[QUOTE=Larossıan;488011]kemo oğlanada uyma değere uy şartlı stopu değere koy bekle[/QUOTE]
eyvallah hocam ama sonucta koca oglan haklı cıkıyor sonunda degilmi arada stop yapyırsada
Printable View
[QUOTE=Larossıan;488011]kemo oğlanada uyma değere uy şartlı stopu değere koy bekle[/QUOTE]
eyvallah hocam ama sonucta koca oglan haklı cıkıyor sonunda degilmi arada stop yapyırsada
Ben kocaoğlana bakıp pozisyon alıyorum. Aldığım pozisyonunda %10 ile laros abinin destek ve direnç noktalarına göre gün içi işlem yapıp geceye tekrar aynı oranda kocaoğlanının yönünde devam ediyorum. Kocaoğlanın terste kaldığı durumlarda 1000 puan aralıklarla ek malıyet yapıyorum. Ek malıyetlerı ortalama 500 puan kara gecınce kapatıyorum. Stopum deger fıyatı koca oğlanın poz açtığı noktadan yukarı gecınce onu baz alıyorum aksı durumda kocaoğlanın elınden tutup gıdıyorum :)
Allah razı olsun laros abiden kaptanlık yapıyor bize.
[QUOTE=kemo;488027]eyvallah hocam ama sonucta koca oglan haklı cıkıyor sonunda degilmi arada stop yapyırsada[/QUOTE]
kemo nasıl istersen kardeşim ben yazarım hangisini uygularsan sen bileceksin,ama gerçekten beni çok güldürdün çok yaşa emi kardeşim.:..::..::..::..:
geçmiş olsun,iyi akşamlar ...emeklerinize sağlık...
[QUOTE=Larossıan;488029]kemo nasıl istersen kardeşim ben yazarım hangisini uygularsan sen bileceksin,ama gerçekten beni çok güldürdün çok yaşa emi kardeşim.:..::..::..::..:[/QUOTE]
hep birlikte guzel yaşıyalım hocam sen yazdıkca bizde uyarız inan cok başarılısınız eksik olmayın emi
[quote=Lefter;488028]Ben kocaoğlana bakıp pozisyon alıyorum. Aldığım pozisyonunda %10 ile laros abinin destek ve direnç noktalarına göre gün içi işlem yapıp geceye tekrar aynı oranda kocaoğlanının yönünde devam ediyorum. Kocaoğlanın terste kaldığı durumlarda 1000 puan aralıklarla ek malıyet yapıyorum. Ek malıyetlerı ortalama 500 puan kara gecınce kapatıyorum. Stopum deger fıyatı koca oğlanın poz açtığı noktadan yukarı gecınce onu baz alıyorum aksı durumda kocaoğlanın elınden tutup gıdıyorum :)
Allah razı olsun laros abiden kaptanlık yapıyor bize.[/quote]
1- kocaoğlanla poza gir.
2- pozun % 10 u ile laros abinin destek ve dirençlerine göre poz yönünde ver alttan yerine koy yada al üstten yerine koy.
3- poz giriş seviyesine göre zarar yazarsa her 1.000 puanda paçal yap ve paçaldan ilk 500 puan karda kaç. (maliyet aşağı indi) ya da
4- kocaoğlanın poza giriş değerinin üstüne çıkan değerde stopla veya kocaoğlanın poz değişimiyle yeni poz al.
tebrikler lefter güzel sistemize etmişsin.
en güzel tarafı da % 10 luk kısmı ise günlük trade tatmini sağlamış olman.
laros abi sayesinde daha disipline oluyoruz. lakin laros abi değeri önceliyor her zaman.
buda unutulmamalı. emeklerine sağlık.
hayırlı akşamlar cumleten
günaydınlar.yeni sistem devreye alınacak ama eskiyi bozmadan yenisi çalıştırılamaz bizde malum..verilerin bir kısmı gelmiyor
106500 destek konumunda
long stopumuz aynı 105625
kocaoğlan long
drenç aynı 107250-107300 üzerine çıkarsa yukarı hızlanır
[URL="[IMG]http://image-turko.com/di-8AIM.jpg[/IMG]"][IMG]http://image-turko.com/di-8AIM.jpg[/IMG][/URL]