yaf arkadaslar xp de bir ozelik vardi hani, bilgisayari belli bir tarih oncesine geri dondureiliyorduk, backup gibi bisey, dosyam kayvolmus da:( nasil oluyordu o, bilen var midir, uwwww
Printable View
yaf arkadaslar xp de bir ozelik vardi hani, bilgisayari belli bir tarih oncesine geri dondureiliyorduk, backup gibi bisey, dosyam kayvolmus da:( nasil oluyordu o, bilen var midir, uwwww
Haber çubuğunun altına düşerse cörtlemeden duramam huyum kurusun... :)))
[quote=Strategist;335032]60dk'lıkda nunu falan yok mu patron... Bi daha bakıver sana zahmet... :)))[/quote]
GRAF ATTIM GÖRÜYORMUSUN NUNU FALAN BEN GÖREMEDİM:p
[quote=nunu;335040]yaf arkadaslar xp de bir ozelik vardi hani, bilgisayari belli ir tarih oncesine geri dondureiliyorduk, backup gibi bisey, dosyam kayvolmus da:( nasil oluyordu o, bilen var midir, uwwww[/quote]
programlar > donatılar > sistem araçları > sistem geri yükle
[quote=nunu;335040]yaf arkadaslar xp de bir ozelik vardi hani, bilgisayari belli ir tarih oncesine geri dondureiliyorduk, backup gibi bisey, dosyam kayvolmus da:( nasil oluyordu o, bilen var midir, uwwww[/quote]
Ona bizim köyde System Restore diyolar... üvvv... Şuradan bak.. Bizim köyün web sitesi.. [url]http://support.microsoft.com/kb/306084[/url]
:..:
[quote=a.kaya;335042]GRAF ATTIM GÖRÜYORMUSUN NUNU FALAN BEN GÖREMEDİM:p[/quote]
Ben de göremedim... İndikatör gözümden düştü burada nunu vermeliydi... :..:
[quote=Strategist;335045]Ben de göremedim... İndikatör gözümden düştü burada nunu vermeliydi... :..:[/quote]
gözünden düştümü kırıldım şimdi bak hocam:..:
[quote=flexy;335043]programlar > donatılar > sistem araçları > sistem geri yükle[/quote]
Allah razi olsun yaf flexy:o
[quote=a.kaya;335046]gözünden düştümü kırıldım şimdi bak hocam:..:[/quote]
Long'ları kapattığıma beni pişman etme riski olduğu için gözümden düştü... :..: ::: Ama tekrar long'larsam yine gözüme girer... :p
[quote=Strategist;335044]Ona bizim köyde System Restore diyolar... üvvv... Şuradan bak.. Bizim köyün web sitesi.. [URL]http://support.microsoft.com/kb/306084[/URL]
:..:[/quote]
flexy'nin dedigi gibi yaptim hallettim. .brv2 dakika surmedi..brv
[quote=nunu;335047]Allah razi olsun yaf flexy:o[/quote]
Yardımcı olabildiğime sevindim nunu :)
Haber çubuğunun altı 79,800 ile başlıyor... Short emirlerimi girdim... Gerçekleşirse short ve büyük ihtimal geceye de short devam... Yoksa flattt.... :)))