Estetük,
Nerde bu ustalar? Çağırmadın mı daha??
Printable View
Estetük,
Nerde bu ustalar? Çağırmadın mı daha??
ula 73 den lonkla diyo şeytan ama du bakali
800 den deneysel long..1 adet la..makara içün
piuu..ula hani yunanistanı sallamayacayduk..ehuhe...ü[url]www..gaptırdık[/url] mı şortları..yok la..o gadar kolay mı..belki de kolaydır..aha arada 10 tl kaybettik 1 gontrattan eyimi..lüferler hacıexden o zaman
[quote=Astatin;391167]piuu..ula hani yunanistanı sallamayacayduk..ehuhe...ü[URL="http://www..gaptırdık"]www..gaptırdık[/URL] mı şortları..yok la..o gadar kolay mı..belki de kolaydır..aha arada 10 tl kaybettik 1 gontrattan eyimi..lüferler hacıexden o zaman[/quote]
Dur,lem... Artıya geçerse alırım lüferini...:..::..:
tavan olur bence...1 adet gontratta 700 lira kar yapar..eyi para
ula ek lonk açtım...ustalara güveniyorum..üw
[quote=Astatin;391174]tavan olur bence...1 adet gontratta 700 lira kar yapar..eyi para[/quote]
Lüferlerimi ısmarlamazsan, tavan olmaz bence...:..:
[quote=excali;391178]Lüferlerimi ısmarlamazsan, tavan olmaz bence...:..:[/quote]
amanın..ek lonk açtın..sonra birden gorrektiv geldi aklıma tırstım:p
sistem satta histem alda..du bakali..
ula dax göçüşüne ve MİTcilerle ilgili son savcılık kararına rağmen göçmediyse bu ranacaktır şeklindeki histemik yaklaşıma esir oldum ama du bakali
amanin...garmaşıkducunceler.com
[quote=Astatin;391181]amanın..ek lonk açtın..sonra birden gorrektiv geldi aklıma tırstım:p
sistem satta histem alda..du bakali..
ula dax göçüşüne ve MİTcilerle ilgili son savcılık kararına rağmen göçmediyse bu ranacaktır şeklindeki histemik yaklaşıma esir oldum ama du bakali[/quote]
Ben de ucunda lüfer olduğu için seni destekliyorum..
-Yandaş kedi-.dng
yannız 1 ve 5 dklıkdaki pupucuklar derman olur mu 800 maliyetli lonklarıma.. ula bi taraftan da gorrektiv olabilir yükseliş ha..şöyle anlaşalım 73200 yapsın ben lonkları kavırma edem..sonra gorrektiv yükselişti deyu düşsün