unlimit, gbp/usd de süper yerden satış yaptım.. kapatmayacağım ama.. ya stop olacağım yada köşe.. bugün alacağı aldım ondan zaten..:::
Printable View
unlimit, gbp/usd de süper yerden satış yaptım.. kapatmayacağım ama.. ya stop olacağım yada köşe.. bugün alacağı aldım ondan zaten..:::
[B]Asteton [/B]ne deyorsun bu duruma
üvv sistem long ben short yattım yüew
[QUOTE=fXci;209673]ülem ne acayıp kapanış oldu üüü
850 yandımmı sistem shortta kapaycaktı 875 te longta ........... shortta kapatıyore diye shorta dondum :D ülem son anda 875 yandı sistem geçici shortu longa cevirdi yuaw üvvv
short yattım çelme taktı baa zistem
üvüvü[/QUOTE]
[quote=fXci;209692][B]Asteton [/B]ne deyorsun bu duruma
üvv sistem long ben short yattım yüew[/quote]
Sistem benim short'da olduğumu duyunca hemen long'a dönmüştür... Yapay zeka falan derler ama kafa çalışıyor... :..:
sistem short geceyede short bugünden hiç bi şey anlamadım :) umarım yarın daha farklı olur.. bu arada palacım panikten çok nemalanıyon ama shortları kapattırmak için daha fazlasına ihtiyacın var dostum..
dolarda bi hareketlenme var. hayırdır??
[QUOTE=Strategist;209693]Sistem benim short'da olduğumu duyunca hemen long'a dönmüştür... Yapay zeka falan derler ama kafa çalışıyor... :..:[/QUOTE]
sen gel taa nezamandan bevri zisteme uy hergun.... bugun zıbbıdık sebepten ötürü çelme taksın sana....
kötü oldum be ...
emme sistemci oldum ben sitratcist abey.... ben şindi aaşkama uyuyamamda :::
üvvv yarın barim açılıştan sonra shorta dönsüm
anket nirde fxci abem sisteme ters kaldın içnmi açmadın anketi gayri :)
[quote=fXci;209697]sen gel taa nezamandan bevri zisteme uy hergun.... bugun zıbbıdık sebepten ötürü çelme taksın sana....
kötü oldum be ...
üvvv yarın barim açılıştan sonra shorta dönsüm[/quote]
Longmu kapattı sayın fxci sisteminiz.
[QUOTE=belhal;209700]Longmu kapattı sayın fxci sisteminiz.[/QUOTE]
evet son saniye çelmesi taktı namıssız .boks.
[quote=fXci;209697]sen gel taa nezamandan bevri zisteme uy hergun.... bugun zıbbıdık sebepten ötürü çelme taksın sana....
kötü oldum be ...
üvvv yarın barim açılıştan sonra shorta dönsüm[/quote]
Disiplinine hayranım sayın abim... Olur böyle kazalar ama... Anlıyorum seni, nice baştan çıkartıcı harekete rağmen sabırla uy sisteme, sonra durup dururken elinde olmadan sistemden kop... Kıl olmamak mümkün değil tabi... Geçmiş olsun ne denir başka...
[QUOTE=Strategist;209702]Disiplinine hayranım sayın abim... Olur böyle kazalar ama... Anlıyorum seni, nice baştan çıkartıcı harekete rağmen sabırla uy sisteme, sonra durup dururken elinde olmadan sistemden kop... Kıl olmamak mümkün değil tabi... Geçmiş olsun ne denir başka...[/QUOTE]
açılıştan sonra senide alıp dönelik deyüü gap istemeyorum :D
[B][URL="http://www.voborsa.com/forum/4-mart-pozisyon-anketi-t5405.html?t=5405"][SIZE="5"]
4mart pozisyon anketi[/SIZE][/URL][/B]
[quote=fXci;209704]açılıştan sonra senide alıp dönelik deyüü gap istemeyorum :D [B][URL="http://www.voborsa.com/forum/4-mart-pozisyon-anketi-t5405.html?t=5405"][SIZE=5]
4mart pozisyon anketi[/SIZE][/URL][/B][/quote]
Patron içini ferahlatmak isterdim ama ne yazık ki ben de kısadayım... Uzun olsam problem yoktu garanti düşer derdim ama ne yaparsın işte.... :)))