-
[quote=unlimitted;207762]kimseyi etkilemek istemiyorum ama, bikaç günlük olarak pis ralli kokusu almaya başladım.
belki tarımdışı verisine kadar, belki daha da uzun.
bizim piyasa ile korelasyonu iyi olan önemli bi indikatörüm var. bir noktayı geçmesini bekliyorum. geçerse bizim piyasa o an isterse 65 bin olsun, daha yolu var derim.
öngörü 61.[COLOR=red]xxx'[/COLOR]te çöpe gider.[/quote]
DÜZELTME:
öngörü 61.[COLOR=red][B]4xx[/B][/COLOR]'te çöpe.
-
Her teşekküre basışta mesaj sayısı manipule oluyor.Görende durmadan teknik analiz falan yapıyorum sanacak :D
-
[quote=unlimitted;207788]DÜZELTME:
öngörü 61.[COLOR=red][B]4xx[/B][/COLOR]'te çöpe.[/quote]
üstad,
pelayı kısaları kapatacağın yeremi çağırıyorsun yoksa:)))
-
savolun arhadaşlarım..
yuaw 1 sene oldu hala wireless sorununu çözemedim gayri.. vista belalı arkhadaş... yeni bi laplop aldıydım onda 7 cd si vardı barem hazır cdyi kaybetmemişkene masa üstüne v7 yi kuram.
[QUOTE=Toledo;207769]o konuda uzman görüşü:
ürün piyasaya çıktığından itibaren en az 2 sene geçmeden ve üzerinde kullanıcılar olumlu görüş bildirmeden bir ürününü kullanmıyorem[/QUOTE]
[QUOTE=abka;207770]vista ve wireless kullanıyorum.adsl kullanıyom...sorun çıkmadı..[/QUOTE]
[QUOTE=unlimitted;207772]ilk tavsiye: hemen W7'ye geç.
ikincisi: wireless kartının kullanım haklarını wireless kartının markasına göre kendi yazılımı kullanıyor olabilir. yönetimi ya vistaya, ya da o yazılıma ver.
ikisi birden kullanmaya çalışıyorsa bu sorunu yaşarsın.
kolay gele. (vista için ihtiyacın olacak:))) )[/QUOTE]
[QUOTE=flexy;207777]wireless'ın son driverını kurmayı deneyin.Bazen sürümden dolayıda sorun çıkartabiliyor.[/QUOTE]
-
[quote=enorton;207786]Ben de 62100 short oldum saat 10 da... Ben satar satmaz 150 puan aldılar :::[/quote]
valla emortım,
gözlediğim şöyle bir şey var...2-3 aylık döneme bakıp üşenmeyip saydım...doğru sinyallerde bile, sinyal kesinleşdikten sonra %70-75 oranında ters yöne küçük bir hareket oluyor...axcuk beklemekte fayda oluyor..heleki sinyal kesinleşmeden önce 3-4 kademe aşağıdan yukarı hülüülülülülü bir hareket balamışsa....:):):)
bu arada 350 olmuş..üwwww
-
[quote=Toledo;207790]üstad,
pelayı kısaları kapatacağın yeremi çağırıyorsun yoksa:)))[/quote]
kısa da değilim uzun da.
sadece yurtdışı piyasalarda işlem yapıyorum. ve planlarını sezmeye başladım gibi gibi...
ha bizim piyasa yurtdışına uyar, uymaz bişey diyemem.
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)
-
[quote=unlimitted;207793]kısa da değilim uzun da.
sadece yurtdışı piyasalarda işlem yapıyorum. ve planlarını sezmeye başladım gibi gibi...
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)[/quote]
adaş pişman deilim:))
-
gol olur bence .. alış baskısı feci .. üvvv ...
-
[quote=enorton;207786]Ben de 62100 short oldum saat 10 da... Ben satar satmaz 150 puan aldılar :::[/quote]
yalnız senin saatlik sistem değilmiydi beeaaaaa...10 da nassı sat verdi yawww...son 3-4 günün en yükseklerindeyiz...tepeden 500 puan aşağıda sat verdiğine göre saatlik de olsa fast bir arkadaşımız galiba..bu arada 550 olmuş..üwwwwww
-
[quote=unlimitted;207793]kısa da değilim uzun da.
ama ben feci şekilde uyacağını düşünüyorum. rallinin bayraktarlığını yapabiliriz. :)[/quote]
bende Excali nin yokluğunda boşluk dolduruyorum,
kabak çekirdekleriyle gelsinde kendi yazsın esprilerini:)))
-
[QUOTE=Astatin;207792]valla emortım,
gözlediğim şöyle bir şey var...2-3 aylık döneme bakıp üşenmeyip saydım...doğru sinyallerde bile, sinyal kesinleşdikten sonra %70-75 oranında ters yöne küçük bir hareket oluyor...axcuk beklemekte fayda oluyor..heleki sinyal kesinleşmeden önce 3-4 kademe aşağıdan yukarı hülüülülülülü bir hareket balamışsa....:):):)
bu arada 350 olmuş..üwwww[/QUOTE]
10 dk da 500 puan aldılar üüü
-
dünki söylediklerim geçerli yön şimdilik yukarı bu kadar satıcı varken düşmez hafif çaplı düşüşler kısacı artırmak içindir...63000 ler uzak değil...
-
[quote=ATHLON;207794]adaş pişman deilim:))[/quote]
adaş, danışmanlık ücretini hala havale etmemişin.
çirfin. sen de.
yavızhan. sen de.
eks, saol kardeşim. :..:
ralli daha yeni başlıyo. izleyiniz...
eks, çekirdek ver. .dng
-
üvvv yaf su gaza gelıp pozu zararda kapatma huyumdan vazgecmesem super olucakta.. 325 uzunları 62000 de kısaya cevırıp sımdı ııce terste kaldık uahuah tam dıp zırvecıyım ama tersten uhueheu
-
-
[QUOTE=YAVUZHAN;207802]bu baskı ne ola ki ?[/QUOTE]
alış baskısı abi. .. fraktalik ve . projeksyonel alış baskısı . .eheuhe u::::::
-
[QUOTE=enorton;207798]10 dk da 500 puan aldılar üüü[/QUOTE]
Şansa bak yaw, nasıl da iştahlı alıyorlar... E daha 15 dk önce neden basıyordunuz .dng
-
selam gızlar..özledim gı sizi..hehee..excali..psikolağa gittim..bişeyin yok dedi..sistemin iyi değil dedi..heheh..
yeni sistem yaptım..120 dak...ağır trader olcam..
pelaya bak ...alçak pela..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2h2qlhu.png[/IMG]
-
675, 825 kısam geldi,
63125, 63325 beklemede,
-
uzunlar 800 teslım...yaw pela alemsin...:))
-
[QUOTE=enorton;207804]Şansa bak yaw, nasıl da iştahlı alıyorlar... E daha 15 dk önce neden basıyordunuz .dng[/QUOTE]
paladan 1000 puabn alalım dedık o bızden aldı :D ueheuh
-
[quote=unlimitted;207800]adaş, danışmanlık ücretini hala havale etmemişin.
çirfin. sen de.
yavızhan. sen de.
eks, çekirdek ver. .dng[/quote]
iban numaranı yaz patron özelden :::
-
[QUOTE=QUEEN;207805]selam gızlar..özledim gı sizi..hehee..excali..psikolağa gittim..bişeyin yok dedi..sistemin iyi değil dedi..heheh..
yeni sistem yaptım..120 dak...ağır trader olcam..
pelaya bak ...alçak pela..
[IMG]http://i46.tinypic.com/2h2qlhu.png[/IMG][/QUOTE]
hoşgeldin aplaaa ... teprik ederim .. sensiz voborsa olmazzz .. .brv.brv
-
[quote=ATHLON;207807]uzunlar 800 teslım...yaw pela alemsin...:))[/quote]
pull back için ise, pişman olmazsın.
yok kısa kollamak içinse, pişman olcaksın. :::
-
[IMG]http://i48.tinypic.com/p6muc.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=selçuklu;207810]hoşgeldin aplaaa ... teprik ederim .. sensiz voborsa olmazzz .. .brv.brv[/QUOTE]
patron geriliyorz vobda.. sinir sitemi eror veriyo bazen..idare etcez birbirimizi..hep pela yüzünden...lelele.lelele
-
[quote=unlimitted;207811]pull back için ise, pişman olmazsın.
yok kısa kollamak içinse, pişman olcaksın. :::[/quote]
adaş ii hoş da şu çekirdeği boşverelim...zaten göbek yaptım..350 gr kadar:))...onun yerine protein tozu içelim hepberaber...yanına da kreatin,kre-alkalyn etc.))
-
vay anasına 400 puan kardan -300 e geçtim..kısa devam...sistem al derse alırım..
-
asti sistemin sat devam mı..
-
hobbbjjjbbgeldünnn KUVIN apla....bi smaç çak şu voba üwwww
-
[quote=abka;207816]asti sistemin sat devam mı..[/quote]
750 gördüğünde yeşillendi ama şu an satta hala...üwwwww
-
[quote=unlimitted;207800]adaş, danışmanlık ücretini hala havale etmemişin.
çirfin. sen de.
yavızhan. sen de.
[B]eks, çekirdek ver.[/B] .dng[/quote]
Dabiii .. [U]Çeşitlerimiz:[/U]
Capon ayçekirdeği , Kabak çekirdeği yelleri, Çekirdek tüfe..
Buyrrrruuun...kom
Unli mamül.. Düşmez lem bu..
-
fdow kıpırdamıyor, dax kıpırdamıyor... Bize ise önce sebepsiz satış, sonra da yüklü alış geldi. Haber mi var imf vs bakıyorum haber de yok... Bu kadar kardan sonra bu kadar çarpılma da olsun artık... :)
-
[quote=indregandi;207806]675, 825 kısam geldi,
63125, 63325 beklemede,[/quote]
825 625 den flat, 825 tekrar yazıldı,
675, 475 bekliyor,
-
[QUOTE=Astatin;207817]hobbbjjjbbgeldünnn KUVIN apla....bi smaç çak şu voba üwwww[/QUOTE]
smaç çakıldı da ben longdayım ne yapcaz..üüü:)
-
[QUOTE=QUEEN;207822]smaç çakıldı da ben longdayım ne yapcaz..üüü:)[/QUOTE]
manşetle apla çakma smacı .. manşet iyi .. üvvvv :o
-
[quote=enorton;207820]fdow kıpırdamıyor, dax kıpırdamıyor... Bize ise önce sebepsiz satış, sonra da yüklü alış geldi. Haber mi var imf vs bakıyorum haber de yok... Bu kadar kardan sonra bu kadar çarpılma da olsun artık... :)[/quote]
Pelayı psikolonga göndermek lazım
-
[quote=indregandi;207821]825 625 den flat, 825 tekrar yazıldı,
675, 475 bekliyor,[/quote]
abem ben okurken kaçırıorum senin kademeleri walla...nası bi örümcek aıdır seninki,nası bi kelepçe anlayışıdır...:))
-
üwwwwwwww....bu NUNU lar çalışsın..üwwwww...
[IMG]http://i46.tinypic.com/igvkif.jpg[/IMG]
-
slm millet. kazancınız daim keyfiniz çakır olsun....... nasi.