Y y ş d ... :)))
Printable View
Y y ş d ... :)))
350 stop ve şort **
[quote=TÜRKOĞLU;335168]evet kısayım nerden bildin? :D
süper oluyor ama deli para görüyoruz karda ama alamıyoruz.şaka gibi.en son LONG oldum bugün 875 puan kar teklif etti almadım.eşşeklik paraylan deel sıraylan biliyon nu? :D
şimdi de SHORT um 500 puanda buna teklif etti yine almadım.ve bu da para etmeyecek kalıbımı basarım.üüü:o[/quote]
tanımammı patron colanı sek ve tek buzlu içtiğini bile biliyorum :::
[quote=excali;335171]Abi,
sen longsun ya. Bence eksik birşey kalmamış::::::[/quote]
[quote=Astatin;335178]350 stop ve şort **[/quote]
haha..buna ne diycen şimdi hacıex...şimdi sen düşün..hehehehe:D
hoşgeldin patron,valla triple double sistemimi bile sorgulattın bana bu kadar sabrederek.hocamız,patronumuz long da ise bir bildiği vardır diyerek cigara üstüne cigara yaktım :)
neyseki geldin,hoşgeldin :..:
[quote=TÜRKOĞLU;335168]evet kısayım nerden bildin? :D
süper oluyor ama deli para görüyoruz karda ama alamıyoruz.şaka gibi.en son LONG oldum bugün 875 puan kar teklif etti almadım.eşşeklik paraylan deel sıraylan biliyon nu? :D
şimdi de SHORT um 500 puanda buna teklif etti yine almadım.ve bu da para etmeyecek kalıbımı basarım.üüü:o[/quote]
valla sorma pambıh...benim için de talihsizlikler zinciri bugün...ü[url]www..hem[/url] gısadan hem uzundan götürmek varken benim ede var ziro kar..ü[url]www..[/url]
gısadan götüremedik bari gıssadan hisse yapalım kendimize..üww
[quote=The Tatar;335184]hoşgeldin patron,valla triple double sistemimi bile sorgulattın bana bu kadar sabrederek.hocamız,patronumuz long da ise bir bildiği vardır diyerek cigara üstüne cigara yaktım :)
neyseki geldin,hoşgeldin :..:[/quote]
patron, vob a baksam long kalırdım da...DJ in günlük grafa bakınca yok dedim orda durali....
yukarı dönecekse bile bu lebron, dj i takip eden bir eksi gapla kucağa şortcu toplayarak döner dedim..ne biliyim...:p
hoşgeldin patron, şimdi daha rahat graşabiliriz.dng
Bu gece Dow taban olmazsa daha da bilmemne olmazsa VOB'u bırakırım demeyi bırakırım ona göre... :p
patronlar olan oldu artık,bugünkü iyi teklifleri reddettik ve son olarak kısada buluştuk..
şimdi napıyoruz,geceye kısa kalıyormuyuz yoksa gün ola harmanola diyip flat mi giriyoruz ?
cevapları bekliyorum..
evet yazın...kim yazıyor?
düşmez! çıkmazda! annadınız mı?
o gadar.........
kayahan mı kesildin la başımıza :D şort dediğin anda almaya başladılar .dng