[quote=Strategist;334996]Analiz denen mevhumdan hiç hazzetmem... O yüzden sana tamamen işkembeden sallamasyon bir [U]Sanal[/U]iz yaptım... :..:[/quote]
mavi ucgenin ustundeki kirmizi kismi begenmedim. otur, sifir!:..:
Printable View
[quote=Strategist;334996]Analiz denen mevhumdan hiç hazzetmem... O yüzden sana tamamen işkembeden sallamasyon bir [U]Sanal[/U]iz yaptım... :..:[/quote]
mavi ucgenin ustundeki kirmizi kismi begenmedim. otur, sifir!:..:
aha yazıyorum buraya bugün 81200 üzeri kaparsa bu lonkkları 92000 ye kadar tutarım..üwww
[quote=Astatin;335002]aha yazıyorum buraya bugün 81200 üzeri kaparsa bu lonkkları 92000 ye kadar tutarım..üwww[/quote]
81300 kırma beni 100 puan için :..:
kayahan buraya bi "." yazsa 85 yapacaklar :..:
yalnız şu son zıplama var ya hiç beğenmedim çok cılız oldu indikte
Her dakika haber lazım yoksa gitmiyor araba
Gayhan'ın bıyıklarını görebilen var mı??:rolleyes:
[quote=nunu;335001]mavi ucgenin ustundeki kirmizi kismi begenmedim. otur, sifir!:..:[/quote]
Neyse en azından Z- almadık... :::
Yine de benje milleti long'a geçirmezse o üçgenin altındaki kısım da olmaz... Düşüş başladıkdan sonra "çok düştü artık çıkar" yardımcı oluyor ama adam gibi bir düşüş için emeklilik fonlarının falan da yüklü long'a geçmiş olması gerek... üvvv... :..:
[quote=Strategist;335008]Neyse en azından Z- almadık... :::
Yine de benje milleti long'a geçirmezse o üçgenin altındaki kısım da olmaz... Düşüş başladıkdan sonra "çok düştü artık çıkar" yardımcı oluyor ama adam gibi bir düşüş için emeklilik fonlarının falan da yüklü long'a geçmiş olması gerek... üvvv... :..:[/quote]
Yabancı satışlarını karşılayan kim, Sitro nitro??
Dün sabahki açılıştan ne farkı var bu seans spot açılışının?
anlasildi, yatayliga bir sure daha devam, uwwww
En azından akşama kapanış 80000 üzerinde olabilecekmi ki? diyenler var galiba:)
Spot içinde 79600 üzeri bekleyenler vs..vs...