörmetlikmiş :o:o.......brv.brv.brv
Emekdar abim .. .... hörmetler .... :o[/quote]
Bilmukabele gardeşim,
Özlüyoruz seni...aynen buyurduğun kimin olmuştur,gatılıyorum düşüncelerine...
[quote=selçuklu;400453]martın 29 u ... öğleden sonrasının geç vakitleri .... .... .... gavur gibi satışlar gelirken .... stoplar patlarken .... dışarısı graşka gölüyken ..... astatin üstatin tekniksel ve saykolojik analizi .... takdirlik tepriklik ve bi o kadar hörmetlikmiş :o:o.......brv.brv.brv
Emekdar abim .. .... hörmetler .... :o[/quote]
Hörmetler bizden selçuklu gral... 29 Mart 1000 yıl sürecek:p:p niyeti ile açtık o longları ama sadece 600 puanlık sürdü...20 dakika kadar:D ben analizimin en çok "gorkuyorum" kısmını beğendim..şimdi baktım da :o:D
[quote=EMEKDAR;400436]Tom un günlüğünü merakla bekliyorum,ne yapacak,yalanmı doğrumu söylüyor...[/quote]
Aylık hariç cümbül cemaat trendin üstünde Tom,sistemler AL da ama günlük
hala oyuna devam ediyor,bir ara al konumuna geçsede geri vaz caydı...
manyel var manyel 5 dk önce geldi.. i fink on the way
yukarı depti dow..zırlasam mı yoksa 23:00 ı mı yoksa sabah 09:15 imi beklesem bilemiyoruuuuumm...arka sokaklaerda neler oluyor....