-
halojen abi şu yeni zirve işi olması durumu işi bozuyor yoksa 73300 mikemmel yerdi ühühhühüh :) üwwwwwwww neyse flatim batmadım halen :) buda başarı üwwwww 73 tam slow short yeresiydi üwwwwww 1 sene yat :) ema gidip 79 felan olursa iflassssss ederük büyük poz alsak üwwwwwwwwww
-
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/0362204b.png[/IMG]
üwwwwwwww şuan için çöküş için mavlar oluşmamışş eskiye bakarsak ama düşüş sürerse şelaleye dönüşmemesi için bi sebebde yok :) jelibon patronun death cross henüz yok..
şu grafiğe bakınca 40 - 50 binde aha zirve diye shortlayan vatandaş ne durumda diyede içimden geçirmiyor değilim hani :D:D
yani bu shortcu kardeşlerimizin nesli tükenmiş olması gerek üwwwwwwwww grafiğe bak yav :D:D 25-60 nerden shortlarsan iflas üwwwwwwwwwwwww
-
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
haziran vade son gün inşallah herkez için bereketli olur
-
Nisan 2008 .....reloaded..... :)
[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/2067/nonameo.png[/IMG]
-
Sn.Halojen beklentiniz devam ediyor mu? ediyorsa yeni vadeye mi taşındı? yoksa daha önce söylediğiniz biçimde 69500 altında iptal mi oldu?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.
-
[QUOTE=ordi;258363]Sn.Halojen beklentiniz devam ediyor mu? ediyorsa yeni vadeye mi taşındı? yoksa daha önce söylediğiniz biçimde 69500 altında iptal mi oldu?
Şimdiden TEŞEKKÜRLER.[/QUOTE]
evet ediyor şimdilik... benzerlikteki son B tepesi yeni vadeye kalır sanırım, bugün zor...
-
son B tepesinin uzun sürmesini bekliyorum.. minimum 1 hafta dolayında devam etmeli ki sinyal için yeterli zamanı kazanabilsin...fiyat beklentim yine aynı, 72.500-750 civarları...
nihayetinde tüm bunlar tahminden ibarettir,yanlış da çıkabilir... risk analizi şahsa özel olmalı... pozisyonlar başkalarının düşüncelerine göre değil, kişisel beklentilere uygun çerçevede alınmalıdır...
-
-
Tünaydın sayın boz ayı, hoş geldin
-
[quote=boz ayı;258471]tünaydın.....[/quote]
HOŞGELDİNİZ ABİ.brv
-
hafta sonuna kadar burdayım..hafta sonu tekrar tatile gidiyorum..
poz. flatt...akşam çalıştım..halojen kardeşimle aynı görüşteyim...ve TOP HALOJEN.de..
şort sakıncalı..ağustos vadede çok numara var.makas.pasta..vs.vs..herşey palanın
önemli miktar longg olduğunu gösteriyor...
-
A dibinin oluşma aralığı da benzeşiyor... yalnız bu sefer biraz daha sancılı gerçekleşti...
[IMG]http://img145.imageshack.us/img145/6088/nonamelx.png[/IMG]
-
[QUOTE=boz ayı;258474]hafta sonuna kadar burdayım..hafta sonu tekrar tatile gidiyorum..
poz. flatt...akşam çalıştım..halojen kardeşimle aynı görüşteyim...ve TOP HALOJEN.de..
şort sakıncalı..ağustos vadede çok numara var.makas.pasta..vs.vs..herşey palanın
önemli miktar longg olduğunu gösteriyor...[/QUOTE]
hoşgeldin abi, bi düşüremedik şu piyasayı hala 70binde.... haftaya inşalah ... :o
-
[QUOTE=boz ayı;258474]hafta sonuna kadar burdayım..hafta sonu tekrar tatile gidiyorum..
önemli miktar longg olduğunu gösteriyor...[/QUOTE]
Boz abim hoş geldin özlettin kendini arayı bu kadar açma
-
ÖLÜM ÇIKIŞI...
bu ihtimale % 51 ağırlık veriyorum...yeni vadeyle beraber yukarı....ben longg almayacağım..
tatilde olacağım..longu yakın takip edemeyeince rahatsız oluyorum...ama dönüşte
KISA açacağım..buralar kısa için uygun değil bana.....ÖNCE ÖLÜM ÇIKIŞI..
bu çıkışın arkasında TÜRKİYEDE.. OVP..nin yasalaşması ve not artışı....DÜNYADA ..
AB..de banka stress testleri sonuçları...olabilirler...
-
[quote=halojen;258479]hoşgeldin abi, bi düşüremedik şu piyasayı hala 70binde.... haftaya inşalah ... :o[/quote]
[I]bana göre daha fazla zaman olabilir..bu tamamen çıkışın hızına bağlı..[/I]
[I]bizim için farketmez ha bir hafta ..ha 3 hafta...bildiğim bu son çıkış..[/I]
[I]ÖLÜM ÇIKIŞI.....hastaya ölmeden önce gelen güzellik..ÖLÜM GÜZELLİĞİ.[/I]
[I]amma ÖLÜM .DEN BAHSETTİM hayır olsun ...:..:[/I]
-
nisan 2008 ile o kadar benzeşen taraf varki.... çok ender bulunur böylesi...
açıkçası böylesine birebir yapı çiftine daha önce şahit olmadım..... kusursuz.....
-
[QUOTE=boz ayı;258489][I]bana göre daha fazla zaman olabilir..bu tamamen çıkışın hızına bağlı..[/I]
[I]bizim için farketmez ha bir hafta ..ha 3 hafta...bildiğim bu son çıkış..[/I]
[I]ÖLÜM ÇIKIŞI.....hastaya ölmeden önce gelen güzellik..ÖLÜM GÜZELLİĞİ.[/I]
[I]amma ÖLÜM .DEN BAHSETTİM hayır olsun ...:..:[/I][/QUOTE]
evet abi, bende minimum bir hafta olarak tahmin ediyorum son tepe süresini... bir anda yapamazlar, sivri olamaz...
fakat 73.5 üzerine çıkacağını pek düşünmüyorum....
-
bu iş karakolda biter... sonumuz hayrolsun... gidişat iyi değil...
[IMG]http://img641.imageshack.us/img641/3036/nonamed.png[/IMG]
düşen dipler...öncekinin altında günlük kapanış yaparak yukarı atağa teşebbüs edilmesi... en tehlikeli dip türüdür... bunun sonu okkalı bir düşüş trendi olmalı...
-
[quote=halojen;258538]bu iş karakolda biter... sonumuz hayrolsun... gidişat iyi değil...
[IMG]http://img641.imageshack.us/img641/3036/nonamed.png[/IMG]
düşen dipler...öncekinin altında günlük kapanış yaparak yukarı atağa teşebbüs edilmesi... en tehlikeli dip türüdür... bunun sonu okkalı bir düşüş trendi olmalı...[/quote]
DOĞRU..KATILIYORUM..AMA ÖNCE OKKALI BİR YUKARI...
sonra daha okkalı bir aşağı..ŞELALE....yani düşmesi için çıkmsı ŞART gb..
KISA için acele edilmemeli......çok güzel fırsatlar kapıda ...ama fırsatlar
kapıdayken elde para olmalı......TOP SENDE SVG..HALOJEN....
bana geçmeden DÜŞÜŞ YOOK...anlaştığımız gibi...SEN BOĞA...BEN AYI...
.brv
-
günlük trade için geç kalktım...gece çok çalıştım...erken kalksaydım bugün için
gün içi longg denerdim..hemde ağustos vadede...
-
[QUOTE=boz ayı;258549]DOĞRU..KATILIYORUM..AMA ÖNCE OKKALI BİR YUKARI...
sonra daha okkalı bir aşağı..ŞELALE....yani düşmesi için çıkmsı ŞART gb..
KISA için acele edilmemeli......çok güzel fırsatlar kapıda ...ama fırsatlar
kapıdayken elde para olmalı......TOP SENDE SVG..HALOJEN....
bana geçmeden DÜŞÜŞ YOOK...anlaştığımız gibi...SEN BOĞA...BEN AYI...
.brv[/QUOTE]
abi okkalı yukarı derken? .... takip edeceğiniz bir rakam varmı ?...
-
önce hoşgeldin dileklerini ileten tüm dostlara TEŞEKKÜRLER.............
-
[quote=halojen;258553]abi okkalı yukarı derken? .... takip edeceğiniz bir rakam varmı ?...[/quote]
VAR...bu gecede onlara çalışacağım...ama dün şöyle bakabildim..ve ilk gözüme çarpan 72.000 oldu...burası geçilirse 73.500 denenir hatta geçilebilir....
:)
-
bu vade hikaye..ama diğer vade pala.nın poz.ları beni ürküttü...o kadar poz. 1000..2000
puan için alınmaz...ikili tepe bile olabilir o kadar pozla....
-
sn boz ayı hosgeldınız .... pek takıp edemedım 4 gundur ..en son agustos vadelıde shorttunuz oyle hatırlıyorum ..pozunuzda bır degısıklık oldumu tskler
-
bugün 69.675 altı günlük kapanış olursa sakat.... dün zaten altında (69.50) kapadı...artık güçlenmesi gerek, ilerleyen yapı doğruysa... yukarı atak olacaksa...
uzun beklesem bugünkü kapanışa çok dikkat ederdim....
-
bu çıkışın ardında haber desteğide sağlanabilir..AYM kararı..OVP..NOT artışı bizde..
dışarda stress testleri...ve çok düşen asyanın japonya ve çin tepki çıkışı....
şu anda aklımıza gelmeyen iyi haber pompalamaları....finans merkezi TÜRKİYE gb...
avrupada banka vergisinden kaçan para bize geldi..geliyor...vs..vs...
-
poz...flatt..dün kapattım...
aslında yazdım hatırlıyorum..ama ...
-
[quote=halojen;258569]bugün 69.675 altı günlük kapanış olursa sakat.... dün zaten altında (69.50) kapadı...artık güçlenmesi gerek, ilerleyen yapı doğruysa... yukarı atak olacaksa...
uzun beklesem bugünkü kapanışa çok dikkat ederdim....[/quote]
kapanış yukarda olacak bana göre..ama ağustos daha iyi...makas açılacak...
-
[QUOTE=boz ayı;258574]kapanış yukarda olacak bana göre..ama ağustos daha iyi...makas açılacak...[/QUOTE]
son açıklanan büyüme rakamlarına ne diyorsun abi.... etkisi olurmu...
zenginlerin ceplerinden başka büyüyen bişey yok memlekette... %11 tırışka geldi bana.. :)))
-
70.100 long ..ağustos.....
-
[quote=halojen;258589]son açıklanan büyüme rakamlarına ne diyorsun abi.... etkisi olurmu...
zenginlerin ceplerinden başka büyüyen bişey yok memlekette... %11 tırışka geldi bana.. :)))[/quote]
baz etkisinden geliyor...İYİ ..GÜZEL..YİNEDE...
AMA SÜRDÜRÜLEMEZ.....
-
[quote=boz ayı;258598]baz etkisinden geliyor...İYİ ..GÜZEL..YİNEDE...
AMA SÜRDÜRÜLEMEZ.....[/quote]
[I]bu büyüme kullanılacak...dünya şampiyonluğu isteniyordu..nedeni vardı...[/I]
[I]ardından OVP... ve not kuruluşlarına not arttırın ...........[/I]
.brv
-
-
[quote=boz ayı;258597]70.100 long ..ağustos.....[/quote]
[I]işlem yapmayı özlemişim..siftah yapalım....hayırlısı..[/I]
:confused:
-
70.150 den kısa denemesi yaptım anladımki kaybetmeden vob. öğrenilemiyormuş
-
aldığımız poz.lar deneme ....bir müddet uzak kaldığımız piyasayı anlamaya çalışıyorum..
bugün artı kapatmalı..dünkü eksiden sonra....eksi kaparsa yarın açılış artı gap ile olmalı...
olmazsa bakarız...dün gece bunları gördüm..deneme yapıyorum.....
-
-
69.850 altında eksi kapatır..100 puan kaldı....bakalım doğru gördük mü....