[quote=Astatin;366630]Full Metal JAcket & I am gonna kill [B]bill[/B].kom[/quote]
geeehh biliii biliiiii biliiiiii.dng
Printable View
[quote=Astatin;366630]Full Metal JAcket & I am gonna kill [B]bill[/B].kom[/quote]
geeehh biliii biliiiii biliiiiii.dng
[quote=excali;366632]geeehh biliii biliiiii biliiiiii.dng[/quote]
arkadaş neden taban olmuyor bu yaw...bir sıkıldım beş sıkıldım..afedersin....
A_HA..göz yönünü 1.69 da çevirdi
[quote=Astatin;366634]arkadaş neden taban olmuyor bu yaw...bir sıkıldım beş sıkıldım..afedersin....
A_HA..göz yönünü 1.69 da çevirdi[/quote]
Aste baba aste baba,
[B][U]Tabana[/U][/B] alış gir biraz. Belki alıcı bulamıyordur..:..::..::..:
[quote=saraylı;366629]kısa
kd=75.975[/quote]
kd=75.725
tg ler satta...
:cool:
finito...c<75000 veri veri pasıbıl
way arkadaş nassı diskindim nassı nefret ettim ya..duruşu duruş değil, düşüğşü düşüş değil..ula yıksana kontratlrı 1000 er 1000 er de az neşemizi bulalım...eüzü
amma sıkıntılı dalgaymış ve aksi gibi bunlardan bolca da bulunuyo,üüü
önümüzdeki aylarda da,:o
ana dalga düzeltme dalgası olunca böyle...:::
biraz her zamankine göre kaldıracı düşürmek daha iyi olabilir.
[IMG]http://farm4.static.flickr.com/3448/3980594662_ef2a947d69.jpg[/IMG]
[quote=excali;366650][IMG]http://farm4.static.flickr.com/3448/3980594662_ef2a947d69.jpg[/IMG][/quote]
daha erken hadji..nereye..servisleri erkene mi aldılar.dng
hem daha 74xxx göreceydik
bu sayfalarda da reklamı olan options piyasasını deneyen var mı acaba,
bir seferde %70,yanılırsan %15 veriyor..:ptahmininde..
bi tanesine tıkladım,reklam olarak diyo ki:kolay para çekme imkanı...:..:
yani kazanırsan paranı seni fazla üzmeden veriyolarmış,bravo vala....brv
demekki kazandığın halde paranı vermeyenler de var ve bu firma o bildiğin kötü firmalardan diğil...:D
şimdik ben yeniyimde astipatron 75750 den 1 dene short yapsaydım ne kadar kearım olurdu.75050 den kapayınca :( 700 puan yani 70 tl cik demi :rolleyes:
[quote=a.kaya;366662]şimdik ben yeniyimde astipatron 75750 den 1 dene short yapsaydım ne kadar kearım olurdu.75050 den kapayınca :( 700 puan yani 70 tl cik demi :rolleyes:[/quote]
yok değil..yanlış hesap..0 tl..yani yeniysen tesadüfen kazandın demektir..nasılsa gider:D
[quote=Astatin;366652]daha erken hadji..nereye..servisleri erkene mi aldılar.dng
hem daha 74xxx göreceydik[/quote]
gördün değil mi hacıex...75000 satışa düştü ama 74975 e vermediüüüüüü utandırdı beni..üüü neyse yarın 73975 e verir:..::..:
bu arada kaç gündür de hacimsiz düşüyoruz.lelele:::
[B][U][SIZE=4][COLOR=sienna]İYİ AKŞAMLAR..+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=4][COLOR=#a0522d][iMG]http://2.bp.blogspot.com/_en3tE7aKwk8/TTXSYTFAiEI/AAAAAAAAClc/5IRzTAwWmn8/s1600/cat+does+jury+service.jpg[/IMG][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=Astatin;366669]gördün değil mi hacıex...75000 satışa düştü ama 74975 e vermediüüüüüü utandırdı beni..üüü neyse yarın 73975 e verir:..::..:
bu arada kaç gündür de hacimsiz düşüyoruz.lelele:::[/quote]
75 desteği sağlam mıymış, emekli koala?.dng
topiğin önünde bi emekleyip, emeklilik testi yapar mısın?? :::
Yukarıdaki rakamların tutmayışıyla, Lotodaki sayıların tutmayışı arasındaki 5 benzerliği bize açıklar mısın???.dng
kimsenin yapmadığını yapmış baba:.brv
[URL]http://webtv.hurriyet.com.tr/2/15514/0/1/rize-de-bir-sira-disi-yapi-daha.aspx[/URL]
:D.lelele.brv.brv
Günaydın ve mondiyo...
[B]2.5’lik büyüme tahminine şaşırdı[/B]
IMF’nin açıkladığı tahmine Dünya Bankası Başkanı bile şaşırdı
[IMG]http://fotograf.gazetevatan.com//newpics/news/200720112029218117416.jpg[/IMG]
IMF’nin [COLOR=red][B]Türkiye için açıkladığı yüzde 2.5’lik büyüme tahminine Dünya Bankası Başkanı Robert Zoellick bile şaşırdı.[/B][/COLOR] Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile görüşen Zoellick, “Kimsenin Türkiye için 2012’de yüzde 2.5’lik büyüme tahmininde bulunacağını sanmıyorum. Avrupa ve ABD’de sorunlar sürerken Türkiye [COLOR=#ee6603][B]hızlı[/B][/COLOR] toparlanıyor” dedi
Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) 2012 yılında [COLOR=#ee6603][B]Türkiye[/B][/COLOR]’deki büyümenin iç talepte keskin daralmanın etkisiyle yüzde 2.5’e ineceği tahmini, Dünya Bankası Başkanı Robert Zoellick’i bile şaşırttı. Ekonominin hızlı toparlandığını belirten Zoellick, kimsenin Türkiye’ye yönelik yüzde 2.5’lik büyüme tahmininde bulunabileceğini zannetmediğini söyledi.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Dünya Bankası Başkanı Robert Zoellick, dün yaptıkları görüşmenin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Zoellick, Türkiye’de ve diğer bazı önemli yükselen piyasalarda son derece hızlı bir toparlanma süreci görüldüğünü, Avrupa, ABD ve Japonya gibi ülkelerde ise özellikle [COLOR=#ee6603][B]devlet[/B][/COLOR] borcu ve işsizlik konularında ciddi sorunların sürdüğünü vurguladı.
[quote=saraylı;366642]kd=75.725
tg ler satta...
:cool:[/quote]
gnd.
aynı..:)))
Sistemim iki ayrı zaman diliminde çalışıyor, 5' ve 15'..
Şimdiye kadar genelde 5' lık sonuçları esas aldım,gerektiği zaman 15' lığa geçerim,bu durumda trade süreleri uzar.Sonuçta farklı zaman dilimi olması bişi değiştirmez.Çünkü hangisinin uygulanacağını da sistem söylüyor.
şu anda sistem satta!:)
vonçyu biliyv mi ven ay heyt yu palaaaa!!! yine diskinç bir gün olacak sanırsam...peşin peşin söyleyeyim "bir dalga ne yukarı ne aşağı gitmiyorsa o dalganın **"...
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/554/123zv4.gif[/IMG]
[COLOR=red]75.475-75.950-76.775-77.250[/COLOR]
------------------------------
[COLOR=green]74.650-74.175-73.350[/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=black]ilk dirençte.:::[/COLOR]
kimse yok galiba forumda,yatayı gören tatile kaçmış herhalde..:::
kendimi word dosyasına yazar gibi hissettim..:p
astiyle ikimiz trade ediyoruz,birbirimizin mallarını mı alıp satıyoruz nedir?.kom
memleketımın tasına topraana treydırına kurban...
yannız deelsiniz ağalar..:))
[quote=saraylı;366706]kimse yok galiba forumda,yatayı gören tatile kaçmış herhalde..:::
kendimi word dosyasına yazar gibi hissettim..:p
astiyle ikimiz trade ediyoruz,birbirimizin mallarını mı alıp satıyoruz nedir?.kom[/quote]
:D:D abi bende iki gündür hareket yok...i düdünt dü it:..::..:
ama aslında hep düşünmüşümdür, dışarda kağıt üzerinde güvendiğimiz arkedaşlarla karşılıklı işlem yapsak ne güzel olur... hem yabancıya gitmez para hem de komisyon ödemeyik:D:D
ama çok sayıda güvenilir adam bulmak ve her fiyattan işlemi yapacak adam bulmak zor trabi..pala lazım bi dene:D
ha bir de...taban olsak süper olacak :)
74900 kırılırsa longcular dikkat etsin.
[quote=Astatin;366710]:D:D abi bende iki gündür hareket yok...i düdünt dü it:..::..:
ama aslında hep düşünmüşümdür, dışarda kağıt üzerinde güvendiğimiz arkedaşlarla karşılıklı işlem yapsak ne güzel olur... hem yabancıya gitmez para hem de komisyon ödemeyik:D:D
ama çok sayıda güvenilir adam bulmak ve her fiyattan işlemi yapacak adam bulmak zor trabi..pala lazım bi dene:D
ha bir de...taban olsak süper olacak :)[/quote]
::::D
.kom
ben güvenirim hepinize abim aybettin,sonuçta çok risk alan adamımdır...::::D:D:D
pala olarak ta athlona rica ederiz,seni uygun gördük deriz, kabul eder bence....:D:D
yahu dun kısalayamadım yoldayım deyu...uwwww...cok bedbahtım..cokkkk
[quote=saraylı;366715]::::D
.kom
ben güvenirim hepinize abim aybettin,sonuçta çok risk alan adamımdır...::::D:D:D
pala olarak ta athlona rica ederiz,seni uygun gördük deriz, kabul eder bence....:D:D[/quote]
:D:D:D Athlon kabul eder de, adam rusya ukrayna falan takılıyo, bizim paraları yaban ellerde mundar etmesin:D:D
ayrıca, rampi rampii...taşı şortları kır gerdanı...:D:D
Hep diyorum bi aracı kurum alalım diye.Deniz 'i almış adamlar, kaçırdık :D
[quote=ATHLON;366716]yahu dun kısalayamadım yoldayım deyu...uwwww...cok bedbahtım..cokkkk[/quote]
üzülme patron..istikbalde dahi, dahili ve harici bedbahtların olacaktır...üww..yakalrsın bir yerden aftlopedro
Saraylı patron yanlız değilsin, yataylıktan ve sıcaklardan kendimi meditasyona verdim.Nirvanaya deyip deyip geliyorum :)
end of crash..
yours sincerely..:)
[quote=flexy;366721]Saraylı patron yanlız değilsin, yataylıktan ve sıcaklardan kendimi meditasyona verdim.Nirvanaya deyip deyip geliyorum :)[/quote]
sağol abim,
eskiden ben de meditasyon yaptıydım,bunun ne yararı var diye o zamanki guruma sorduydular zamanında,
adam dedi ki:
"hiç değilse günde 2 kez yarım saat sessiz kalıp kimseye bir kötülük yapamazsınız"
heheh...:..:
Astipatron ne demiştim geçen gün günlükde düşüş yeni başlıyor hatırladın mı :..::..:
[quote=Astatin;366669]gördün değil mi hacıex...75000 satışa düştü ama 74975 e vermediüüüüüü utandırdı beni..üüü [COLOR=red]neyse yarın 73975 e verir[/COLOR]:..::..:
bu arada kaç gündür de hacimsiz düşüyoruz.lelele:::[/quote]
[quote=excali;366673]75 desteği sağlam mıymış, emekli koala?.dng
topiğin önünde bi emekleyip, emeklilik testi yapar mısın?? :::
Yukarıdaki rakamların tutmayışıyla, Lotodaki sayıların tutmayışı arasındaki 5 benzerliği bize açıklar mısın???.dng[/quote]
NOOOOOLLLLLLLLLTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ bankacı kedi:::::::::
[quote=saraylı;366723]sağol abim,
eskiden ben de meditasyon yaptıydım,bunun ne yararı var diye o zamanki guruma sorduydular zamanında,
adam dedi ki:
"hiç değilse günde 2 kez yarım saat sessiz kalıp kimseye bir kötülük yapamazsınız"
heheh...:..:[/quote]
Ahahahahha ilginç bi bakış açısı :D
[quote=ATHLON;366722]end of crash..
yours sincerely..:)[/quote]
no thanx. 5000 points rimeyning at least:::..eüzü..tabanmı oluyorz neaaahhhhhhhhhhh
[quote=Astatin;366725]NOOOOOLLLLLLLLLTTTİİİİİİİİİİİİİİİİİ bankacı kedi:::::::::[/quote]
Asti,
Doktor ne dedi,ne dedi...;)...
[quote=EMEKDAR;366728]Asti,
Doktor ne dedi,ne dedi...;)...[/quote]
Abi doktor da şortmuş....kızdı bana..hayal mayal değil sen ne görüyorsan ben de onu görüyorum...:D:D ben de yanıt olarak " ah ne güzel ortak noktalarımız var" dedim...anladığın üzere doktor hanım, çok zarif bir hanımefendi idi...hatta "batarsak beraber batalım" dedim..sonra haftasonu adalarda denize girelim ordada beraber batalım dedim...:D renk vermedi..ama ilk görüşmede böyle fütursuz bir çıkışa hayır dememk bence evet demektir..teprik ederim tıp camiasını:D
[quote=Astatin;366727]no thanx. 5000 points rimeyning at least:::..eüzü..tabanmı oluyorz neaaahhhhhhhhhhh[/quote]
uwwwwww....cokuoruz..:))en mend yok su an...
kd=75.450
oldu.çok yukarda kaldı ama akşama kadar sert düşer bu da bence...
tg ler satta..:)
feci düşüyoruz,içim parçalandı yaw...üüü:D