-
[quote=Astatin;352211]Hımmm..kötü hafta...Klasik TA yapıştırdık graş eğimli, anında 100 puan ralli yaptı..üühühüh... FB averajla şampiyonluk koltuğuna oturdu...FB şampiyon olursa dıtatar ın çenesinden duramayık..dur ban peşin peşin dalga mı geçeyim de : "şşş dıtatar...bu haftaki şampiyonluğun gıymetini bil..geçen yıl ki geçici şampiyonluğunuz 2 dakika sürdüydü, bu en az 1 hafta sürecek"..hehheheh..bize her yer graşka[/quote]
fener şampiyon olur senedi 150 tl olur .lelele
bize heryer kadıköy .lelele
-
[quote=The Tatar;352259]sen bu gidişle kitabı çıkaramadan single çıkaracan bak demedi deme patron :D[/quote]
:..::..::..::..: fena fikir deeel...hacıtatar, spekülatif yollar hariç çok para gazanmanın iki basit yolu var.. ı
1) ıvır zıvır bir ürünü ucuza çok adette satmak....
2)basit ama vurucu bir nokta yakalayan "intellectual property" ön planda bir ürünü yapıp, (hitap ettiği kitlenin fiyatını umursamayacağı bir fonksiyonaliteye sahip ) satmak... ve gözün doymuyorsa da rakipleri kopyasını çıkardığı an senin bir üst versionu çıkarıp nakit sağmaya devam etmen..
2 :D:D:D:D yok mu le bir ses mühendisi..uwww
-
[quote=The Tatar;352260]fener şampiyon olur senedi 150 tl olur .lelele
bize heryer kadıköy .lelele[/quote]
FB şampiyon olduğu günün ertesi kesin hissesi taban olur..:::::: la kesin yine bi yanlışlık vardır diye.dng
-
[quote=Astatin;352265]FB şampiyon olduğu günün ertesi kesin hissesi taban olur..:::::: la kesin yine bi yanlışlık vardır diye.dng[/quote]
bucayı yenerek gs yi rahatlattık işte daha ne yoksa bank asya ihtimali sürecekti :::
-
[quote=The Tatar;352268]bucayı yenerek gs yi rahatlattık işte daha ne yoksa bank asya ihtimali sürecekti :::[/quote]
gs kim patron:D.dng
-
[quote=Astatin;352269]gs kim patron:D.dng[/quote]
gsray yahu :)
-
sanki bi hareketlenme var ya du bakalım hayır olsun :)
-
[quote=The Tatar;352271]sanki bi hareketlenme var ya du bakalım hayır olsun :)[/quote]
He ya patron.. Geçmiş harekletlenmeler hep hayrımıza oldu.. Bu da olur bence... :..: :..:
-
[quote=Strategist;352272]He ya patron.. Geçmiş harekletlenmeler hep hayrımıza oldu.. Bu da olur bence... :..: :..:[/quote]
patron çok karamsar gördüm seni :)))
en azından izlemesi daha keyifli oluyor :..:
-
Lem iki gündür sözde DAX kapalı diye yatay yapıyodu.. Bugün DAX açık ve fezaya çıkıyo... Bizimki hala yatay... Şu Pala'ya uçan tekme atasım var çok fena... :mad:
-
[quote=Astatin;352263]:..::..::..::..:
,,,,
,,,,
2 :D:D:D:D yok mu le bir ses mühendisi..uwww[/quote]
Seees seeeees ,
Deneme , denemeeeeee,
Bir ki bir ki,
Çiğ küfteeee,
Dım tıs dımtıs.kom.kom
-
[quote=The Tatar;352273]patron çok karamsar gördüm seni :)))
en azından izlemesi daha keyifli oluyor :..:[/quote]
Ani hareketlerde az çarpılmadım bu ay patron... :) Bu ay ilk haftaki trendden sonra VOB'u bırakıp sadece Forex'de takılacakmışız aslında ama nerden bileyim... :)))
-
84700 üstünü görmeden gıllanmaya devam :)
-
[quote=Strategist;352277]Ani hareketlerde az çarpılmadım bu ay patron... :) Bu ay ilk haftaki trendden sonra VOB'u bırakıp sadece Forex'de takılacakmışız aslında ama nerden bileyim... :)))[/quote]
Portakalcı dede söylemişya patron daha ne desin :D
-
[quote=The Tatar;352270]gsray yahu :)[/quote]
taam işte onu soruyorum gsaray kim... ha bi de sazan kim diye soracaktım ama, sormama gerek kalmadı:D
-
[quote=Strategist;352274]Lem iki gündür sözde DAX kapalı diye yatay yapıyodu.. Bugün DAX açık ve fezaya çıkıyo... Bizimki hala yatay... Şu Pala'ya uçan tekme atasım var çok fena... :mad:[/quote]
sizin sesiniz pek bir net geliyor Strobabaspaceyusserzenişus...ses mühendisi olma ihtimaliniz nedir acaba
-
Sıtratecik olarak protesto ediliyormuşum fikrine kapıldım...üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
-
patron seni piyasadan kopuk görüyorum son günlerde,ses mühendisi aramalar,chatte gezinmeler felan :)
titre ve kendine gel odana pajero posteri as ki motivasyonun kaybolmasın :)
-
[quote=Astatin;352284]sizin sesiniz pek bir net geliyor Strobabaspaceyusserzenişus...ses mühendisi olma ihtimaliniz nedir acaba[/quote]
Efinksçi patron, müzük odası yapmıştı. Ses müyendizi olmasın?;)
-
[quote=excali;352275]Seees seeeees ,
Deneme , denemeeeeee,
Bir ki bir ki,
Çiğ küfteeee,
Dım tıs dımtıs.kom.kom[/quote]
Haci
1inci Sürüm : 40,000 * 59.99
2ncisürüm : 10,000*69.99
Toplam Ciro : 3,100,000 TL
Üretim Maliyeti = 900,000 TL
Ses Miyendisi Salari (4 ay)= 20,000 TL
Görüntü Miyendisi Salari (4 ay)= 30,000 TL
Reklam/pazarlama/promosyon/rüşvet giderleri = 300,000 TL
------------------------------------------------
İndirgenmiş Gıross Hinkam = 1,850,000 TL
Ses Miyendisi Kar Payı %5=92,500 TL (fikri başkaalrına taşımasın ibnur)
Görüntü Miyendisi Kar Payı %5=92,500 TL (bknz. önceki madde)
Gerçek Gross = 1,665,000 TL
::::::::::::
Aha da yazın buraya Sonbaharın sonunda "B****ad" isimli bir ürün görecesiniz raflarda...İşte o şey bu şey....:::
-
Kaldırıyorlar ama vuran yok özledik muhtar kellesini yavv...
-
[quote=The Tatar;352287]patron seni piyasadan kopuk görüyorum son günlerde,ses mühendisi aramalar,chatte gezinmeler felan :)
titre ve kendine gel odana pajero posteri as ki motivasyonun kaybolmasın :)[/quote]
[quote=Astatin;352289]Haci
Aha da yazın buraya Sonbaharın sonunda "B****ad" isimli bir ürün görecesiniz raflarda...İşte o şey bu şey....:::[/quote]
Motivasyon burda dıtatar..:D:D:D yaknız çet olayını niye belli ediyon forumda..aybediyon valla:..::..:
-
[quote=Astatin;352289]Haci
Aha da yazın buraya Sonbaharın sonunda "B****ad" isimli bir ürün görecesiniz raflarda...İşte o şey bu şey....:::[/quote]
Yüniversiti'den steycır /görevli???:rolleyes:
-
[quote=excali;352292]Yüniversiti'den steycır ???:rolleyes:[/quote]
ne steycır? yok hacı müyendisleri diyosan işini bilen çat çat olayı bitirecek tecrübeli adamalr lazım..steycır mıteycır olma:o
-
[quote=Astatin;352293]ne steycır? yok hacı müyendisleri diyosan işini bilen çat çat olayı bitirecek tecrübeli adamalr lazım..steycır mıteycır olma:o[/quote]
Televizyonlardan bir araştır.
-
[quote=excali;352294]Televizyonlardan bir araştır.[/quote]
gral tv ye sor patron :::
-
usd vop mentali
[IMG]http://ressim.net/s/upload/168a6ecb.png[/IMG]
-
-
[quote=The Tatar;352298]bugündemi paskalya :)[/quote]
Bamyaaa.dng
-
[quote=excali;352299]Bamyaaa.dng[/quote]
84700 ü geçmeden patates :)
gıllanmaya devam :)
-
[quote=The Tatar;352304]84700 ü geçmeden patates :)
gıllanmaya devam :)[/quote]
[B]Kendimi gılların arasına düşmüş gibi hissediyorum...dng(Reklamdan)[/B]
[IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1LanpmxWvjgDv_aQCFSYezvuoe4s4ZFGRN1w6SPHUPLYlLqvSdg[/IMG]
-
[quote=Astatin;352284]sizin sesiniz pek bir net geliyor Strobabaspaceyusserzenişus...ses mühendisi olma ihtimaliniz nedir acaba[/quote]
Sesin de mühendisi mi olurmuş lem... Olmayan meslekten adam ararsan çıkmaz tabi... :..:
-
Un lee ,
1500ün üzerinde kaç 4 saat kaldın??
-
Bu gece o gece mi acaba...
(-20.000 puanla açacağı sabahın bir önceki gecesi) :)))
-
[quote=Strategist;352306]Sesin de mühendisi mi olurmuş lem... Olmayan meslekten adam ararsan çıkmaz tabi... :..:[/quote]
hemde vob topicinde gezecek bu mühendis:::
-
[quote=Strategist;352306]Sesin de mühendisi mi olurmuş lem... Olmayan meslekten adam ararsan çıkmaz tabi... :..:[/quote]
Di cey arıyo:..:
-
[quote=astatin;352203]en klasiğinden ta...indikler poha sariyi...tek gıllandığım nokta indiklerin poha sardığı dönemde hacmin çok az olması....amam yine de 83400 atlında gapanış olursa bugün ben graşik bir gelecek beklerim günlükte..
[ımg]http://i56.tinypic.com/2dqm5ms.png[/ımg][/quote]
[B][SIZE=6][COLOR=red]nnnooollllllllttttttiiiii[/COLOR][/SIZE][/B]
-
[quote=cırcır;352310]hemde vob topicinde gezecek bu mühendis:::[/quote]
1- Var hacı var...lem Pohun bile mühendisi var da sesin niye olmasın:D şaak bir yana, var ve manyak para kazanıyorlar ve manyak da keyifli bir iş
2-Sana bu topiklerde hangi meselklerden ne adamlar geziyo annatsam korkudan cırcır olursun:D:D ehm pardon..korkarsın...:D
-
[quote=Astatin;352314]1- Var hacı var...lem Pohun bile mühendisi var da sesin niye olmasın:D şaak bir yana, var ve manyak para kazanıyorlar ve manyak da keyifli bir iş
[/quote]
Lem şincik ben lisans + yüksek lisans 6 sene okudum mühendis olacam diye. Herifin biri çıkar da cd çalara cd takıyo play tuşuna basıyo diye kendini mühendis ilan ederse o adamı Taksim'de sallandırırm... O kadar.. Başvuracak adaylar bunu özellikle dikkate alsın... :..:
-
[quote=Strategist;352309]Bu gece o gece mi acaba...
(-20.000 puanla açacağı sabahın bir önceki gecesi) :)))[/quote]
way haci...-20,000..hımmm..aybetmişim biraz...20000 lik farkda call margin girmeden çıkmış oluyor..hoş değil...:D