Full CAT...:D:D
Printable View
Full CAT...:D:D
Paraşütsüz çıkmam abii...lelele.lelele
[IMG]http://www.serenityvfx.co.uk/images/series_one/Parachute%20Cat.jpg[/IMG]
HORN ve PAWlar, EYCIYIN'ın doğusunda ki TRIYENGIL vadisinde guvvetlerini biriktirirken, bugune kadar rengini belli etmeyen ve darafların gücünü EW marka guyumcu terazisi hassasiyetinde ölçmeye çalışan bir gısım gitle (misal sen ), kazananın belli olmaya başlayacağı an diğer tarafın depesine inmek için bir sırtlan hainliği ile hazırlık yaparken (misal ben), sonunun gızıl bir şafakla biteceği neredeyse kesin olan bu savaşın başlaması an meselesiydi...
full metal jacket
[quote=Astatin;396593]HORN ve PAWlar, EYCIYIN'ın doğusunda ki TRIYENGIL vadisinde guvvetlerini biriktirirken, bugune kadar rengini belli etmeyen ve darafların gücünü EW marka guyumcu terazisi hassasiyetinde ölçmeye çalışan bir gısım gitle (misal sen ), kazananın belli olmaya başlayacağı an diğer tarafın depesine inmek için bir sırtlan hainliği ile hazırlık yaparken (misal ben), sonunun gızıl bir şafakla biteceği neredeyse kesin olan bu savaşın başlaması an meselesiydi...
full metal jacket[/quote]
"Erenköy" mü diyosun??? .dng.dng.dng
[quote=excali;396601]"Erenköy" mü diyosun??? .dng.dng.dng[/quote]
hö:cool::cool::cool:
150 puan secure bufferla saflardayım..mevzuyu soruosan
[quote=Astatin;396628]hö:cool::cool::cool:
150 puan secure bufferla saflardayım..mevzuyu soruosan[/quote]
Femen , seni tebrik etti mi??:p
[quote=excali;396629]Femen , seni tebrik etti mi??:p[/quote]
yok..ortamda değildim... geç haberim oldu.dng
[quote=Astatin;396636]yok..ortamda değildim... geç haberim oldu.dng[/quote]
"Borsada LÜFER BALIĞI TEKNİĞİ" kitabını yazmakla mı meşguldun?;)
[quote=excali;396644]"Borsada LÜFER BALIĞI TEKNİĞİ" kitabını yazmakla mı meşguldun?;)[/quote]
randırıyo leymmm
[quote=Astatin;396648]randırıyo leymmm[/quote]
Her randırana inanıyo musun???:rolleyes:
[quote=Astatin;396648]randırıyo leymmm[/quote]
[URL]https://twitter.com/#!/excali11/status/179199397186379776[/URL]
normalde inanmamda, az önce gazetevatan a baktım..rubini yine felaket senaryoları saçmış...bu durum randırıcı etki yapar sayın hacıex