[quote=Strategist;335402]Ahanda kanalizasyon oldu.... En azından şu üst bandı bir ziyaret eder herhalde... :)))[/quote]
geç kaldın sabah gönderdim ya ben bunu hemde mega indik ve sistemli olarak :..::..::..: bu arada sistem long diyi son saniyelerde
Printable View
[quote=Strategist;335402]Ahanda kanalizasyon oldu.... En azından şu üst bandı bir ziyaret eder herhalde... :)))[/quote]
geç kaldın sabah gönderdim ya ben bunu hemde mega indik ve sistemli olarak :..::..::..: bu arada sistem long diyi son saniyelerde
Kaya patron 15dk'lıkdaki o müthiş PUPU'yu yakaladın di mi... :)))
AHADA SON HALİ STROPATRON UYDUNMU DERSEN IIIII UYMAM ŞİMDİLİK
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/16/1767.jpg[/img][/url]
[quote=strategist;335405]kaya patron 15dk'lıkdaki o müthiş pupu'yu yakaladın di mi... :)))[/quote]
pupu yokki zaten uyumlu gidiyordu fiyat ve indik dipleri yukarı trend için 15 likde
[QUOTE=a.kaya;335403]selçuklu patron Yanlış tahmin bence :([/QUOTE]
evet abi ... bi tahmin .. bu kadar yanlış olabilir 5-10 dk da ..zıpladı ... :mad::mad:
[quote=a.kaya;335407]pupu yokki zaten uyumlu gidiyordu fiyat ve indik dipleri yukarı trend için 15 likde[/quote]
Senin Megaİndik biraz geç kalıyo patron... Benim Dandikİndik dünkü NUNU'yu da bugünkü PUPU'yu da verdi... :..:
Sanırsam pişman olcam uymamakla :..: Sazan hocamın dediğine örnek görmek isteyenler için benim yazdıklarımı okusunlar
garan hisse kodu bir bankanın mı yoksa bizim köşedeki bakkalın mı tartışılır konu.
10 kademe ver, 13 kademe geri al...
1 saatte. :)
dayanamadım gene 900 den longladım .dng 750 sistem dedi dinlemedik gene
Böyle piyasaya sistem na'apsın.. Sistem saatlikde uçanı kaçanı yakalıyo ama karı cebe indiremeden piyasa aniden döndüğü için karı bırak zararla kapatıyo.. Sabır mı kalır adamda taş olsa çatlar... :)))
[quote=unlimitted;335400]nooldu le kayahan geldi de ben mi kaçırdım :..:[/quote]
Aste şortları piramitlemeye başlamış, un lee.
Az önce VHA (Voporsa Haber Acansı) haber geçti..
[quote=unlimitted;335415]garan hisse kodu bir bankanın mı yoksa bizim köşedeki bakkalın mı tartışılır konu.
10 kademe ver, 13 kademe geri al...
1 saatte. :)[/quote]
Kapanışa Son 1dk kala işlemlerini takip etmeyin mi??:eek: