[quote=Astatin;390697]sence gorrektiv mi peki? yok yok aşkı sormuyorum, vob daki yükselişi soruyorum:p[/quote]
bence corr...patron daha öncede yazmıştım...ama..gizli el bu bişe diyemezsin...;)
Printable View
[quote=Astatin;390697]sence gorrektiv mi peki? yok yok aşkı sormuyorum, vob daki yükselişi soruyorum:p[/quote]
bence corr...patron daha öncede yazmıştım...ama..gizli el bu bişe diyemezsin...;)
[quote=obsidyen;390701]makenada bi ağırlık var amma anniyamadım...[/quote]
bende de bi ağırlık vardı annayamadığım... sonra baktım ceketimin cebinde Xperia S varmış o ağırlık yapıyomuş...:p ne kadar dalgınım dedim kendi kendime...sonra, layn nasıl olur xperia S daha çıkmadı ki dedim... vay be dedim baya baya baya bir dalgınmışım...:D
[quote=obsidyen;390703]bence corr...patron daha öncede yazmıştım...ama..gizli el bu bişe diyemezsin...;)[/quote]
Opsi Van Kenobi,
Gizli olan el ise sorun yok da, ya başka bir şeyse:p
[quote=Astatin;390704]bende de bi ağırlık vardı annayamadığım... sonra baktım ceketimin cebinde Xperia S varmış o ağırlık yapıyomuş...:p ne kadar dalgınım dedim kendi kendime...sonra, layn nasıl olur xperia S daha çıkmadı ki dedim... vay be dedim baya baya baya bir dalgınmışım...:D[/quote]
Estetük,
Sen yazar olsan, 2 saatte 12 ciltlik roman yazarsın gibime geliyor....dng
[quote=excali;390706]Estetük,
Sen yazar olsan, 2 saatte 12 ciltlik roman yazarsın gibime geliyor....dng[/quote]
zihnim yazar ama parmaklar yetişemiiii:D xperia S'de "zihinden yaz" uygulaması da olacaymış, onu bekliyorum:..: günsonunda Xperia S ile ilgili bütün mesajlarımı Sony TR ve JP'ye gönderiyorum, reklam ispatı deyu..sonra diyeceğimki nerde bu reklamın promosyonu...beleş bir Xperia S göndermezlerse aybederler.... XPERIA S.... borı deıl... XPERIA S.. gral tilifon...:D
[quote=Astatin;390705]Opsi Van Kenobi,
Gizli olan el ise sorun yok da, ya başka bir şeyse:p[/quote]
işte o zaman fena patron...:..::..: ilk anladığında arkana bilem bakma turbo ları aç doğruu mağaraya....dng
YAnnız madem konusunu açtın sana diyeyim hacıex... bu roman masal olayı ile ilgili mikemmel bir tüketici elektroniği gategorisinde bir cihaz tasarladım... fekat Türkiye'de üretebilecek firma yok..Çinlilere versen, spektleri posta kutusuna koymadan 5 kopyasını çıkarır lebronlar...aah ahhh.. duruyo milyonlar
[quote=Astatin;390707]zihnim yazar ama parmaklar yetişemiiii:D xperia S'de "zihinden yaz" uygulaması da olacaymış, onu bekliyorum:..: günsonunda Xperia S ile ilgili bütün mesajlarımı Sony TR ve JP'ye gönderiyorum, reklam ispatı deyu..sonra diyeceğimki nerde bu reklamın promosyonu...beleş bir Xperia S göndermezlerse aybederler.... XPERIA S.... borı deıl... XPERIA S.. gral tilifon...:D[/quote]
piyasa tahmini de yapayi mi....kom
way**..seans bitmiş..ben de dow düşüyo bize niye vermiolar deyorum...uw
[B][U][SIZE=5][COLOR=sienna]iyi akşamlar...+.+.+.[/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#a0522d][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[B][U][SIZE=5][COLOR=#a0522d][img]http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2010/06/funny-pictures-cat-has-an-iphone.jpg[/img][/COLOR][/SIZE][/U][/B]
[quote=obsidyen;390712]piyasa tahmini de yapayi mi....kom[/quote]
ivit.. "İşkembe Uygulaması" var:D 0 gelirse şort 1 gelirse long açıyorsun:p
[quote=Astatin;390711]YAnnız madem konusunu açtın sana diyeyim hacıex... bu roman masal olayı ile ilgili mikemmel bir tüketici elektroniği gategorisinde bir cihaz tasarladım... fekat Türkiye'de üretebilecek firma yok..Çinlilere versen, spektleri posta kutusuna koymadan 5 kopyasını çıkarır lebronlar...aah ahhh.. duruyo milyonlar[/quote]
Caponlar, veya alomanları dene...