-
İlginç,Tom hala gap ı kapamadı,kapatır diye bekliyordum...
Hatta Tom un gap kapatmasını bahane ederek bizim yukarı gideceğimizi düşündüm...Gittikte geride geldik,biz yukarı tekrar gittik Tom hala gap ı kapatmadı...
Grafı leş gibi olmuş...Sistem külliyyen satta...
Bizde grafı gün içinde bozdular topladılar,sistemlere AL verdirdiler...
Kamanın üstüne çıtıktan sonra 1M de alt cızgıyıda aşağı geçtikten sonra,tekrar yukarı çıktık...
Şu durumda 1M gamhanın üst cızgısının üstünde 5M cızgıda..
Hayırdır inşallah seni görmek,rüyada hasret gidermek...
Bu arada bir papaz gılıklı vardı,dünya gözüyle onuda gördüm bugün...
DAHA NELER GÖRECEĞİZ BAKALIM DÜNYA GÖZÜYLE..
SİZİN İLAHLARINIZIN HELVADAN YAPILMIŞ PUTLARINI YİYECEĞİM...
TANRI TANIR,SABIRLI AYU...:)...
-
Spot 60M i bir inceleyin,benden bu kadar diyor sankitim...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]...
-
Hay şom ağzıma..:)..Tom a hatırlattık GAP ı.....
-
Tom sınırda,geçerse 90 pivan gibi yukarı anca gidebilir ama zor..
Eveeet...Tom tamam yeter dedi sanırım...
Tekrar deniyor yukarı...
Hadi Tom yürü be kim dutar seni...
Yalnız gideceğin yeride görüyorum....
Dönüşün çok sert olsun...
-
Bugün ÖKÜZÜN can damarına pençe atıp,hortumdan fışkırır gibi kanını akıtmak istiyorum....
KIZGIN AYU....
-
[quote=EMEKDAR;375340]Tom sınırda,geçerse 90 pivan gibi yukarı anca gidebilir ama zor..
Eveeet...Tom tamam yeter dedi sanırım...
Tekrar deniyor yukarı...
Hadi Tom yürü be kim dutar seni...
Yalnız gideceğin yeride görüyorum....
Dönüşün çok sert olsun...[/quote]
[B]Tom hedefe vardı.....[/B]
[B]Dahası bozar..[/B]
-
[quote=EMEKDAR;375293]Spot 60M i bir inceleyin,benden bu kadar diyor sankitim...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon11.gif[/IMG]...[/quote]
Demekki öyle demiyormuş malesef,kama yüksek 4.237 milyar hacimle yukarı kırıldı...
Her seferinde 2 milyarın altında işlem hacmiyle günü kapamamız beni korkutuyordu,daha devam edebilirdi çünkü dönüşler bu hacimle olmazdı ...
Şimdi hacimle geçtikmi,hacimle bıraktılarmı bilemiyorum...
Gördüğüm rüya gerçekleşti,vadeliyi toz duman içinde 72 000 de görüyordum geçerken...Hayır olsun..
Ayuların zor günüydü,Allah beterinden korusun...
-
Dışarının graflarında ayular için sakıncalı görünümler var..
DAX günlükte düşeni yukarı kırabilir...
Tom yükselen kanal içinde,altına sarkıp içeri giriyor...üüü
-
[quote=EMEKDAR;375558]Demekki öyle demiyormuş malesef,kama yüksek 4.237 milyar hacimle yukarı kırıldı...
Her seferinde [B]2 milyarın altında işlem[/B] hacmiyle günü kapamamız beni korkutuyordu,daha devam edebilirdi çünkü [B]dönüşler bu hacimle olmazdı[/B] ...
[B]Şimdi hacimle [COLOR=black]geçtikmi[/COLOR],[COLOR=red]hacimle[/COLOR] [COLOR=red]bıraktılarmı[/COLOR] bilemiyorum...[/B]
Gördüğüm rüya gerçekleşti,vadeliyi toz duman içinde 72 000 de görüyordum geçerken...Hayır olsun..
Ayuların zor günüydü,Allah beterinden korusun...[/quote]
[SIZE=3][COLOR=black][B]Ülkemin saf çocukları,ayulara ve boğalara gelsin.....[/B][/COLOR][/SIZE]
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=0TOheAR45es&feature=related[/URL]
Sende git sevme unut kimler unutmadıki
Sevgilim canım deyip kimler aldatmadıki
Söyle kaç zalim beni bırakıp kaçmadıki
Söyle kaç zalim beni ateşe atmadıki
Şu perişan kalbimi kimler ağlatmadıki
İnanmam yalan söze dinlemem hiç kimseyi
Meğer bu aşk oyunu kimi aldatmadıki
[SIZE=3]Her yapılan,yapanın yanına kalıyor...[/SIZE]
[SIZE=3][B]IMF Maniplasyonu.......[/B][/SIZE]
[SIZE=3][B]Şimdi Not maniplasyonu...[/B][/SIZE]
[SIZE=3]Ama anayı öpenin başında gadı olunca derdini kime yanacan...[/SIZE]
[SIZE=3]Et kokarsa tuzlanır,tuz kokarsa ne yapılacak...[/SIZE]
[SIZE=3]Tuz kokuyor,çok pis çooook pis kokuyor...[/SIZE]
[SIZE=3]Bu yapılanların unutulacağını,kaybolup gideceğini sananlar yanılıyor..Tarih herşeyi kaydediyor...[/SIZE]
T..CT..CT..C
-
[SIZE=4]Ben Haram ile Helali karıştırmam...
Dost ile içilen 'RAKI' helaldir,
'Puşt' ile içilen su bile Haram.[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]Ömer HAYYAM[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]İçki haramdır...ıraki dınnak içinde...Varın gerisini siz annayın....[/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
T..CT..CT..C
-
[quote=EMEKDAR;376265][SIZE=4]Ben Haram ile Helali karıştırmam...
Dost ile içilen 'RAKI' helaldir,
'Puşt' ile içilen su bile Haram.[/SIZE]
[SIZE=4]Ömer HAYYAM[/SIZE]
[SIZE=4]İçki haramdır...ıraki dınnak içinde...Varın gerisini siz annayın....[/SIZE]
T..CT..CT..C[/quote]
bu kadar güzel açıklarmı, açıklanırmı......
''çökertmeden çıktımda Halilim aman başım belada......''
Halil çökertmeden çıkabilecekmi,....Halilin başı fena belada,.....6 şehidimiz daha, yazıklar olsun, yazıklar olsun düzmece acizliğe ve yazıklar olsun düzdürenlere,.....eskiden nedeni istikrarsızlıktı, şimdi ise istikrar, ...istikrarlı bir şekilde,..... hemde,.....
....artık şehitlerimiz ve şehitlik statü olarak neredeyse trafik kazası boyutunda,.......olağan oldu sıradan oldu vatan evladının boğazlanması,... askeriyle, polisiyle, siviliyle,.... milletiyle topyekun,...
vatan evladı ise kedi oldu...
vatan evladına itin köpeğin kediyi nasıl boğazladığı seyrettiriliyor uzuncadır,......kişilere iyiki siz orada değildiniz dedittiriliyor veya sizden biri orada,.........orası neresi vatan toprağı, ama belleklere orası olarak kazınıyor.....
işte havuç, işte sopa, işte dayatma.....
türk halkı uzun süreden beri havuç ve sopaya doğru zorlanıyordu, tercihe......havuç köpekti, sopa ise itti,.....
yavaştı, derindendi,....iti an çomağı hazırla, bu ikisinde illa bir itlik aranacaksa, bunun çomağı siyaseti,...
şimdi hızlandı, demekki karara zorlanıyor artık halk......kimi iti veya köpeği, ikisinden birini,.......
daha düne kadar şerrefsizlik boyutunda tartışmaları olan bir konuda hemde,
bu gün görüşme ortaya çıktığında ise ne var bunda denilen, düne kadar ise şerrefsizlik olarak nitelenen....
bu konunun geriye kalanında görüşme hem iktidar ve hemde muhalefetçe görüşülür olarak benimsenmişse ve bu sabitse kimin ''bu '' olduğunu tartışmak,...kimin sızdırdığını aramak bulmak anlamlımı, demekki kilometre taşalarından biri senaryonun,..
ve kedi it veya köpekten ikisinden birini tercihe zorlanırken, köpekken itlik yapanlar cezalandırılıyor malumunuz, nerede şehirlerde,..köpekken itlik yapma diye, köpeksen köpekliğini bil diye,...
...siz hiç dağda dolaşan kedi gördünüzmü, ite silah bırak denilen bu günlerde, ...işte bu kediye itin köpeğin koklatıldığı bu günlerde, merak içinde bekleniyor hangisine hangisine ciğer diyecek diye,....
kedi ye it yerine köpek seçenek olarak bırakılıyor, kedi olduktan sonra farkedermi, farkedermi kediye ha it ha köpek.......
işte havuç ve sopa bu,.........dayatma bu, şehitleri seyretmek bu,...dağda gezen memedi kınalı kuzu yapmak bu, arkasından ağıtlar yakmak bu,.......
şehitler ölmez vatan bölünmez, evet ama şehit verdikçe bölünmez,.....türk halkından şehit olmaması isteniyor,.....analar ağlamasın diyerek,....beyler ya anan ağlayacak ya yedi düvelin ne demek analar ağlamasın,....çanakkalede bu toprak uğrunda düşüp bu toprağa yatanlar öksüzmüydü yoksa, analarda ağlayacak şehit te düşülecek, hattan satha gidilen bu günlerde,....
ve artık dikkat:
....tercih edin deniliyor ya it ya köpek,....tercih bekleniyor kınalı kuzu memedden, kedi olmuş milletten,......
tercihim şehitlik,.........
-
ne sanılıyor, terörle mücadele edilecekmiş, görüyoruz, nasıl olduğunu, yinede buna tamam,....problem yok,...
diğerleri ilede müzakere edilecekmiş, ne müzakere edilecek!!!...bu belli haliylen neyin müzakere edileceği, nasıl edileceği, adım adım bu noktaya gelindi,....
yani sapla samanı ayırıyor görüntüsü ile,....
bu nasıl iş,.....adam hem dağda hem şehirde elinde silah önüne geleni tarıyor, diğer müzakere edileceklerin ise yani bunların çanakçıları diyarbakırda bu süreçte havuç sopa ikilisinden sopayı tüm milletin kafasına kafasına vurulurken, karşı durmadıkları, nasıl seyrettikleri ve yeri geldiğinde destekledikleri alenen ortadayken, alenen hemde gözün içine baka baka terörle el ele, ......
ve öle görünüyorki havuca razıda ettiler,....yani türkiye devletinin iradesinin gücü üstünde baskı kuruldu, bu başarıldı, yada kurdultuldu, başartıldı,...
ölese buna karşı bir tutum sergilenmediki başarıldı görüntüsü hakim oldu.....
halkada havuç yemek bırakıldı, [B]yani analar ağlamasın[/B], cümle bu, .....
etmeyin eylemeyin,.......bari silahlarını alın elinden bunların, barzan talabini üzerinde baskıyı kurun, kandile bir son verin oraya bir bayrak dikin, ondan sonra yapın müzakerinizi,....
resmen tek taraflı karşılıksız sözleşme imzalanıyor, diğerleri dediklerinizle düşünceleriniz öyle görünüyorki yeni anayasada birleşiyor, örtüşüyor..ve kendilerini sürgüne gönderen bunlar iş zamanı koşa koşa anyasada yani sözleşmede taraf olmaya geliyorlar,...
öle ise şu anda bu ülke servden daha kötü durumda, çünkü o zamanın farkı bu millet servde kurtuluş mücadelesini tüm milleti ile beraber verdi ve adınada memed dedi,....savaşına ise kurtuluş.....tüm esir milletlere örnek oldu,....bağımsız yaptı, tesadüfki şu sıralar bu bağımsız milletlerle kurtuluş savaşını veren bu millet arap rüzgarı adı altında beraber esir düşüyorlar emperyalistlere,......
diğerlerinin hem dağdakinin hem şehirdekinin bu sözleşme sonrasında nasıl tutum sergileyeceği bellimiki, meçhul,.....hangi AB devletinde böle bir model var sık sık bahsettiğiniz gibi,.... etmeyin eylemeyin,....
terörle müzakere etmeyin,....
bu kadar sonuçsuzmu bunca akan şehit kanı,....