aha kati de geldi
Printable View
aha kati de geldi
[QUOTE=Astatin;75609]bu kuşkurt.....kuş ile kurtun genetik kombinasyonu...öyle çelimsiz göründüğüne bakma..tırsmayın diye 1/10 ölçekte küçültülmüş halidir..kuşkurtun yemi nedir dersen....ehhmmmmmmmmm...demeyeyim:) :)[/QUOTE]
o kadar heybetli bir vücudu o çelimsiz bacaklar mı taşıyor yani:confused:
[quote=jerfin;75610]hımm evet.. bazı plan program durumlarmız var da reco ile ondan..[/quote]
şşttttttttt recoooooooo..hiç demiyon haaaa..utangaç seni..yani bi jerfin bi mersiyk, taciz ede ede nihayet vurmuşun turnayı...utangaçç seniiiiiii:..::..:
[quote=jerfin;75613]o kadar heybetli bir vücudu o çelimsiz bacaklar mı taşıyor yani:confused:[/quote]
çelimsiz bacaklarda 1/10 ölçeğinde...eehmmm...ölçek konusunu genişletmeyelim reca ederim:..::..:
[QUOTE=Astatin;75614]şşttttttttt recoooooooo..hiç demiyon haaaa..utangaç seni..yani bi jerfin bi mersiyk, taciz ede ede nihayet vurmuşun turnayı...utangaçç seniiiiiii:..::..:[/QUOTE]
yok, benim evlilikle falan işim olabilemez.. reco ile bizimki farklı.. bir çeşit ittifak.. kombinasyon yaratıkları yok etme derneği falan da diyebilirsin:..:
ooohoooooooooooo...munabbet sıfır..hadi reco özelden jerfi ye asılıyor, meşgul..catedral sana nooldu? ayrıca bizim nikah nooldu?.haaaaaaaaa sen DJI ya takıldın..son an basarlar diye tırsıyon...geçemedi artıya malumuş...bu arada bissürü altınım var ha.. xauusd %4 yukarıda..bilemiyorum yani :)
kusura bakma birşeylerle mesgulum, bırazdan damlarım.
ooo dow toplamış.. benim uzunlar iş yapacakmış pzrtsi.. ama 1 gece zor durdum, 3 gece ıııhhhh kabuslarımda kombinasyon yaratıklar görürdüm o zaman..
[QUOTE=jerfin;75547]hava karardı kız ne yürüyüşü... bu soğukta dışarlarda kurda kuşa yem olma, gel otur yanımızda:..:[/QUOTE]
hem soguk hem yagmurluydu :D
[quote=jerfin;75620]yok, benim evlilikle falan işim olabilemez.. reco ile bizimki farklı.. bir çeşit ittifak.. kombinasyon yaratıkları yok etme derneği falan da diyebilirsin:..:[/quote]
bak bak bak...kankileşmişlerde ittifak olmuşlar..senle ittifak olan iflah olmuyo bak..senin kankin yürüyüşten hala dönmedi..herhalde kurda kuşa yada benim akrabalardan birine yem oldu...recooooo..demedi deme..uzak dur bundan...son 6 aydır jerfinle hukuk kurup hala haber alınabilen bir ben kaldım..nedne ben kaldım..dinsizin hakkından imansız geldi şeklinde kaldım...haberin olsun... ha güzel mi güzel..o ayrı...
[QUOTE=mersiyk;75628]hem soguk hem yagmurluydu :D[/QUOTE]
ooo yağmurda mı yürüdüünnn... romantizm haaa:rolleyes:
[QUOTE=Astatin;75629]bak bak bak...kankileşmişlerde ittifak olmuşlar..senle ittifak olan iflah olmuyo bak..senin kankin yürüyüşten hala dönmedi..herhalde kurda kuşa yada benim akrabalardan birine yem oldu...recooooo..demedi deme..uzak dur bundan...son 6 aydır jerfinle hukuk kurup hala haber alınabilen bir ben kaldım..nedne ben kaldım..dinsizin hakkından imansız geldi şeklinde kaldım...haberin olsun... ha güzel mi güzel..o ayrı...[/QUOTE]
jerfın benı bı ketenpereye getırecek ama dur bakalım, şimdilik saf köylü modundayım
[quote=jerfin;75626]ooo dow toplamış.. benim uzunlar iş yapacakmış pzrtsi.. ama 1 gece zor durdum, 3 gece ıııhhhh kabuslarımda [COLOR=red]kombinasyon yaratıklar görürdüm[/COLOR] o zaman..[/quote]
oluuurrr:..::..:
[quote=rcp;75633]jerfın benı bı ketenpereye getırecek ama dur bakalım, şimdilik saf köylü modundayım[/quote]
sen geriden geliyon reco..kertenpereye çoktan geldin..sıra postunda..:..::..:
MERSIYK... sana başka bir avatar bulmak istiyorum müsaadenle? nedeninin sorma..:)
[QUOTE=jerfin;75631]ooo yağmurda mı yürüdüünnn... romantizm haaa:rolleyes:[/QUOTE]
biz demiştik, dinletememiştik..
tikkat edın demiştik, allah korusun demiştik,
allah sizi başımızdan eskik etmesin demiştik,
astatın cetecidir demiştik...
[QUOTE=Astatin;75637]MERSIYK... sana başka bir avatar bulmak istiyorum müsaadenle? nedeninin sorma..:)[/QUOTE]
hayııııııııır ben bunu sevdim .lelele
[QUOTE=Astatin;75637]MERSIYK... sana başka bir avatar bulmak istiyorum müsaadenle? nedeninin sorma..:)[/QUOTE]
bence nedenini sor mersicim.. :) hem bu kadar da boyun eğme onun her isteğine, dik dur karşısında:..:
bay astatın,
aslında ben burada bu aksam düello beklıyordum,
talıpler nirdeeee
[QUOTE=mersiyk;75640]hayııııııııır ben bunu sevdim .lelele[/QUOTE]
hahhh işte böyleee.....brv
[quote=mersiyk;75640]hayııııııııır ben bunu sevdim .lelele[/quote]
yaaww bulduğuma pişman oldum :..::..::..: ya valla gözüme alıyo ya..değiştirelim şunu:..::..::..:
Bu arada sana bir istatistik: Eski dandik avatarın varken profil Hit in 10 idi.Şimdi 44... :..::..: seni gidi forum seni..alayı sapık bunların ha:..:
PS: Forumun moda direktörü olmaya adayım..
[quote=jerfin;75641]bence nedenini sor mersicim.. :) hem bu kadar da boyun eğme onun her isteğine, [COLOR=red]dik dur karşısında[/COLOR]:..:[/quote]
he boydan bi foto alsak iyi olurdu beaaahh
[quote=rcp;75642]bay astatın,
aslında ben burada bu aksam düello beklıyordum,
talıpler nirdeeee[/quote]
walla ben geyiğe geldim..sen başka maksat veya maksatlarla geldiysen bilemem:..::..::..: meydan burda
[quote=Astatin;75644]yaaww bulduğuma pişman oldum :..::..::..: ya valla gözüme alıyo ya..değiştirelim şunu:..::..::..:
Bu arada sana bir istatistik: Eski dandik avatarın varken profil Hit in 10 idi.Şimdi 44... :..::..: seni gidi forum seni..alayı sapık bunların ha:..:[/quote]
ki aynı şey Jerfin de avatarını tyler aplaya çevirdiğinde de aynı şey olmuştu...İşin enteresanı, nerde güzel bir bayan avatar, RECO o profilde son 10 ziyaretçi içinde:..::..::..: ah recooo :..::..:
[QUOTE=Astatin;75647]walla ben geyiğe geldim..sen başka maksat veya maksatlarla geldiysen bilemem:..::..::..: meydan burda[/QUOTE]
yunetıcımızı de sayarsak 3 kadın karsısında tek başımızayız, kadınların ipiyle kuyuya inilmez, diyelim ki indin, onların ipiyle hele hiç çıkılmaz, cırcır durumundan daha fena bir ortam, tırstım dersem yeridir.
[QUOTE=rcp;75639]biz demiştik, dinletememiştik..
tikkat edın demiştik, allah korusun demiştik,
allah sizi başımızdan eskik etmesin demiştik,
astatın cetecidir demiştik...[/QUOTE]
bende çok dedim kurda kuşa yem olma bu saatte diye.. ve hemen bi sazan kurt&kuş kılığına bürünüverdi.:..:.
reco dikkat et bak sen bu astatin'e güvenme(ha sen biliyorsun zaten, uyarmaya lüzun yok da yine de ben görevimi yapayım)
mersi yi sana ayarlamaya çalışırken bir yandan da bende ne kapabilirim diye çalışıyor.. böylesi senin kitabında yazar mı:..:
[QUOTE=rcp;75650]yunetıcımızı de sayarsak 3 kadın karsısında tek başımızayız, kadınların ipiyle kuyuya inilmez, diyelim ki indin, onların ipiyle hele hiç çıkılmaz, cırcır durumundan daha fena bir ortam, tırstım dersem yeridir.[/QUOTE]
bak bir kere daha takdir ettim seni..ben senin ne kadar aklı başında biri olduğunu biliyordum zaten:)
[quote=rcp;75650]yunetıcımızı de sayarsak [COLOR=red]3 kadın karsısında tek[/COLOR] başımızayız, kadınların ipiyle kuyuya inilmez, diyelim ki indin, onların ipiyle hele hiç çıkılmaz, cırcır durumundan daha fena bir ortam, tırstım dersem yeridir.[/quote]
hatırladım..sen (4) dörtçüydün..olmaz recom olmaz..bunlar çağdaş moderen kızlar..arap hukuku uymaz bunlara..:..::..: utan ya ayrıca
[QUOTE=Astatin;75649]ki aynı şey Jerfin de avatarını tyler aplaya çevirdiğinde de aynı şey olmuştu...İşin enteresanı, nerde güzel bir bayan avatar, RECO o profilde son 10 ziyaretçi içinde:..::..::..: ah recooo :..::..:[/QUOTE]
Tamamen tesadüf olsa gerek, hiç farkında değilim.:..:
:..::..:[quote=jerfin;75651]bende çok dedim kurda kuşa yem olma bu saatte diye.. ve hemen bi sazan kurt&kuş kılığına bürünüverdi.:..:.
reco dikkat et bak sen bu astatin'e güvenme(ha sen biliyorsun zaten, uyarmaya lüzun yok da yine de ben görevimi yapayım)
mersi yi sana ayarlamaya çalışırken [COLOR=red]bir yandan da bende ne kapabilirim diye çalışıyor..[/COLOR] böylesi senin kitabında yazar mı:..:[/quote]
pesssss...muhafazakar duygularım tetiklendi...o nasıl laf... RECO yu sapkın bilirdik emme manzara da daha tehlikeli aktörler varmışşş:..::..: gibe no mercy:..:
[QUOTE=Astatin;75654]hatırladım..sen (4) dörtçüydün..olmaz recom olmaz..bunlar çağdaş moderen kızlar..arap hukuku uymaz bunlara..:..::..: utan ya ayrıca[/QUOTE]
meslek nedir astatınım, profesyonel ajitatör mü, alaylı polemikçi?
[quote=rcp;75658]meslek nedir astatınım, profesyonel ajitatör mü, alaylı polemikçi?[/quote]
meslek psikolojik harekat dairesi...13 üncü dalgada yolcuyum recomm..son dileğim seni başgöz edip gitmektir:..::..:
[QUOTE=jerfin;75643]hahhh işte böyleee.....brv[/QUOTE]
nasılda kurtardım seni kankiş valla ayıların önüne attım kendimi ya .dng ama kurtardım canımcımı .lelele
:..::..:Ya RECO sana bişiy sorucam sen bilirsin..Bu akşam niye kimse kuşa kurda yem olmadı acaba:..::..: yok bu kuşkurt çok tipsiz bi avatar oldu..değiştirdiğimize değmedi yani..
[QUOTE=rcp;75658]meslek nedir astatınım, profesyonel ajitatör mü, alaylı polemikçi?[/QUOTE]
mesleği topik [B]kuş[/B][U][B]kurt[/B][/U]ucusu
biz kapanırken dow kactı ?
[quote=mersiyk;75662]mesleği topik [B]kuş[/B][U][B]kurt[/B][/U]ucusu[/quote]
bu espriyi ben daha müsait bir ortama saklıyordum..üüü
[QUOTE=Astatin;75661]:..::..:Ya RECO sana bişiy sorucam sen bilirsin..Bu akşam niye kimse kuşa kurda yem olmadı acaba:..::..: yok bu kuşkurt çok tipsiz bi avatar oldu..değiştirdiğimize değmedi yani..[/QUOTE]
Kadın kısmı kurt sevmez, tırmalamaya uygun bı avatar bul derim?
[quote=rcp;75664]biz kapanırken dow kactı ?[/quote]
elinin körüydü recep..ne alaka şimdi..:..::..: oyyyoyyyyy XAUUSD 900 olmuş yine.. Astatin volevur A.Ş.
[QUOTE=rcp;75650]yunetıcımızı de sayarsak 3 kadın karsısında tek başımızayız, kadınların ipiyle kuyuya inilmez, diyelim ki indin, onların ipiyle hele hiç çıkılmaz, cırcır durumundan daha fena bir ortam, tırstım dersem yeridir.[/QUOTE]
bencede.. sonra o ipe dolanıverirsin falan.. mazallahhh:..: