-
[quote=Astatin;391189]yannız 1 ve 5 dklıkdaki pupucuklar derman olur mu 800 maliyetli lonklarıma.. ula bi taraftan da gorrektiv olabilir yükseliş ha..şöyle anlaşalım 73200 yapsın ben lonkları kavırma edem..sonra gorrektiv yükselişti deyu düşsün[/quote]
Coker hakkını da kullansaydın, estetük buba....dng.dng.dng
-
gorrektivmiş hadji : istop ve rverse
-
-
[quote=Astatin;391184]amanin...garmaşıkducunceler.com[/quote]
öne alalım
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6143&d=1328880892"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=6143&stc=1&thumb=1&d=1328880892[/IMG][/URL]
-
[quote=ATHLON;391234]oyyyy..:))[/quote]
+%4 yapar mı, atletiko??
-
O da birşeymi hoca,
Biz Türkiye olarak,her aşamayı geçtik...uçtuk uçtuk...
Şimdi "Helikopterden helikoptere atlarken havada şarjör değiştiriyoruz."...:o..
-
[quote=excali;391254]+%4 yapar mı, atletiko??[/quote]
uwwww..son haftanın karını bıraktım...naapalım savlık olsun...oyuna devam...)
-
[quote=ATHLON;391055][B][SIZE=3]yarın %4 luk bı yukseliş beklıorum...spot için...[COLOR=red]delirdim mi ne.[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=red].[/COLOR]:))[/quote]
[quote=excali;391058]Spot %4 çıkıp, vop eksi kapatmasın??.dng[/quote]
[quote=ATHLON;391062]kaydettim bu alıntını..[B][SIZE=3][COLOR=red]bu sefer de gene haklı çıkarsam diğer eski birkaç milyonki gibi kızını baa vercen mi bu sefer[/COLOR][/SIZE][/B]?..)))[/quote]
[quote=excali;391065]Haklı çıkmazsan bu sefer nasıll bir fotonu yollamıyacaksın??:D[/quote]
[quote=Astatin;391066]şşşş.. aluuuuuuuuuu... arka sokaklarda neler oluyor...:D la biz burayı vob ve vobik geyik forumu bileyoduk, siz neler çeviriyosunuz ne takası yapıyonuz...neyin peşindesiniz..hişşş..aluuuuuu[/quote]
[quote=excali;391068]Tutmayın beni....dng[/quote]
[quote=ATHLON;391070]tutmayın küçük enişteyi..:))[/quote]
[quote=ATHLON;391104]borsayı amatörler açar,ustalar kapatır...[/quote]
[quote=ATHLON;391274][B]uwwww..son haftanın karını bıraktım...naapalım savlık olsun...oyuna devam..[/B].)[/quote]
Bilmiyim atletiko. Ben şakalaşıyordum. Biraz ağır gitmemiş misin?
-
[quote=excali;391279]Bilmiyim atletiko. Ben şakalaşıyordum. Biraz ağır gitmemiş misin?[/quote]
patron son 1 aylık performansımdan gtum kalktı sanırsam...bunu 1 hafta once yazmıstım gtum kalktı gtum gtum izliorum deyu...ama biliosun acımaz pala..genç yaşlı pro amator dınlemez...)))
-
cümleten hörmetler ....+.+.
-
atletiko,
Bence önemli olan hitaplar. Piyasayı biliyorsan da bilmiyorsan da kendi cebine faydası / zararı dokunuyor. Ama kullanılan sözler öyle değil...
-
[quote=selçuklu;391290]cümleten hörmetler ....+.+.[/quote]
Sana da hörmetler , patron. Hoşgeldin...+.+.+.+.