-
[QUOTE=Larossıan;188704]Ben açık veriyorum istersen günlük olarakta alım satım yeri vereyim dene.[/QUOTE]
Ben performanslarını da merak ediyorum abi... Sonuçta Ağustostan beri Most bile süper getiriyor ama 2007 den buyana test yaptık sadece 60.000 puan karı var üüü
Mesela elimizde 2007 eylüle kadar 5 dk lık, 2005 subata kadar saatlik veriler var... Ms de test yapıp tabloyu koyabilirsin buraya...
-
[quote=Larossıan;188704]Ben açık veriyorum istersen günlük olarakta alım satım yeri vereyim dene.[/quote]
abi boşver açık kapalı...şimdi senin açık verdiğin kaç sinyal vardır.koy güzelce test sonucu bizde görelim.ne varki bunda?
test sonucu ile sistemin deşifre olmaz :D
-
[quote=TÜRKOĞLU;188710]abi boşver açık kapalı...şimdi senin açık verdiğin kaç sinyal vardır.koy güzelce test sonucu bizde görelim.ne varki bunda?
test sonucu ile sistemin deşifre olmaz :D[/quote]
Benim niyetim sistemlerimi övmek değil ama gerçekten günlük olarak güzel getirisi olan sistem mevcut.
-
[quote=nunu;188690]ben bir tek seyi merak ettim. siz zaten gorunuse gore herseyi cozmussunuz. programiniz her ne ise onu da dogal olarak aciklamaya niyetiniz yok, bu nedenledir ki fikir alisverisinde bulunmayacaksiniz. peki neden cok basarili bir sistem buldugunuzu paylasma ihtiyaci hissettiniz? valla kotu niyetle sormuyorum. sadece merak:::[/quote]
bu topikin ismi sanırım sizin cevap oluyor :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
-
[quote=TyranT;188684]Sayin Turkoglu,
Bizim kendi yazdigimiz bir program bu. Windowsda calisan bir exe. datalari aliyoruz matriksten o da bu datalari kullanarak al/sat diyor o kadar.[/quote]
ok de..yazdığınız kodun/programınızın bir editörü ve derleyicisi olması lazım? o nedir? ben de merak ettim
-
[QUOTE=Larossıan;188711]Benim niyetim sistemlerimi övmek değil ama gerçekten günlük olarak güzel getirisi olan sistem mevcut.[/QUOTE]
Abi bu topiğin amacı zaten kıyaslama yapmak, yoksa kendimizi ya da sistemimizi övmek değil elbette...
-
[quote=enorton;188716]Abi bu topiğin amacı zaten kıyaslama yapmak, yoksa kendimizi ya da sistemimi övmek değil elbette...[/quote]
Ozaman ilk dönüş sinyalinde yada yarından itibaren yazalım bu topiğe alım satım yerlerini 1 ay boyunca.
-
[quote=Larossıan;188711][B]Benim niyetim sistemlerimi övmek değil[/B] ama gerçekten günlük olarak güzel getirisi olan sistem mevcut.[/quote]
yapmışsan övmekte övünmekte hakkındır.bunda bir anormallik yok ki...
koymamakta ısrar etmen ilginç.basit bir test sonucu...
-
[QUOTE=Larossıan;188717]Ozaman ilk dönüş sinyalinde yada yarından itibaren yazalım bu topiğe alım satım yerlerini 1 ay boyunca.[/QUOTE]
Yok abi o zaman bu topik amacının dışına çıkar, zaten sen kendi topiğinde yapıyorsun bunu... Yanlış anlama lütfen sistemin gerçekliğini sorgulamıyorum, sadece performansını merak etmiştim... Formule edilemeyen sadece manuel takip edilen bir sistemse bilemem tabi...
-
[quote=enorton;188720]Yok abi o zaman bu topik amacının dışına çıkar, zaten sen kendi topiğinde yapıyorsun bunu... Yanlış anlama lütfen sistemin gerçekliğini sorgulamıyorum, sadece performansını merak etmiştim... Formule edilemeyen sadece manuel takip edilen bir sistemse bilemem tabi...[/quote]
Formüle edilebiliyor ama uzun vadeli günlük excelden alınıyor alım satım yerleri.
-
ya birakin, kiyaslama bana ne kazandiracak. saglamligini kiyasliyabiliyormusunuz? hayir...
aylik getirisi %20 olan sistem bile adami ihya eder, hele bi ayda %20'yi garantileyin, sonra performansinizi karsilastirirsiniz.
ben ayda net %20 getiren sistem bulsam, foruma geyik yapmaya girerim sadece. dogruya dogru...
-
[quote=Larossıan;188722]Formüle edilebiliyor [B]ama[/B] uzun vadeli günlük excelden alınıyor alım satım yerleri.[/quote]
graf üstünde OK görünüyorsa (ki koyduğun graflarda görünüyor) gerek MTX gerekse MS te test sonucu çıkar.exceli falan karıştırmaya gerek yok.
ben daha fazla birşey demeyeceğim...
bu kadar ısrara koymuyorsan başka birşey vardır.