al işte ver 650 den yaz 400 e alışı gelir yarım saat içinde..dimi..ehueheue. histemik örgüt
Printable View
al işte ver 650 den yaz 400 e alışı gelir yarım saat içinde..dimi..ehueheue. histemik örgüt
[quote=Astatin;335322]Monthy Hall paradoksu diyorum...Ama STROBABA yı ikna edemiyorum..üwww[/quote]
Astertronpatron bana XAUUSD, GBPUSD gibi piyasalarda para kazandıran bir tane [U]optimizasyonsuz[/U] full mekanik sistem göster, monthy hall mudur monthy python mudur her ne ise kodunu dövme ile vucuduma yazdıracam söz... :..:
Waaaayyy hacılarrr...Pejo 508 diye bir araç çıkarmış..aha da yazdım buraya Jaguar XJ yi taklit etmişler kasa kıç baş kopi paste...kaç lira olacak acaba bu..üww
[quote=Strategist;335327]Astertronpatron bana XAUUSD, GBPUSD gibi piyasalarda para kazandıran bir tane [U]optimizasyonsuz[/U] full mekanik sistem göster, monthy hall mudur monthy python mudur her ne ise kodunu dövme ile vucuduma yazdıracam söz... :..:[/quote]
sen onlara piyasa mı diyon patron:::::::::
[IMG]http://img43.imageshack.us/img43/7628/adszuxv.png[/IMG]
[quote=flexy;335309]:D:D:D:D:D Öyle abuk bi durum ki, vobun gönderdiği tik datayla oluşan veri matriksin metaya aktardığı veriden daha düşük performansa yol açıyor :)[/quote]
Doktor, bu ne??:::
Un lee'nin roketi uzaya ilk sen göndercen galiba..:..:
aslında zayıf açıldık bile diyebiliriz.fdow +50 dünkü kapanışımıza göre ama biz +250 eskiden olsa böyle mi olurdu?
zaten sorunda burada...eskidendi o eskiden....
[quote=TÜRKOĞLU;335332]aslında zayıf bile açıldık diyebiliriz.fdow +50 dünkü kapanışımıza göre ama biz +250 eskiden olsa böyle mi olurdu?
zaten sorunda burada...eskidendi o eskiden....[/quote]
PAMBIKKK çok sıkıldım..indir şunu 78800 altona da bu hafta alalım 4000 puanımızı yawww...pejo 508 alacaz acil 20-30 bin puan lazım... gülme lem gırlaşmış vahşi...
[quote=Astatin;335328]Waaaayyy hacılarrr...Pejo 508 diye bir araç çıkarmış..aha da yazdım buraya Jaguar XJ yi taklit etmişler kasa kıç baş kopi paste...kaç lira olacak acaba bu..üww[/quote]
sen audi A7'ye bak hacı gevisi tefevvuat
yemişim cakuavı :::
78.800 senin küpeeen olsun :p
ama yetmez 200 EMA kırılmalı ve altında kalmalı canı çıkmalı yoksam olmaz bu iş.78.800 işi deel bu 78.300 altı lazım...
[quote=Astatin;335334]PAMBIKKK çok sıkıldım..indir şunu 78800 altona da bu hafta alalım 4000 puanımızı yawww...pejo 508 alacaz acil 20-30 bin puan lazım... gülme lem gırlaşmış vahşi...[/quote]
[quote=TÜRKOĞLU;335332]aslında zayıf açıldık bile diyebiliriz.fdow +50 dünkü kapanışımıza göre ama biz +250 eskiden olsa böyle mi olurdu?
zaten sorunda burada...eskidendi o eskiden....[/quote]
[B]Aste şortken[/B] , eksi açmasını beklemem ben.dng
gayhan 1 asti 2 diyorsun yani :..:
[quote=excali;335337][B]Aste şortken[/B] , eksi açmasını beklemem ben.dng[/quote]