hesaplar tutmadı valla... yunan iflas açıklayacaktı piyasa az gevşeyip sonra beklenti içindeydi diyip pis ranacak ama aynı seans yine graşacaktı diye planslıyorduk.. pala öyle planslamıyormuş dimekki
Printable View
hesaplar tutmadı valla... yunan iflas açıklayacaktı piyasa az gevşeyip sonra beklenti içindeydi diyip pis ranacak ama aynı seans yine graşacaktı diye planslıyorduk.. pala öyle planslamıyormuş dimekki
[quote=Astatin;390281]hesaplar tutmadı valla... yunan iflas açıklayacaktı piyasa az gevşeyip sonra beklenti içindeydi diyip pis ranacak ama aynı seans yine graşacaktı diye planslıyorduk.. pala öyle planslamıyormuş dimekki[/quote]
Pala, planslarını 16:00'dan sonra açıklamıyor muydu??
[quote=excali;390282]Pala, planslarını 16:00'dan sonra açıklamıyor muydu??[/quote]
bugün farklı planslamış olabilir
[quote=Astatin;390283]bugün farklı planslamış olabilir[/quote]
Çok planslı hareket ediyorsun. Teprik ederim...:..:
[quote=excali;390284]Çok planslı hareket ediyorsun. Teprik ederim...:..:[/quote]
sen ne diyon..misal az önce baktım hüülülülülü 625 e pırt pırt yakıyorlar, la dedim panicman olsam şimdi şortlamam lazım..demekki burdan yukarı dönecek dedim..iyiki demişim:D
Aftlooooo...vur tespihleri despihçilerin gafasına gafasına..üwww
1 Koltuk da bana aç aftlooo
[img]http://risen.deepsilver.com/blog/media/images/risenbreak/Gnome%20in%20sofa%20with%20cat%20and%20keys.jpg[/img]
uriiaaahhh hip.....ralli...eynseynç
vur galdıraçı gözüne gözüne...hehehehe
[quote=Astatin;390291]uriiaaahhh hip.....ralli...eynseynç[/quote]
Estetük,,
Tespihçilere ne yaptın?:p
[quote=excali;390293]Estetük,,
Tespihçilere ne yaptın?:p[/quote]
şu despii ver de iki sallaym diyorlardı, tespihi kafasına attım:p