Yav cidden kimse 500 ken 800 lere gidecez demiyor.800 e çıkınca 41 ler konuşuluyor.Full short anasını satayım.Dow düşecek.Artık takacaz onları.
Printable View
Yav cidden kimse 500 ken 800 lere gidecez demiyor.800 e çıkınca 41 ler konuşuluyor.Full short anasını satayım.Dow düşecek.Artık takacaz onları.
[quote=SaNCaKTaR;111442]keşke sen yakalarsın yıne Gökhan[/quote]
Ben zaten aldım hihi.:..:
[quote=GOKHANFINDIK;111444]Ben zaten aldım hihi.:..:[/quote]
ful long ful short demedin saylanmaz:..:
[quote=atlascepkenli;111297]bir görüş,,,, mesleğim gereği,,,, ımf ile anlaşmaya kesin gözüyle bakmaktayım,,, başbakanın tavrı kendi üslubundan kaynaklanıyor,,,, ımf le onun çok bir alakası yok,,,, kurmaylar o işi çok güzel düzenliyorlar,,,,, piyasaların bu haberi fiyatlayacağını düşünmüyorum[B][I],,, ımf ile çok güzel bir anlaşma imzalanacaktır,,,[/I][/B]
yarın gablı açılış bekliyorum 33075 den olabilir,,,,kapanışı da yakın seviyeden bekliyorum,,,sadece bir görüş,,,, ben dışında kimse yatırımlarını bu görüş doğrultusunda yapmasın,,,,, :D[/quote]
bir rakam bu kadar mı,,, cuk diye oturur yaaaa,,,, inanmıyorum,,, .lelele:yü:
Fdji 8435 üstü oldugu sürece yon yukarı gorunuyor
800 longingen..vay canına bugün yatay sistem çarpma günü olmaz inşallah..şimdilik +200 puandayız ama her an badem olabilir
selçuklu patron bırak şu obo bobo toboyu yaw..bi 500 puanlık yılan sal ortaya sonra obo da olur bobı da...sen ne istersen
gökhandan 875ten full short
Ahanda 15 dklık sistemmm...
ayrıca alttaki DIS indikatörüne dikat..bu -20 nin altında çift dip yapıp, 0 ı yukarı kestiğinde hep ciddi yükselişler olmuş....ilk koşul tamam ama 0 ı kesmesi için fiyatın daha yükselmesi lazım...
[IMG]http://i39.tinypic.com/bg083.jpg[/IMG]
PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?
[quote=booth;111453]PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?[/quote]
bunu hiçkimse, hiçbir zaman aralığında kesin bilemez.
yapılan yorumlar tahminden öteye geçmez.
[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/7544/obotoboj.jpg[/IMG]
Grafiğimiz endeks 30 un haftalık grafiğidir, muhtemel TOBO nun boyun çizigisine ulaşmasıyla ki bu seviye 54000 seviyelerinden geçmekte, sağ omuzun şekildeki gibi fazla sarkmadan oluşmasıda beklenebilir, buralarda ya direkt çıkış devam eder, yada haftalık ufak bir zigzak oluşabilir, hani 5 dalgalık çıkışa uygun olabilir demek istiyorum, hiçbişey garanti değil, düşüşe alternatif bir senaryodur, saygılar....
850 filat..satış basksı var :)
shortlar dikkat edin yukarı potas fazla
40800 short
atlascepkenli ne kadar çok borsa biliyorsun sen ya.Bundan sonra burası şelaledir.Tepki bitti.900 LONG 875 900 full short.
40500 ild durak
asagı kırarsa yeniden short
[QUOTE=Astatin;111449]selçuklu patron bırak şu obo bobo toboyu yaw..bi 500 puanlık yılan sal ortaya sonra obo da olur bobı da...sen ne istersen[/QUOTE]
ben onu bunu bilmem patron .. bence .bu imf beklentisiyle burası çöker anlaştık desinler 500 puan teper .. sonra gene çöker .:D :D :D.. hahahhaha
0 işlem kısa devam .... işlem yapmıyorum çünkü yoğunum ... alsata girmem için seansa konsantre olmam lazım ama şuan mümkün değil .. ...
[quote=booth;111453]PY long mu short mu bilen var mı? Yoksa Long için pozisyon mu ayarlıyor şimdilerde?[/quote]
ewet long için pozisyon ayarlıyoruz :..:
[quote=GOKHANFINDIK;111459]atlascepkenli ne kadar çok borsa biliyorsun sen ya.Bundan sonra burası şelaledir.Tepki bitti.900 LONG 875 900 full short.[/quote]
sen hala konuşuyormusun ya,,, o kadar şeyden sonra,,, bir özür dilemek de yok,,,,
ben senin resmini görmeye dayanamıyorum,,,, onu da kaldır istersen,,,
[QUOTE=selçuklu;111461]ben onu bunu bilmem patron .. bence .bu imf beklentisiyle burası çöker anlaştık desinler 500 puan teper .. sonra gene çöker .:D :D :D.. hahahhaha
0 işlem kısa devam .... işlem yapmıyorum çünkü yoğunum ... alsata girmem için seansa konsantre olmam lazım ama şuan mümkün değil .. ...[/QUOTE]
haziran vade uzlaşabilirim bu pozla .. 20.000 altı bana uyar .. :D:Düüü:(:confused::D:..::mad::p
Gökhan şu anda ne durumdasın.bizi hızlıca yönledirmezsen hemen farklı yöne gidebiliyoruz....
Anlık haraketini söyle
750 yine şort..bizim sistem bugün işlem rekoru kırdıracak bana
775 long 800 short.
[QUOTE=Astatin;111466]750 yine şort..bizim sistem bugün işlem rekoru kırdıracak bana[/QUOTE]
en ıyısı full flat .dng
[QUOTE=atlascepkenli;111463]sen hala konuşuyormusun ya,,, o kadar şeyden sonra,,, bir özür dilemek de yok,,,,
ben senin resmini görmeye dayanamıyorum,,,, onu da kaldır istersen,,,[/QUOTE]
çok beğeniyorum o resmi ..gökhanın avatara baktıkça huzur buluyorum ..
800 den takviye şort...
Yav göçecek buralar.Kimsenin lafını dinlemeyin.3.5 katrilyonla mallar çıkıldı daha da bakmayın arkanıza.Yaslanın bakın siz 10 000 puan alacaksınız ben de 15 falan alırım.Ne güzel kazanırız.Alsata girmeyin.Gece dolar long da bankodur.20 puan çıkış bekliyorum dolardan bu gece.
[quote=fXci;111468]en ıyısı full flat .dng[/quote]
flata paar vermiyorlar FX ci :) allahtan marj 500 den fazla oynuyorda, sistemle içeri girmiyoruz... yoksa - leri katladıydık...sen dalgıçlığı bıraktınmı..ne zamandır havuzda yoksun
Fdji 8475 gecerse yeniden long acarım
[QUOTE=Astatin;111472]flata paar vermiyorlar FX ci :) allahtan marj 500 den fazla oynuyorda, sistemle içeri girmiyoruz... yoksa - leri katladıydık...sen dalgıçlığı bıraktınmı..ne zamandır havuzda yoksun[/QUOTE]
emma parada kaybettirmiyore gız :D
[QUOTE=Astatin;111472]flata paar vermiyorlar FX ci :) allahtan marj 500 den fazla oynuyorda, sistemle içeri girmiyoruz... yoksa - leri katladıydık...sen dalgıçlığı bıraktınmı..ne zamandır havuzda yoksun[/QUOTE]
Flat olanlara repodan üç beş bi şey veriyorlar yine. Kandırma fxciyi.
sistemin haal satta olmasından hareketle 850 şort takviye
En sevdiğim an garan artarken alma düşerken düşür.
[quote=fXci;111474]emma parada kaybettirmiyore gız :D[/quote]
e ozaman parayı bono ya yatır..hem kaybettirmiyo bi d eüstüne %10 veriyolar:..:
[quote=VOBiX;111475]Flat olanlara repodan üç beş bi şey veriyorlar yine. Kandırma fxciyi.[/quote]
şunun duruşa baksana..hiç kanacakmış gibi duruyo mu:D
[URL=http://img219.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1.jpg][IMG]http://img219.imageshack.us/img219/5654/screenhunter1.jpg[/IMG][/URL]
bu hafta veriler hep kötü gelecek sanırım,,,, adamlar longlamak istiyorlar ama sebep bulamıyorlar,,,, durum o kadar vahim yani,,, :D ,,,,,,,,,, sistem hep şort diyor,,,, histem 42700 olmadı 42000 i bekle diyor cortlamak için,,,,,
Lorossian üstat hoşgeldiniz,