[quote=selçuklu;218582]ed ihtimali sayımın exx olmadığı haberni yayınladım abi .. o haberin üzerine fdowdaki abiler bastılar biraz .. üvvv :D:D:D[/quote]
Gahrolma sen , emi.
Printable View
[quote=selçuklu;218582]ed ihtimali sayımın exx olmadığı haberni yayınladım abi .. o haberin üzerine fdowdaki abiler bastılar biraz .. üvvv :D:D:D[/quote]
Gahrolma sen , emi.
[QUOTE=Astatin;218584]geldimm bosajjjj....iş toplantılarının **.................900 den şort ettim sistemli..ziestem 12:00 barında sat vermiş..kayma lehimize çalıştı..umarım kaymaz :)[/QUOTE]
hoşgeldin patron yeter kaydığımız abi .. kaymayalım artık bence .. sağlam basalım yere .. üvvv .. çenem düştü ha .. topu topu 800 point düştü tepeden üvvvv :o:o:o
[quote=Strategist;218576]Abi yani çöker bu piyasa demek istiyorsun di mi? Yani ben öyle anladım... :..:[/quote]
çöküş için çok şey eksik..
realize diyelim şimdilik..ben öyle görüyorum..
Cidden Selçuklum, haber nedir ?
kraşienseynç pliz..nonmüsterih
[IMG]http://i44.tinypic.com/1zhqxf.png[/IMG]
[QUOTE=sazan;218590]Cidden Selçuklum, haber nedir ?[/QUOTE]
abi bilmiyorum hakikaten haber falan ... ewci haberemi bakar abi .. üvvv :D:D asteton patron bilir ama .. :o
[quote=sazan;218590]Cidden Selçuklum, haber nedir ?[/quote]
Ben de ekran başında değildim ama şu olabilir Sn. Sazan:
EURO BOLGESINDE OCAK AYI YENI SANAYI SIPARISLERI AYLIK YUZDE -2.0 (BEKLENTI:%+1.9 ONCEKI:%+0.8)
-MATRIKS-
Aboma için şöyle böyle diyolarmış...:..:
Fitch portekizin notunu düşürmüş al sana bir defult daha!
FITCH Portekizin notunu düşürdü dostum ondan aşşagı verdiler..
Göz ucuyla takip ettiğim dandikler dandiği 4 sistemim de short'a geçmiştir... Hayırlı uğurlu olsun... Kapanış tahminim: 59975...
long lar kapandı 850 ve600 den kademeli short poz açılmaya başlandı!
portekizin kredi notunu düşürdü FİTCH..
satışlar bu haberle başladı..
[quote=Strategist;218600]Göz ucuyla takip ettiğim dandikler dandiği 4 sistemim de short'a geçmiştir... Hayırlı uğurlu olsun... Kapanış tahminim: 59975...[/quote]
Dostum kapanış tahminimi yoksa kapanış temennisimi..:D:D
[quote=seko;218599]FITCH Portekizin notunu düşürdü dostum ondan aşşagı verdiler..[/quote]
Portekizin derdi, bizi mi gerdi ?
[quote=YAVUZHAN;218602]portekizin kredi notunu düşürdü FİTCH..
satışlar bu haberle başladı..[/quote]
Fitch'in kredisi ciddi arttı gözümde... :)
[QUOTE=seçilmiş böcük;218542]Arkadaşlar matrikis ekispert advayzırda yada sistem tertırda FML içinde FML kullanamıyormuyuz? illaki açık formulümü yazmamız gerekiyor???[/QUOTE]
Soruma cevap alamadım yardımcı olabilecek kimse yokmuüüüüüü
Pembe nunu rahatladı da sarı nunu rahatlamamış olabilir..FSI (Gor Sazan Informeyşın)=Mavi EMA 112 dir
[IMG]http://i41.tinypic.com/103vcw7.png[/IMG]
portekizin notunu düşürmüş sp
[quote=seko;218603]Dostum kapanış tahminimi yoksa kapanış temennisimi..:D:D[/quote]
Yeni trading tarzımda geleceğe dair tahmin yapmak yok dostum... Sadece şu ana odaklanıp bir sonraki hareketin hangi yöne daha muhtemel olduğunu buluyorum... Gelecekle en ufak işim yok...
Az sonra 3000 puanlık şelale de olabilir, 3000 puanlık ralli de... Bunu bildiğimi, bilebileceğimi, bilinebileceğini iddia etmem... Sadece şu an düşüş ihtimalini aynı dün kapanışta gördüğüm gibi %51 görüyorum, o yönde pozisyonlandım... Bunu çok yeni anladım, özellikle Şövalye'nin formdaki geçmiş yazıları çok yardımcı oldu bunu anlamama... Olay ihtimallerden ve risk yönetiminden ibaret sadece...
Bana göre kısaların gol olması için saatlik olarak 625 in altında kapatmamız lazım!
vay anasını.
haber gelmiş, bütün pariteler çökmüş. bir tek benim parite yükselerek beni stoplatmış.
hmmm. pela, kaçacak delik ara...:..:
dale don [COLOR="Red"][B]shortingale[/B][/COLOR]
dostlarım long ve şort............
kar ve zarar......
yaptığımız iş bu....çok ciddi karlar yazarken dahi zarar eden arkadaşlara
gösterilen önem benim adıma çok anlamlı....birçok forumda tersine alay edilip
kızdırılırken forumumuzda ALLAHA şükür böyle şeyler yok..tersine ilgi ve alaka var.
bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum......
inşallah hep beraber kazanırız.....arkadaşının zararından mutlu olanlar zayıf.ezik
kişiliklerdir.......
[QUOTE=boz ayı;218624]dostlarım long ve şort............
kar ve zarar......
kızdırılırken forumumuzda ALLAHA şükür böyle şeyler yok..tersine ilgi ve alaka var.
inşallah hep beraber kazanırız.....arkadaşının zararından mutlu olanlar zayıf.ezik
kişiliklerdir.......[/QUOTE]
sıkma canını boz abeyim onlar hayata 1-0 yenik başlamışlar hebarları yok...
[quote=boz ayı;218624]dostlarım long ve şort............
kar ve zarar......
kişiliklerdir.......[/quote]
[I]bu yazıyı yazmama sebeb....forum forum dolaşıp başkalarının zararıyla[/I]
[I]alay edilmesidir....kızdırılmak istenmesidir...küfür yemek ister bu kişiler..[/I]
[I]forum zarar görsün diye...bazı adamlar atılsın diye....ne yapalım [/I]
[I]karınca beyinliler işte.......[/I]
Arkadaşlar selamlar flat devam ediyorum short kriterim oluştuğunda shortlayacağım.
Vay vay vay, zarara bakın bendeki üüüüvvvvvüüüüüüüüü 66000 üzerinden bu yana tuttuğum full kısaları bu sabah 68000 üzerinde kapamamla düştü piyasa, mc yemiyim derken başıma gelene bakın, oysa kapatmıycaktım, neyseki hepsini kapamamıştım..
Dediğim olacak ve 68000 tepe olarak kalacak, buradan düşüş ve short devam** üüüüvvvvvvvv:o
[QUOTE=boz ayı;218626][I]bu yazıyı yazmama sebeb....forum forum dolaşıp başkalarının zararıyla[/I]
[I]alay edilmesidir....kızdırılmak istenmesidir...küfür yemek ister bu kişiler..[/I]
[I]forum zarar görsün diye...bazı adamlar atılsın diye....ne yapalım [/I]
[I]karınca beyinliler işte.......[/I][/QUOTE]
Büyüksün BOZ anladım ben onu! +.:..:
Hayır sabah sanki haberler ters olmasına karşın yukarı gidecem hepinizi ütüleyecem diyolardı i...neler, şimdi olay rahatladı galiba, ulem banamıydı gareziniz, inat ettim kapatmıycam shortları, buradanda Nisan ayında çakılan piyasayı naklen yayın hayatına geçirmeyi düşünüyorum şimdi:) eeee, ky de bilgi paylaşımında bulunmalı değilmi:)
strategist abey farkındamısın 675xx kırılmadan zisteme uydum üvv teknikle zistem çakışması yaşanıyor ...
emme nefsime hakim olup zisteme uymaya devam
[QUOTE=bull market;218630]Vay vay vay, zarara bakın bendeki üüüüvvvvvüüüüüüüüü 66000 üzerinden bu yana tuttuğum full kısaları bu sabah 68000 üzerinde kapamamla düştü piyasa, mc yemiyim derken başıma gelene bakın, oysa kapatmıycaktım, neyseki hepsini kapamamıştım..
Dediğim olacak ve 68000 tepe olarak kalacak, buradan düşüş ve short devam** üüüüvvvvvvvv:o[/QUOTE]
geçmiş olsun abi .. zor günler hakikaten ... :o:o
İpin ucu puştun elinde olunca,hiçbir şeyden emin olmamak lazım...
cümle alem şortşayne...üwwwww
Yav Amon RA'da ikide bir grafik ekliyo demeyin dikkatli olun diye ekliyom 625 ten depiyo LÜTFEN DİKKAATTTTT! AHA GRAFİK BURDA!
[QUOTE=selçuklu;218634]geçmiş olsun abi .. zor günler hakikaten ... :o:o[/QUOTE]
Saol selçuklu, ama bunları o muhteşem düşüşlerde geri alıcam ve fazlasınıda kontrat olarak saçacam bu piyasaya:..::..::..: geçmiş geçmişte kalır, gelecekte bilgiyi buradan paylaşmaya devam.
HİİİEEYT Daaatırım uleeeyn, kim benim paramı tırtıklarmış:mad: çabuk geri verin:o
[quote=fXci;218633]strategist abey farkındamısın 675xx kırılmadan zisteme uydum üvv teknikle zistem çakışması yaşanıyor ...
emme nefsime hakim olup zisteme uymaya devam[/quote]
Disiplinini hayranlıkla takip ediyorum abi... +. +. +.
Teknikten senin 1/10'un kadar anlamam, ama anladığım kadarından sistemin bazı sinyallerinin sana ne kadar zor geldiğini tahmin ediyorum.. Bu ay içinde çok oldu... Yine de uyuyorsun... Bende REF(+)'lı sonuçları REF(+) olmadan elde eden sistem olsa bile senin gibi uyacak displini bulamam herhalde...
[QUOTE=EMEKDAR;218635]İpin ucu puştun elinde olunca,hiçbir şeyden emin olmamak lazım...[/QUOTE]
O ipin ucunu puştun elinden ziyade başka yerine t...malı ama nasıl?:..::..::..:
Yolunu bir bulsam varya ne çekeceği var biliyomusun?:D:D
[quote=Astatin;218637]cümle alem şortşayne...üwwwww[/quote]
sibobum satta ben siboba uyuyorum bilyonuz...
emme
astet mental rayin 5 dakkaya uyarlanmış halinin performansı 15 dakkalıktan daha eyi bi ara test sonuçlarını paylaşırım :::
halen sat demedi gayri...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2naoi6r.png[/IMG]
72000