-
bıkma be dayım benim
[quote=boz ayı;322636]boz amcanız kaçar..........
kapanışta ve yarın beni hatırlayacaksınız inşallah...........[/quote]
ben 10 gündür seni takip ederim,şimdiye kadar da seni keşfedememenin derin üzüntüsü içindeyim.16-17 bin civarı zarardayım az daha kafayı yiyecektim ama allah(cc) seni bana yol göstermek için çıkış yolu bulmdurmak için keşfettirdi.Bir korkum var kendini bilmezlere kızıp ta burayı terketmen,benim için yıkım olur,ne olur burada kal ve 75-76 000 lerde sevincimizi beraber paylaşalım.seren1 de bu süre içerisinde yorumunu esirgemese memnun olurum,şu abuk subuk yazanı da uzaklaştırsanız buranın ahengini bozuyor,adamda konsantrasyon bırakmıyor.Şimdiden allah(cc) razı olsun.YARIN,CUMA VE PZT BİZİM GÜNÜMÜZ OLACAK,bunuda not edin arkadaşlar bir yere
-
Başkalarının kaybıyla sevinmeyin... Dün biri benim için seren1 üstadı kurtarıcı gibi gördüğümü yazmış... Bu fani dünyada benim tek kurtarıcım allahtır.... Ama şunu yine söylüyorum seren1 üstad benim gibiler icin bir şanstır... Keşke daha şanslı olsaydım da onu yakından tanısaydım... Ondan öğreneceğim 2 bilginin kırıntısına köle olurdum.. Peygamberimizin dediği gibi...ben kendi irademle onu izliyorum...herkes kendi işine baksın...
-
Seren1 kardeşim..üstadım, umarım kırılıp bizi terketmemişsinizdir...
-
[quote=boz ayı;322609]bugün 83.600..görüldü.....yine bugün 85.175 görüldü.....
Boz amcanız düşerkende çıkarkende burda....
Sadece düşerken veya çıkarken pozisyonel burda değil....
Başkalarını taciz için hiç değil.......
Allah hepinize gönlüne göre versin.........
Ben pozisyonumu koruyorum.......[/quote]
sevgili üstadım bu piyasa yeniyim tüm üstadlarıma öncelikle teşşekkürü bir borç bilirim. Malesef sinyallare kendi sitemimi geliştiremediğim için forumdan takip edip ona göre pozisyon almaya çalışıyorum.bu vesile ile sizlerin ön görüleri benim ve benim gibi tüm dostlarım için çok önemli .
öncelikle bu günkü yükselişin fazla abartılmış bir yükseliş olduğuna katılıyorum. Ve daha önemlisi düşüşün çok dramatik bir düşüş olacağını düşünmekteyim . Tüm forumdaşlarıma ve üstadlarıma saygılar
-
2.hedef kanal direnci
85.400 ün üzerinde ilk hedef 86.400 2.hedef kanal direnci şimdilik 87.500
Avrupanın kırmızılığını görmeyen py ufak bir yeşillenmede agresif alım yapabilir 84.200 üstünde kısa düşünmem 83.500 aşağı kırılmadıkca ciddi düşüş beklemem yüksek miktar kısaya girmem.Hisse senetlerinde ciddi toparlanmalar var görüntünün bir süre olumlu olacağını,hızlı hareketler beklediğim bu zamanlarda stoplosun öneminin çok çok arrtığını düşünüyorum...
[IMG]http://www.ressim.net/6/upload/6b9ad1b7.jpg[/IMG]
-
çok güzel analiz olmuş perfectt...yükselen kanalıda süper çizmişsin.bende izliyorum bu kanalı.herkes bu kanalı izlerse tabii para kazanamayız ama onuda söyliym :D
emeğin için teşekkürler.
herkese bol kazançlar....
[quote=perfectt;322691]85.400 ün üzerinde ilk hedef 86.400 2.hedef kanal direnci şimdilik 87.500
Avrupanın kırmızılığını görmeyen py ufak bir yeşillenmede agresif alım yapabilir 84.200 üstünde kısa düşünmem 83.500 aşağı kırılmadıkca ciddi düşüş beklemem yüksek miktar kısaya girmem.Hisse senetlerinde ciddi toparlanmalar var görüntünün bir süre olumlu olacağını,hızlı hareketler beklediğim bu zamanlarda stoplosun öneminin çok çok arrtığını düşünüyorum...
[/quote]
-
[quote=TÜRKOĞLU;322696]çok güzel analiz olmuş perfectt...yükselen kanalıda süper çizmişsin.bende izliyorum bu kanalı.herkes bu kanalı izlerse tabii para kazanamayız ama onuda söyliym :D
emeğin için teşekkürler.
herkese bol kazançlar....[/quote]
Sn.Türkoğlu aslında piyasada görünmeyeni aramaya gerek yok görüneni kullanabilmek önemli olan herkes görüyor ama çoğunluk kullanamıyor....lelele
-
üstadlar 20 ocak 2011 politika faizi 50 puan düşerse ne olur.o güne kadar beklenti alınırmı yoksa olumsuz olacağı hissedilirde sert düşüş o zamana kadar yatay bekletir mi cevap verenden allah(cc) razı olsun
-
borsada 10 ocak ta devreye girecek otomatik seans durdurma olayından önce borsanın sert düşmesi lazım değil mi yoksa işler sarpa sarmazmı
hacim aşırı arttı acaba yeni zirve görülüp aşırı satışta 58000 ve 75000 lere gelirken satış imkanı bile verir mi merak ediyorum
2008e göre dünya en az 3 kat batakta,bir önceki kriz ülke bazında idi,şimdiki dünya bazında?.. olursa neler olmaz ki...
-
günaydın...dilerim bugün sert düşüşler görürüz... saatlik,15lik,günlük.... çift tepe yapmış... yanılıyormuyum sn catedral.
-
Günaydın arkadaşlar hayırlı günler
-
[quote=boz ayı;322620]kapanışa doğru satış beklentim değişmedi..........
yarın için düşüş beklentim değişmedi.............
boz amcanız yanılmaktan korkmaz.....gördüğünü yazar......
hodri meydan..........[/quote]
üstad günaydın. Trendde değişme varmı sizce? Yoksa daha sert düşmek için mi bu çıkış? Yada en az 2 kapanış daha 85,200 üstünde olursa trend yukarı diyebilirmiyiz?