rastgele patronlar..
Printable View
rastgele patronlar..
dow un graşması için çok müsait bir gün..
future lar ciddi + da,gün boyu böyle giderse akşam kapanış aksi yönde oluyor genelde..
bugün çok histemli gördüm kendimi :)
[quote=excali;335427]Kapanışa Son 1dk kala işlemlerini takip etmeyin mi??:eek:[/quote]
kapanış işlemleri normaldir. ertesi gün gap'ine oynayacak çok adam vardır. her bankada, her hissede olabilir o.
ama gün içinde piyasa değeri 20 milyar dolar olan bi bankanın kademelerinin bu kadar oynaması hakkaten ilginç...
brezilyada durum nasıl acep
[quote=The Tatar;335429]rasgele patronlar..[/quote]
Haklısın patron rasgele trade etseydik bundan çok farklı bir sonuç olmazdı herhalde... :..:
makasa takmayayım dıyorum da, her alışta +300 makasla alıp satısta sıfır ya da eksi makasla satıyorum. acaba daha once arada sırada da olsa nasıl kazanıyormusum cozemedım gıttı...
[quote=Astatin;335389]noooldu yaww.niye tepti bu..yoksa HACIEX piramit şort mu yaptı..üww[/quote]
[quote=excali;335423]Aste şortları piramitlemeye başlamış, un lee.
Az önce VHA (Voporsa Haber Acansı) haber geçti..[/quote]
Geyikte tekrardan-kopyadan hiç hazzetmem:mad::mad::mad:
dişlerini fırçalamamışsın dün akişam...dng.dng.dng
çekirdek va mı:..:
[quote=eloy;335434]makasa takmayayım dıyorum da, her alışta +300 makasla alıp satısta sıfır ya da eksi makasla satıyorum. acaba daha once arada sırada da olsa nasıl kazanıyormusum cozemedım gıttı...[/quote]
deloyloy deloyloy....78800 ü beklerken
[quote=unlimitted;335432]kapanış işlemleri normaldir. ertesi gün gap'ine oynayacak çok adam vardır. her bankada, her hissede olabilir o.
ama gün içinde piyasa değeri 20 milyar dolar olan bi bankanın kademelerinin bu kadar oynaması hakkaten ilginç...
[B]brezilyada durum nasıl acep[/B][/quote]
Senin bilatformdan gözükmeyi mi? ;)
[QUOTE=Astatin;335436]deloyloy deloyloy....78800 ü beklerken[/QUOTE]
deloyloy deloyloy....68800 ü beklerken
[quote=Astatin;335435]Geyikte tekrardan-kopyadan hiç hazzetmem:mad::mad::mad:
dişlerini fırçalamamışsın dün akişam...dng.dng.dng
çekirdek va mı:..:[/quote]
Aste, senin[B] "tekrar tekrar şort olduğunu"[/B] görmek istiyorum..:..::..:
Caponu var..
Aste, seni berbere götürelim topikçenek..:..:
alçalan tepeler ..
[IMG]http://img403.imageshack.us/img403/3561/adszfx.png[/IMG]
[quote=excali;335438]Senin bilatformdan gözükmeyi mi? ;)[/quote]
hayır tabii ki...brezilya borsasının derinlikli platformunu kim kaybetmiş de ben bulacam :..: