750 dende kısa...full olmasada baya bi kısa :)
Printable View
750 dende kısa...full olmasada baya bi kısa :)
Bay SAZAN'ın fil-at durumundaki sistemi şah-mat durumuna geçtimi merak ediyorum..pısttt
Selçuklu..kır şu omuzları artık yawww
[quote=atlascepkenli;111481]bu hafta veriler hep kötü gelecek sanırım,,,, adamlar longlamak istiyorlar ama sebep bulamıyorlar,,,, durum o kadar vahim yani,,, :D ,,,,,,,,,, sistem hep şort diyor,,,, histem 42700 olmadı 42000 i bekle diyor cortlamak için,,,,,[/quote]
birkaç gün daha böyle seyrederse x100 de 32000 ler çok ciddi destek olacağa benziyor,,,,,, öyle olursa yeniden 36000 lere yolculuk başlayabilir,,.heyk
trend isteriz yaww.nedir bu
Hazırlanın APS deki değişim hızlandı
s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük
40600-40900 bandının ne tarafa kırılacağını bilene benden bir şeker :D
[QUOTE=bull market;111455][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7544/obotoboj.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....
[QUOTE=Vob Trader;111489]s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük[/QUOTE]
as :) foruma yazını gören cennetlik:..:
[quote=Vob Trader;111489]s.a ağalar
don gömlek long 650 den. taşıma malieti düşük[/quote]
aleyküm selaaaaaaaaaaaaam, hoşgeldin.
[quote=bull market;111491]O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....[/quote]
hislerim senle aynı fikirde,,,,, eğer bu grafik doğru çıkarsa,,,,, krizin bittiği ve yeni bir dipin olmayacağı görülüyor,,,,,,
sistem puşluk yapsada katılıyorum sana,,,,,,,,,
benim sistem haziran da yeni dip diyorda,,, :)
[quote=bull market;111491]O kadar uğraştım bir graf hazırladım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, bakın tutarda vob 50000 üzerine giderse karışmam sonra.heyk grafikte üstteki yatay boyun çizgisi niyetine çizdiğim çızığın rengi mavi olacaktı daha net anlaşılırdı diyorum, saygılar....[/quote]
teşekkürüm sadece teşekkür bazında.
katılım bazında diil :)))
Benim senaryoya göre, gökhan 35000 diyor ama 35000 i göremeden zımbalayacaklar yukarıya, hemde RTE nin IMF nen anlaşamayzı ayakları yaptığına bakıp düşen borsa, IMF in krediyi uygun vermeyi kabul etmesiyle aynen vob tavan tavan 50000 üzeinde alır soluğu diyorum:)
Gökhancım kusura bakma ama, senin vob daki 35000 beklentine şimdilik katılmıyorum, saygılar...
vay anasını..sistem sata..histem alda
[QUOTE=bull market;111492]as :) foruma yazını gören cennetlik:..:[/QUOTE]
görüşelim bi ara
:)
Manipülasyon vaaaaaaaaarrrr, anlayın artık, aylardır var işte....alenen soygun vaaaaaaarr...
O kadar..........
[IMG]http://i39.tinypic.com/jfx24j.jpg[/IMG]
buda sistem..çok pis PU VAR..475 İN AŞAĞI KIRILMASI LAZIM..YOKSA O PU MAHVEDER
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
tuttum bu lafı ..........
[QUOTE=atlascepkenli;111501]Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
tuttum bu lafı ..........[/QUOTE]
ayrıca bizi 3 kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz
hayallerinizin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar
bunlarda var
Asti grafiklerdeki beyaz bölgelere reklam al istersen. .dng
haydi bana müsade. yukardaki herkesin çarşısına göre pazar versin. uğrarım gene ara sıra :) adios
:o[quote=Vob Trader;111502]ayrıca bizi 3 kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz
hayallerinizin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar
bunlarda var[/quote]
hakkaten herkese değeri kadar muamele etmek gerek,,,,,,,,,,
muro gibi nalet olsun içimdeki insan sevgisine demek gerek,,, devrimci ruhu bastırmak gerek,,,,
gerek ,,, gerek,,,, gerek,,,,
ama faturası ağır oldu,,,,, :cool:
çok sessiz burası
[QUOTE=atlascepkenli;111494]hislerim senle aynı fikirde,,,,, eğer bu grafik doğru çıkarsa,,,,, krizin bittiği ve yeni bir dipin olmayacağı görülüyor,,,,,,
sistem puşluk yapsada katılıyorum sana,,,,,,,,,
benim sistem haziran da yeni dip diyorda,,, :)[/QUOTE]
Normalde bende böyle düşünüyordum, RTE açıklama yapana kadar:), Haziranda dip, fakat nedense bugün böyel bi senaryonun varolabileceğinden kuşkulandım, şimdi yeni dip için kriterim çok başka, gökhan ın 35000 yada 36000 vob da ve spotta görülürse olur demeye başladım, yoksa olmaz ve yüksek ihtimal grafikte çızıktırdığım formasyona yada benzer bişey olacak diyorum:))), saygılar....
[quote=Astatin;111484]Bay SAZAN'ın fil-at durumundaki sistemi şah-mat durumuna geçtimi merak ediyorum..pısttt[/quote]
ayakta uyuyorsun AL verdiydi ya öğleden evvel 850 fiyattan mı ne sanırım?
IMKB 30 ENDEKSİNE ÖDENECEK TEMETTÜLERİN ETKİSİ: % 1.6
[FONT=Arial][SIZE=2][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Mayıs ayı sonuna kadar IMKB 30 bünyesindeki 8 şirketin nakit temettü ödemesi olacaktır. 8 Şirketin endekse etkisi 669 puan olup, toplamda % 1.6 endeksi Mayıs sonu itibariyle aşağı çekecektir.
Buna göre TCELL 289 puan ile endekse en fazla etki edecek olan hisse iken, TTKOM 179 puanla onu takip etmektedir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]
Endeks 18 Mayıs Pazartesi günü % 0.72, 27 Mayıs Çarşamba günü %0.49 temettü ödemeleri nedeniyle düşecektir.
Bugün itibariyle İMKB 30 Endeksi Haziran kontratı teorik fiyatı: 42.050 Bugün İMKB 30 Endeksi Haziran kontratı piyasa fiyatı: 40.750 Endeks kontratı Teorik fiyatın % 3 oranında altında işlem görmektedir. Ancak bu teorik fiyatta temettü ödemeleri ihmal edilmektedir. Piyasa ise bunu ihmal etmemektedir. Temettüler ödendikçe Teorik fiyata yaklaştığı görülecektir. [/SIZE][/FONT]
Annam
[IMG]http://i40.tinypic.com/w8kpcz.gif[/IMG]
Bu arada kısaya devam ediyorum, bakalım nirelere düşecekmişiz?
[quote=bull market;111508]Normalde bende böyle düşünüyordum, RTE açıklama yapana kadar:), Haziranda dip, fakat nedense bugün böyel bi senaryonun varolabileceğinden kuşkulandım, şimdi yeni dip için kriterim çok başka, gökhan ın 35000 yada 36000 vob da ve spotta görülürse olur demeye başladım, yoksa olmaz ve yüksek ihtimal grafikte çızıktırdığım formasyona yada benzer bişey olacak diyorum:))), saygılar....[/quote]
haziran vade içinde ,,,, 35600 lere geleceği kesin,,,,, bunda bilinmeyecek taraf yok,,,, ama ondan sonraki yön belli değil,,,, tabi birde 35600 demeden önce nereye kadar bir atak yapabilir,,,, 41700-42000-42700-43900-44200-45000 v.s.,,,, ama hangisi ???
en son cuma günü,41600 den kısadayım..al verinceye kadar beklerim..kanımca 3-5 gün al vermeyecek..ayda 5-6 işlem yapan sistem olduğıundan...
[quote=SEYYAH;111509]ayakta uyuyorsun AL verdiydi ya öğleden evvel 850 fiyattan mı ne sanırım?[/quote]
sen ise uyanıkken uyuyosun..:..: o al değil..açık poz. kapaydı..hatta ben de ula grafikte kapı gibi al yazarken Bay SAZAN neden sistem filat diyo diye hangi gerçek sazanlar soracak diye merak ediyodum..:..::..:
[QUOTE=atlascepkenli;111513]haziran vade içinde ,,,, 35600 lere geleceği kesin,,,,, bunda bilinmeyecek taraf yok,,,, ama ondan sonraki yön belli değil,,,, tabi birde 35600 demeden önce nereye kadar bir atak yapabilir,,,, 41700-42000-42700-43900-44200-45000 v.s.,,,, ama hangisi ???[/QUOTE]
Aşağıda 37500-38000 aralığında desteği var spot 30 un, bana göre eyle:), daha evvelinde 38500-39000, burasıda bana göre destek, buralar aşağıya kırılırda 35200 de aşağıya geçilirse düşüş zaten oluyor ve epey yol aldı demek zaten, sadece kesinlik kazanaır gibi bir durum olur, fakat bunlar uyanıkdır, burada bu hafta yatay olup, bahsettiğiniz 43000 lere atağı bu haftanın son iki günü yapabilirler diyorum:))), saygılar....
[quote=SEYYAH;111509]ayakta uyuyorsun AL verdiydi ya öğleden evvel 850 fiyattan mı ne sanırım?[/quote]
750'den al dedi ve hala alda duruyor.
[quote=Astatin;111515]sen ise uyanıkken uyuyosun..:..: [B]o al değil..açık poz. kapaydı..[/B]hatta ben de ula grafikte kapı gibi al yazarken Bay SAZAN neden sistem filat diyo diye hangi gerçek sazanlar soracak diye merak ediyodum..:..::..:[/quote]
750 den AL vermiş.aldın mı lem cevabını :D:D:D:D
al ile açık kapatı anlayacak kadar biliyoruk :D:D:D
evet ! bakalım dow jones düzeltme yapınca ,buradaki görüntü nasıl olacak...dow, son ayların en tepe kapanışını yapmış...imkb deki [B]bahar [/B]trendleri, mutlaka ana düzeltme yapmıştır..dipler temmuza yakın test edilecektir.garantiyi yazın 2.50 altında görürüz..
yafu 5 kaka cort anna cort emma 40600 altı olmadan dusmez gibi
[QUOTE=fXci;111520]yafu 5 kaka cort anna cort emma 40600 altı olmadan dusmez gibi[/QUOTE]
az sonra görülecek bence....dng
[QUOTE=TIFIL;111521]az sonra görülecek bence....dng[/QUOTE]
gorulurse nolur bılıyonmu :D
400puvan asagı oturur vob.dng
[quote=SEYYAH;111518]750 den AL vermiş.aldın mı lem cevabını :D:D:D:D
al ile açık kapatı anlayacak kadar biliyoruk :D:D:D[/quote]
tilkilik yapma..bay sazan şimdi yazdı al verdiğini..sabah o mesajda yazmamıştı..benim kaçırdığım mesajı varsa bilmem...yok o esajdada al verdi dediyse rezil olduk demektir...sorun değil..şu kısalar patlamadığı sürece nema problema