[quote=padişah;335264]yarın tepemize yiyeceğimiz 100-200 puan artı gap için mi afiyet olsun didiniz?[/quote]
500 puanı geçmeyen gab e gab demem ben padişahım :)
ayrıca + başlamasıda o kadar kolay değil bence..
Printable View
[quote=padişah;335264]yarın tepemize yiyeceğimiz 100-200 puan artı gap için mi afiyet olsun didiniz?[/quote]
500 puanı geçmeyen gab e gab demem ben padişahım :)
ayrıca + başlamasıda o kadar kolay değil bence..
[quote=excali;335265]aste'yi coko-mat yerken yakaladı bence. Hemen foruma ifşa etti. :::[/quote]
:..: :..: :..:
günaydın cümleten
[quote=aerdogan11;335205]arkadaslar bu apsd 2 gündür sürekli - lerde neden bu kadar fazla pozisyon kapanıyor bilebiniz varmı?[/quote]
vade sonuna geldik...eğer APSD'ye bakarak poz değerlendirmesi yapıyorsanız; APSD miktarını bir sonraki vade olan nisan vadenin APSD'siyle birlikte değerlendirin derim.
büyük oranda pozisyon kapanma değil pozisyonları diğer vadeye taşıma olduğunu göreceksiniz.
herkese günaydın, bol kazançlar...
Matriksten metastock'a aktarılan verilerle yapılan testle,derinlikten gelen datayla oluşan verilerle yapılan test arasında puansal olarak ilginç farklar var.Dünden beri bu mantıksızlık üzerine kafa patlatıyorum.Acaba hangi firmaya sövsem :)
herkese günaydın ,
hayırlı işler bol kazançlar....
yine terso açılış olacak sanırım +500 falan açar...fiyatların dengelenmesi +600/700 ü bulur...diye düşünüyorum...
[quote=TÜRKOĞLU;335295]herkese günaydın ,
hayırlı işler bol kazançlar....
yine terso açılış olacak sanırım +500 falan açar...fiyatların dengelenmesi +600/700 ü bulur...diye düşünüyorum...[/quote]
Alacaktık o 1000 puanı PAMBIK..Senkronu kaybettik..Açılış stresli olacak:D:(
[quote=flexy;335293]Matriksten metastock'a aktarılan verilerle yapılan testle,derinlikten gelen datayla oluşan verilerle yapılan test arasında puansal olarak ilginç farklar var.Dünden beri bu mantıksızlık üzerine kafa patlatıyorum.Acaba hangi firmaya sövsem :)[/quote]
ben size diyorum bırakalım şu VOBu, VOBORSA ailesi olarak uzaya roket göndermeye odaklanalım. 1 sene içinde göndermezsek na buraya yazıyorum ilkokul diplomamı yırtarım :D
ula göndereceğimiz roketin üzerine alacağımız reklam parası bile 7 sülalemize yeter uğraştığımız şeye bak :D
Astittin, matrikste refresh yapınca sinyal kaybolması/çıkması problemi çözüldü mü?
[quote=flexy;335301]Astittin, matrikste refresh yapınca sinyal kaybolması/çıkması problemi çözüldü mü?[/quote]
bende çok zamandır olmuyor fileksi niki seksi... amma mtx bir şeyleri düzelttiğinden mi yoksa ben kodları embesil bir paltformun bile rahatça seçeceği anlayacağı şekilde marine ettiğimden mi dzüeldi bilmiyorum.. geçenlerde kayatron a olmuştu galiba:cool:
** Dow
[QUOTE=Astatin;335297]Alacaktık o 1000 puanı PAMBIK..Senkronu kaybettik..Açılış stresli olacak:D:([/QUOTE]
boşver onu patron..alamadık o 1000 puanı üwww