[quote=padişah;334771]yeni avatarımdan korkup, yarın graşmalı bizim pala:D:D[/quote]
one le..şişhane tophane hesabı...padişah amma romalı..üwwwwwww:::
post modernitenin dibine vur zultan....:o
Printable View
[quote=padişah;334771]yeni avatarımdan korkup, yarın graşmalı bizim pala:D:D[/quote]
one le..şişhane tophane hesabı...padişah amma romalı..üwwwwwww:::
post modernitenin dibine vur zultan....:o
ıspartaküs den mi korkacak :..: ben aylardır conan kullanıyorum banamısın demiyor herif ::::::
[quote=Astatin;334774]one le..şişhane tophane hesabı...padişah amma romalı..üwwwwwww:::
post modernitenin dibine vur zultan....:o[/quote]
romalı değil trakyalı o bi kerem bilemedin aaaa hayret valla nasıl bilemedin şaşırdım şimdi :D:D:D
[quote=a.kaya;334786]romalı değil trakyalı o bi kerem bilemedin aaaa hayret valla nasıl bilemedin şaşırdım şimdi :D:D:D[/quote]
a) roman-lı:D
b) trakyada roma egemenliğindeydi sonuçta.kom
c)ne bilion nüfus kaadını mı gördün:::
Sistemimin Nikkei'deki performansı... ::: .dng
[quote=Strategist;334798]Sistemimin Nikkei'deki performansı... ::: .dng[/quote]
-Takılma strobaba..Uzakdoğulular pinpon oynamayı çok seviyo biliyosssunnn..
-Bu arada; lonkkcularrr lonnkkcullaaarrr şimdi gözümde canlandılarrrrr...üww
Son olarak strobaba; bugün önemli bir gün:D enteresan olmayan sıradan orta şiddetli bir graşış mümkün olabilir..Bozuk param kalmadığı için yazı tura atamıyor dolayısıyla net birşey söyleyemiyorum....
(üüwwww...selçuklu doubles sayımın da son günü...tırsıyorum strobaba..strobear, strogrinder..üww)..dolunay falan yok dimi bugün..strobull a dönüşmezsin değilmi
[quote=Astatin;334762]GSGH İndikatörü (GAYRI SAFİ GRAŞ HASILA) 12141 möhüm diyor...Gırılırsa şortların hasılatı duble olacahhhh..with procekçın
[IMG]http://i56.tinypic.com/vdo204.png[/IMG][/quote]
bunu öne alalım..üühühüüh:D
[quote=Astatin;334799](üüwwww...selçuklu doubles sayımın da son günü...tırsıyorum strobaba..strobear, strogrinder..üww)..dolunay falan yok dimi bugün..strobull a dönüşmezsin değilmi[/quote]
Söz veremiyorum patronajjj... :))) Biliyon fiyatın geleceğine dair en ufak bir tahminim yok.. Tahmin benzeri yazılarım tamamen geyikten ibaret... Long açmam piyasanın çıkacağını düşündüğümden değil grafik yüksek ihtimalli long şartlarımı sağladığından oluyor... Short açmam piyasanın düşeceğini tahmin ettiğimden değil grafik yüksek ihtimalli short şartlarımı sağladığından oluyor... Ne kazanınca seviniyorum, ne kaybedince üzülüyorum... Bilinç düzeyim arttıkça her geçen gün daha ruhsuz bir trader haline dönüşüyorum... :) Özetle şartlar sağlanırsa anında long'a dönerim ayuların gözünün yaşına bakmam... :..:
EUR/USD bugünü 0,9999'un üzerinde kapatırsa forex'i bırakrım... O kadar... :p
sa hayırlı gunler
bol kazançlar cümleten
kraşinovski dobrovski ivanovski popovski :D:D:D
graşalım beyler işimiz var..hadi