kağıttan kaplanlar yine fena yamuldu,aldıklarını vediler ama vob 79300 altına tahammül edemeyip zıplıyor..
çekirge bir zıplar,iki zıplar :)
Printable View
kağıttan kaplanlar yine fena yamuldu,aldıklarını vediler ama vob 79300 altına tahammül edemeyip zıplıyor..
çekirge bir zıplar,iki zıplar :)
fdow dünkü kapanışımıza göre -40 pıvan ama biz + dayız :D
oynatmaya az kaldı tohtorum nerde bir acaip VOB yüzünden çıldıracağım :D:D:D
bu dow ipnesi gece artı kapatırsa yarın sabah +1000 gap yeriz kafamıza,
bundan dolayı biraz unmusterih short devam.
Kayahan bile kurtaramaz artık:)
[quote=aerdogan11;335205]arkadaslar bu apsd 2 gündür sürekli - lerde neden bu kadar fazla pozisyon kapanıyor bilebiniz varmı?[/quote]
- 10000 bin apsd de longtan 1200 puan aldıkta kapanmadık hatırlatma lütfen :(
[quote=unlimitted;335192]kayahan mı kesildin la başımıza :D şort dediğin anda almaya başladılar .dng[/quote]
Ben keşfettim , abi...dng
[quote=aerdogan11;335205]arkadaslar bu apsd 2 gündür sürekli - lerde neden bu kadar fazla pozisyon kapanıyor bilebiniz varmı?[/quote]
1. parti: Yatayda çarpılıp kontrat eksilten küçük yatırımcı
2. parti: Doğal olarak flatleyen parti:::
3. parti ki bu en önemli parti benci: Toplam APS hiç bir şey ifade etmediği gibi, APSD de hiç bir şey ifade etmiyor tek başına:::::: yaw hakkaten gerçekten VOB gibi bir piyasada "gerçek" 200,000 açık pozisyon olduğuna inanıyor musunuz?:D ben inanmıyorum:..::..:acaba?...bol bacaklı fiktif olarak 200,000 amma aslında 25-30 veya 40 bin adete denk gelecek net pozisyonla küçük yatırımcının 10-15 bin pozunu yeme işi olmasın bütün hikaye:o:o:D:D şaka la şaka..olur mu öyle şey..heheheh
yarım saatten beri siteye giremedik hamdolsun
iyi akşamlar, graş tüm hızıynan yolda.
GBPUSD'den bir ters pu (positive reversal) örneği... Normal PU NU'ları görmek kolay da bunları görmek daha zor oluyor... Daha zor olduğu için de normal PU NU'lardan çok daha güvenilir... Kaçmış buz gibi 100 pip'lik hareket.. üvvv... :)))
euro/usd bu gece çökermı ne dersınız
[quote=okansak;335232]euro/usd bu gece çökermı ne dersınız[/quote]
boşver onu patron..alamadık o 1000 puanı üwww
[quote=padişah;335218]yarım saatten beri siteye giremedik hamdolsun
iyi akşamlar, graş tüm hızıynan yolda.[/quote]
bende son 1o dk koptum,girilemedi foruma..
pala kabloları kesti yine herhalde :)