Ne dedik, faiz artsada düşsede pala bunu satar....
Printable View
Ne dedik, faiz artsada düşsede pala bunu satar....
ben kacar kısaları kapattım işim var diye herkese bol kazanç dilerem
[quote=padişah;335141]Konuyu Toplam 158 Üye okuyor. (44 Kayıtlı üye ve 114 Misafir) [SIZE=2]bull market[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]flexy[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]The Tatar[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adalı54[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]negrolino[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dahule34[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]unlimitted[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kaanyatirim[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]aerdogan11[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]hilmi[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]selam[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]doruk91[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]men[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]kertenkele99[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2][B]kayahan[/B][/SIZE][SIZE=2][B],[/B] [/SIZE][SIZE=2]temese[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]deniz07[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]erkan.[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]abka[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]Kennym[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]ASLAN98[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]DURU[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]vobran[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]elmas[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]alekss[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]dmnokia[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]skender0909[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]seçilmiş böcük[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]minyas22[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]oguzhan[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]adako[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]caretta[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]perfectt[/SIZE][SIZE=2], [/SIZE][SIZE=2]onal[/SIZE][/quote]
aggggh..Azönce söylediğim gibi yapıyoruz :..:
[quote=Astatin;335136]üwwww..heceye dj in graşacağını düşünüp, vob da hala lonkda durmak enterhasan bir duygu..üww..way be longa geçtikten sonra zebil kardaydık ama 350 fiyat itibariyle o kar gitti...ü[URL="http://www..hala"]www..hala[/URL] longum...üwwww..helal pala...portfoy oynamamış ama ben şotken long olmulum teprik ederim[/quote]
sorma patron banada 2 kez iyi para tekif etti önce kısadan sonra uzundan ama ikisindede kutumuza gittik..
bil bakalım ne çıktı kutudan :..:
ivrencccccccccccc, yine mi 79500?
ters bayrak formasyonu hedefi 78700 diger destekler 78200 77300 simdilik asagi hedefler
dıtatar..hala longum patron..:) içimden bi ses düşüş için bir şey eksik diyor..zabrtman ne diyor acaba..ejhhuehue
[SIZE=7]EVDE YOKUZ!!!!!!!.lelele[/SIZE]
yine de 500 puan kar teklif ederse alırım hani 850 filan yapsada filatlasak..üww
[quote=Astatin;335154]dıtatar..hala longum patron..:) içimden bi ses düşüş için bir şey eksik diyor..zabrtman ne diyor acaba..ejhhuehue[/quote]
zbartman kısadır patron,rahat rahat sek kolasını yudumlarken senide esefle kınıyodur muhtemelen :..:
Bu hafta 74000-75000 i öngörüyorum artık ne yapayım...:)
Bu kadar hisse meraklısı bu kadar uzun meraklısı varken tez elden düşeriz oralara....
[quote=padişah;335137]buralardan çok short açılmıştı sabah, şimdi onlara diyor ki, [B][U]kapatın ulen, ben yalnız basmayı severim[/U][/B][/quote]
he diyosun ki o sabah açılan şortlar 80,700 görmesine rağmen patlamadı hala bekliyolar :..::..: