[quote=saraylı;319629]biraz sonra senin için bi kumsal koyacam ...
34
:::[/quote]
patron günaydın...evvela tahminin için teprik ederim.. mümkünse 1-49 arasında iki adet sayı daha alabilir miyim patron:rolleyes::rolleyes::cool:
Printable View
[quote=saraylı;319629]biraz sonra senin için bi kumsal koyacam ...
34
:::[/quote]
patron günaydın...evvela tahminin için teprik ederim.. mümkünse 1-49 arasında iki adet sayı daha alabilir miyim patron:rolleyes::rolleyes::cool:
[quote=Astatin;319849]patron günaydın...evvela tahminin için teprik ederim.. mümkünse 1-49 arasında iki adet sayı daha alabilir miyim patron:rolleyes::rolleyes::cool:[/quote]
günaydın arkadaşlar,
asti teprik ettiğine göre zengin olmuş gibi bi halin var,:D:..:
20 ve 21
birbirini seven sayılar teoremi....:..:::::..::D
hafızam iyidir...:::
Tunaydun uşağlar
Günaydın kolay gelsin Bol Kazanclar
[quote=saraylı;319853]günaydın arkadaşlar,
asti teprik ettiğine göre zengin olmuş gibi bi halin var,:D:..:
20 ve 21
[COLOR=red]birbirini seven sayılar teoremi[/COLOR]....:..:::::..::D
hafızam iyidir...:::[/quote]
::::::patron hafızan gerçekten iyiymiş...Zengin olmadık patron ama 3 de kaldık...:p
Bu teoreme göre de 20-21-22 sayılarından en az birinin bu hafta cumartesi çekilişinde çıkması çok mümkün...:o ayrıca 20-40 dan en az biri kolonda bulunmalı...30 lar grubundan da en az 1 sayı..yukarıda 44 e dikkat::::::
Birbirini seven sayılar teoreminni en güzel tarafı, varsayımların ya hepsi tutuyor yada hiçbiri tutumuyor...yani ya sıfır çekiyorsun ya da way** ne kadar yaklaştık bak 4 de kaldık diğer iki sayı da alt kolonda veya ben 4 ler grubundan 34 ü seçmiştim ama 44 çıktı şekillerinde sızlanma şansın oluyor:::hangisi iyi siz karar verin...
PS: Şans topunda iki kez 4+1, Sayısalda ise tek kuponda 8 adet 4 (evet evet 4 banko tutmuştu ancak bir adet 5 bile çıkmamıştı üühühhü) tutturdu bu teorem.lelele.lelele yani bol bol zırlama ve forumlarda anı olarak anlatacak direkten dönme hikayeleri de sağlıyor işte:o
[quote=Astatin;319857]::::::patron hafızan gerçekten iyiymiş...Zengin olmadık patron ama 3 de kaldık...:p
Bu teoreme göre de 20-21-22 sayılarından en az birinin bu hafta cumartesi çekilişinde çıkması çok mümkün...:o ayrıca 20-40 dan en az biri kolonda bulunmalı...30 lar grubundan da en az 1 sayı..yukarıda 44 e dikkat::::::
Birbirini seven sayılar teoreminni en güzel tarafı, varsayımların ya hepsi tutuyor yada hiçbiri tutumuyor...yani ya sıfır çekiyorsun ya da way** ne kadar yaklaştık bak 4 de kaldık diğer iki sayı da alt kolonda veya ben 4 ler grubundan 34 ü seçmiştim ama 44 çıktı şekillerinde sızlanma şansın oluyor:::hangisi iyi siz karar verin...
PS: Şans topunda iki kez 4+1, Sayısalda ise tek kuponda 8 adet 4 (evet evet 4 banko tutmuştu ancak bir adet 5 bile çıkmamıştı üühühhü) tutturdu bu teorem.lelele.lelele yani bol bol zırlama ve forumlarda anı olarak anlatacak direkten dönme hikayeleri de sağlıyor işte:o[/quote]
Astipat bugüne kadarki tüm çıkan sonuçları kaydetip de sonra bundan da bi sistem oluştursana ::::::::: bana özel :..:
gunaydin. iyi seanslar.
hayırlı günler ,
endeks hafif yukarda,:rolleyes:
dolar ise daha fazla olarak düştü,;)
dolar satta idi..:)
[B][I][U][SIZE=3][COLOR=#0000ff]Pivot ,Destek ve Dirençler:
[/COLOR][/SIZE][/U]4.Direnç : 86.375[/I][/B]
[I][B]3.Direnç : 84.850[/B][/I]
[COLOR=yellowgreen][I][B]2.Direnç : 83.325[/B][/I]
[/COLOR][I][B][COLOR=yellowgreen]1.Direnç : 82.775[/B][/I]
[/COLOR][COLOR=darkorange][I][B]Pivot : 81.800[/B][/I]
[I][B]1.Destek : 81.250[/B][/I]
[/COLOR][I][B]2.Destek : 80.275[/B][/I]
[I][B]3.Destek : 78.750[/B][/I]
[I][B]4.Destek : 77.225[/B][/I]
[I][B]Haftalık Pivot:80.450[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][/B]
dün alım yaptığımız 81.800 destek oldukça piyasa yukarıyı test etmek isteyecektir..
Günaydın, hayırlı cumalar..
Günaydın,hayırlı sabahlar....
15 likler de zayıflama belirtisi sanırım aşağıya salacaklar :confused::o :(