CIN MERKEZ BANKASI, GOSTERGE FAIZ ORANLARINI ARTTIRACAK
Bu haber sonrası fdow gerilemeye başladı..
Printable View
CIN MERKEZ BANKASI, GOSTERGE FAIZ ORANLARINI ARTTIRACAK
Bu haber sonrası fdow gerilemeye başladı..
575 den şort ulen kısmet artık ya pala çarpacak yada ben :::.dngBiraz daha düşse süper olacak trend onaylayacak
400 den uzun denemesi...
[INDENT] [COLOR=red]Çin Merkez Bankası gösterge mevduat borc verme oranını 25 baz puan artırdı[/COLOR]
[COLOR=red]Çin Merkez Bankası 1 yıllık borç verme oranını 25 baz puan artırdı
Çin Merkez Bankası: Faiz kararı yarından itibaren geçerli olacak[/COLOR] [/INDENT]
palaya fırsat doğdu gene bıçakları lazer kesimmiş yeni getirtmiş üwwwwwwwwwwwwww akşam kesim var kapanışa anlaşıldı üwwwwwwwwwww
Bol Kazanclar ben cıktım sizlere kolay gelsin
pala haberi gökte ararken yerde buldu kesimhaneyi temizliyolar şimdi hijyenik olsun
[QUOTE=Kennym;300813]temınatların 900 tl olmaıs nedenıyle kapanacak shortlaırn yerıne yenı shortcu olusturmak istiyor.. bu saatten sonra spotu alacak yıne palanın kendı yada kayıncosu .. dolayısıyla yukarı gıdısın anahtarı zaten kendı elınde. ama yukarıya bodoz gıdıp mılletın malını toplayıp elınde kalmasının onune gecmek ıcın vobdan kısacı toplayıp hedge etmesı gerek..
ne zaman kı kapanan pozlar eskıye doner yanı uzerınden hem longları atıp yenı short destekcılerını dıger tarafa toplar o vakıt yukarı gıder.. aksı takdırde testerele dur...[/QUOTE]
cok surmedı 20 dakka ıcınde ılk fırsatta bunu basardı.. sımdı yenı zırve gelebilir.. bosalan shorcular hemen doldu cin haberiyle birlikte
BU nedir arkadaş... Vobun içine s...tılar yaa
her olumsuz haberde yeni zirve geldi... kesimhane boş kaldıydı bi kaç gündür çok çalışması lazım mantıken üwwwwwwwwwwwwwwwwwwww..
önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla
[QUOTE=negrolino;300833]önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla[/QUOTE]
diger turlu sacma olurdu biraz :)
[quote=negrolino;300833]önce vadeliyi alıyor sonra spotu iyi iş walla[/quote]
boşuna kesimhane demiyoruz :D
selpatros abii üwwwwwwwwwwww grafük alsaydık üwwwwwwwwwwwww gördüm süzüüüüüüüüü
üvvvvvvvvvvv .. .geldim .. altın kıvama gelmiş .. üühüüh ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/1962.png[/IMG]
şorta hayat yok bu vobda anlaşıldı 350 puan girdi .dng
sistem onaylıyor dedik atladık çarpıverdi herifler :..: kapadık tekrar aşağı gelir şimdi şerefsiz bunlar ...şşak geçiyorlar resmen :eek: ağzımız açık izliyoz herifleri
bi garan bi ak ile tutyorlar yoksa verecekler buraya da ama yok düşüşe olan inancı kırmak istiyorlar bunlar anlaşıldı
Bu iş zevkli olmaya başladı
altın longum .... istop 1350 altı ....
Kısada rahat oturtmuyorlar..Bir bakıyorsun hop zıplamış 300-500 hatta bazen abartarak 1000...Yeni zirve de yok ama aynı yerde tutuyorlar.Vade sonuna kadar götürmeye niyetliler herhalde...
farklı bir bakış açısı ..... belki failure bir flat bile olabilir .. c dalgası expanding ending diagonal .... :o:o:o
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/2074.png[/IMG]
way arkadaş datada hikaye oldu satış yok alış yok zevk yok hala flaten
ben balığa gider arkadaş
geldik gene 89550 ye
87.900 DE ana trend desteği var 89.100 de ara destek ana destek kırılıp altında saatlik kapanış olmadığı sürece bu git geller devam eder ve hedef 95-96 bin aralığı.
89.100 longlara ek.
basın basın :) acımayın basın :))
pastırma sıcakları ayuları kıs uykusundan uyandırdı sonunda...
GARAN yamuk yapıyor cortçu nesile...
[QUOTE=TÜRKOĞLU;300895]GARAN yamuk yapıyor cortçu nesile...[/QUOTE]
birazdan eşlik eder..
[quote=Kennym;300893]basın basın :) acımayın basın :))
pastırma sıcakları ayuları kıs uykusundan uyandırdı sonunda...[/quote]
abi yoksam palayı kandırmayamı çalışıyosun yoksam longmusun doğruyu süleee::::..::p
89.100 ek longlara 89.000 dan biraz daha ek long
pala kalp krizi geçirmiş çocuklarıda hastanedeymiş :D
[QUOTE=kitaro;300901]abi yoksam palayı kandırmayamı çalışıyosun yoksam longmusun doğruyu süleee::::..::p[/QUOTE]
yok yaf oglen longları yukarda bıraktım 550 de sıstem short kapattı shotladım... ondan berı shorttayım... sıstemlı gırdım sıstemlı cıkarım :))
gercı 5 dklık tepecek dedı ama saglam satıs gelınce dedım gecıcıdır yukarı gelır gerı duser... spot destek vermıyor dıye...
pala tırtık aralıgını alttan kırdı kanımca daha da ıkınamaz sımdılık .. en azından bı mıktar shortculara bal vermelı aksı takdırde cok zarar eder..
tabı durum her an degısebılır lakın sımdılık sıstem dogrultusunda short devam ...
yurtdışı için bence son faz yukarının konsolidesi tamamlandı ...
yön yukarı tahmnim buradan .....TAHMİNİM YURTDIŞI İÇİNDİR !!
Dünden kalan shortlara devam, 86000-87000 aralığına beklerim:) sipariş usulü çalışıcam artık:)
17:00 de açılacak olan bara iyi bakmak lazım 88500 aşağıda hazır :)
88950 altında kapanış şortlara kapıları açar gibi duruyor
Manyağın biri çok fena alışlar satışlar yapabiliyor, kurumlar görünmeyince böyle oldu demek, eee para nok gibi olunca birde yaptığın alicengiz görünmedimi al sana çarkıfelek.
Ne yaparsa yapsın, artık kısa vadede 89700 olsun ek short yaparım, yani bugün yarın ilk seans demek istiyorum, değilse düşüş bence devam.
Yarın 88000 i görecez diyorum ben, bekliyorum.