-
[quote=SEYYAH;109229]pasta...EFG kafayı yemiş...diğer SATIŞ uçmuş...
şu görüntüye gece bir IMF haberi düşse yarın kafadan + 2000 GAP yaparlar...emme IMF haberi artık turşu oldu...gelmez yani :o dolayısı ile + 2000 GAP fanteziden öte gidemez :D
geceye sistem gereği LONK...short derse geri basarım...[/quote]
EFG derken?
bırakın artık şu kurumları arkadaş. uzman adam pastaya bakmaz. :..:
27.000 lonklayan, bütün piyasayı silip süpüren, 30 beygirlik motosiklete karşı 300 beygirlik subaru ile piyasayı 1.000 puan yukarı taşıyan kim?
piyasa o piyasa...
pasta yok. there is no spuuun ekçıli !:D
-
8501 dji kapanışı, 41000 vob acılışı olsun diyorum..patron sana ayıp oluyo ama..hissiyat işte..
Son derece ahlaksız, iğrençlik dercesinde terbiyesiz, fütursuzca ve patavatsız bir yükseliş istiyorum DJI da...8500 üstü her kapanış bu tanıma uyar...
-
sistem LONG fekat histem bugün kapanış kesin SHORT günüydü diyor...inşallah yanılıyordur...
sistemle-histemin mütiş kapışması olacak bu gece :p
-
[quote=unlimitted;109231]...there is no spuuun ekçıli !:D[/quote]
bu süperdi matrix diyon yane :D
-
-
[quote=fXci;109235]herkeşler long girmiş[/quote]
yannış...
-
Geceye 500 puana düştüğü için fark full short.Bundan sonra short zamanı gelmeli.Mayıs ayı.
-
[quote=SaNCaKTaR;109213]paslanmışsın Gökhanımm.dngbunlar yagmurlu havada su vermezler[/quote]
[quote=SaNCaKTaR;109222]keşke dayansaydın bunlar arş a çıkmaya nıyetlı dostum[/quote]
Onların çıkacağı arşı çok önceleri hesap ediyoruz biz.Vob artıyor ama spot aynı yerde.Yok öyle yağma bunların hesapsız kitapsız işi olmaz.Yarın şok geçirmesin kimse.Hadi bye ben cruise gezmeye gidiyorum byeeee.
-
Bu haziran vade farkı artmasına rağmen, şaka maka üç günde 28.04.2009 kapanışının üzerine 4000 puan yükselmiş, vay beeeeee, 4000 puanda düzeltme gelmeyen yada getiremeyen şaşkoloz borsa yada üç günde %+11 artan piyasa neye göre arttı, yada neye göre arttıran denyoları var anlamak mümkün değil:..::..::..:
Eh, yarında düşmezse artık bu işlerin karşılıklı pozisyon taşımaya dayalı ketenpere olduğunu anlamayan kalmaz heralde.... beklentiymiş, IMF beklentisi diye saçma bişey varmı yaaa, amA dikkatli olmalı, üç günde %+11 yükselen vob üç günde geri gelebilirde:)
Spota 30 bakın, üç günde kapanışlar itibarı ile %+13, ben artık bu kadar satın alınan beklenti görülmemiştir diyorum o kadar, tarihde yazmamıştır heralde, herneyse, olan olmuş, kısa kovalamaya devam anasını satayım:)...saygılar....
-
Gün boyu tek hareket ve geceye LONG sistem gereği herkese iyi akşamlar.
-
ahanda vadeli saatlik .. boll üst bandda ... gösterge uyumsuz ... bunlar yüzünden kısa girdim geceye ...
[URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=adszyop.jpg][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/6097/adszyop.jpg[/IMG][/URL]
-
buda dow 120 dk graf .. bundada uyumsuzluk var ...
[URL=http://img10.imageshack.us/my.php?image=adszqnr.jpg][IMG]http://img10.imageshack.us/img10/8910/adszqnr.jpg[/IMG][/URL]
-
Helal sana be selçuklu, uyumsuzlukları bulup çıkarmakta ustalaştın gitti, bu gidişle üstad mbm yide geçicen sen:) sahi mbm nerelerde ki?
Bu arada dow 8400 civarında yeni bir direncine takıldı görülüyor, bakalım burayı geçemeyecek sanırsam, en azından çok kısa vadede geçemeyebilir, ama şu stres testi sonuçlarıyla buralarıda kırıp 8888 seviyesini görmeye giden bir dow olabilir demeye devam ediyorum, bakın bu 8888 den ikinci bahsedişim, üçüncü bahsedişimde 8888 olmuşturki bahsediyor olurum:) saygılar...
-
[QUOTE=unlimitted;109236]yannış...[/QUOTE]
herkeş CORT mu girdi yani
yoksam unlimitted mi cort :)
-
[quote=selçuklu;109241]ahanda vadeli saatlik .. Boll üst bandda ... Gösterge uyumsuz ... Bunlar yüzünden kısa girdim geceye ...
[URL="http://img10.imageshack.us/my.php?image=adszyop.jpg"][ımg]http://img10.imageshack.us/img10/6097/adszyop.jpg[/ımg][/URL][/quote]
shrt. olan bir sizmisiniz
-
[QUOTE=delinda78;109245]shrt. olan bir sizmisiniz[/QUOTE]
olabilirde olmayabilirde .. bilmiyorum ... ama benden başka vardır diye tahmin ediyorum ...
garantisi yok .. :o :o :o :o ..
yarın düşeriz .. olmadı çarşambaya . oda olmadı .. perşembeye garanti ... .. en kötü ihtimalle .. cuma günü düşmüş oluruz .. hahahahahha :) :D :D :D :D
-
Sayın Hasan Kurtulmuş kriz falan yok paranın el değiştirmesi diyordu doğrumu bilmem.
-
[quote=Larossıan;109247]Sayın Hasan Kurtulmuş kriz falan yok [B]paranın el değiştirmesi[/B] diyordu doğrumu bilmem.[/quote]
tüm bu olanların (EKİM 2007 den bugüne) bu kadar kolay açıklanabileceğini pek sanmıyorum.
paranın el değiştirmesi için 60/70 dolarlık CITI nin 1 dolara düşmesi fazla değil mi? ya da AIG ve GM in batma noktasına gelmesi.
-
[quote=SEYYAH;109248]tüm bu olanların (EKİM 2007 den bugüne) bu kadar kolay açıklanabileceğini pek sanmıyorum.
paranın el değiştirmesi için 60/70 dolarlık CITI nin 1 dolara düşmesi fazla değil mi? ya da AIG ve GM in batma noktasına gelmesi.[/quote]
En son yorumunda kriz varsa buralardan dönmesi gerekir demişti bugün yarın dönmesi lazım o zaman ,yoksa bence kriz hikaye olacak.
-
[quote=Larossıan;109249]En son yorumunda kriz varsa buralardan dönmesi gerekir demişti bugün yarın dönmesi lazım o zaman ,yoksa bence kriz hikaye olacak.[/quote]
dönecektir abi zaten bugün yarın zaten kavak ağacı gibi uzadı piyasa sürdürülebilir bir durum değil.
-
uymsuzluklara son
aha da diceyendustriyal..her uyumsuzluk çalışacak diye bir kural yok:D heleki kısa periyottakilerin çalışmadığı sıkça görülür..fiyata bak, yavuzhanın atı gibi, bollingeri delip çekmek, hareketli ortalamaları delip geçmek istiyor..kıpır kıpır...seans içi az realiz olur. 8335-8340 yeresi aşağı kırılmadıkça yol yukarı..hatta DJ buralarda kapasın, fıçır yarım puan artı olsun yeter :) MAMO nun yeni vatar güzel olmuş..bi tek de bana ayır mamo...send elongsun..ya neşeden ya kederden çekeriz..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i7xwzn.jpg[/IMG]
-
[QUOTE=Larossıan;109249]En son yorumunda kriz varsa buralardan dönmesi gerekir demişti bugün yarın dönmesi lazım o zaman ,yoksa bence kriz hikaye olacak.[/QUOTE]
kriz zaten hep hikaye olmuş Larossıan ... borsalar kurulduğundan beri hep yükselmiş.... bundan sonrada belliki yükselecek .....şimdi daha düşmeleri lazım ... . sonra gene yükselecekler ... . sonuçta hep yükselecekler ...
-
DJI 8290 haftalık drenci var bunun üzerine çıktı üzerinde kalırsa 8500 zorlar.
-
[QUOTE=Astatin;109251]aha da diceyendustriyal..her uyumsuzluk çalışacak diye bir kural yok:D heleki kısa periyottakilerin çalışmadığı sıkça görülür..fiyata bak, yavuzhanın atı gibi, bollingeri delip çekmek, hareketli ortalamaları delip geçmek istiyor..kıpır kıpır...seans içi az realiz olur. 8335-8340 yeresi aşağı kırılmadıkça yol yukarı..hatta DJ buralarda kapasın, fıçır yarım puan artı olsun yeter :) MAMO nun yeni vatar güzel olmuş..bi tek de bana ayır mamo...send elongsun..ya neşeden ya kederden çekeriz..
[IMG]http://i44.tinypic.com/2i7xwzn.jpg[/IMG][/QUOTE]
dowda son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8150 altındaki her kapanş bu tanıma uyar.. hahahahahahahaha :D:D:D
-
obo var djı da 8200 kapatabilir benden sölemesi
-
:D:D[quote=selçuklu;109254]dowda son derece ahlaksız, iğrençlik derecesinde terbiyesiz, fütursuzca ve bir o kadar acımasız bir düşüş istiyorum DJI da...8150 altındaki her kapanş bu tanıma uyar.. hahahahahahahaha :D:D:D[/quote]
:D:D:D hainsin patron..hatta bizans kralı gibisin :) entrikanın kralı bu..kendi bedduamla yıkılırsam çok ayıp olur ha...:) ama senin yılanlarda seni ısırırsa ayıp olur..yarın ayıplı bi gün olcak ha...bak boğalara moral yapayım...enflasyon düşük gelmiş beklenenden:D oha bovespa %5..bir zamanlar bovespa korelesi yerdik her seans :)
-
[quote=QUEEN;109255]obo var djı da 8200 kapatabilir benden sölemesi[/quote]
sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng
-
[QUOTE=Astatin;109258]sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng[/QUOTE]
:D güncelleyecek tabi .. .. 8000 e kadar yolu var o obonun ....
güncelle quenn güncelle bakma sen ona ... her 50 puanda sende 50 puan aşağısına güncelle ...:D :D :D
-
Sabah 39300 long 39625 short.Öğlen yola çıkış.Saat 3 gibi otele geliş.39600den longlayış.En başta en tepe oluyor orası.500 lere kadar veriyorlar.Ben 525 short emri veriyorum az short oluyorum.Sonra 500 den full longluyorum yeniden.450 ye kadar düşüyor bozmuyorum.Sonra baktım tutuyorlar.Full long devam.600 700 800 900 40 000 40200.Elim gidiyor short olamıyorum emri veriyorum gerçekleşmiyor.Sonra 39950 düşüyoruz.Sonra 40125 200 lere çıkıyoruz.Full shortluyorum.Sonra 050 ye düşüyor devam ediyorum.300 lere çıkıyor flat yapıyorum.300 den yine shortluyorum.Sonra seans sonu 400 den longluyorum 350 den shortluyorum.Sonra 400 den yine long.En son 40425 ten geceye short kalıyorum.Allah bereket versin hala devam 18. iş günü falan oldu ard arda.Full short zamanı artık.Kolay gelsin herkese.Byeee.
-
[QUOTE=Astatin;109258]sen de DJI gevşedikçe mesajı güncelliyorsun daha coşkulu şekilde....dng.dng[/QUOTE]
8330 kırılmaz ise bugün 8500 yapar oboş orda karar vercek.dng ben flatos .lelele
-
[quote=selçuklu;109259]:D güncelleyecek tabi .. .. 8000 e kadar yolu var o obonun ....
güncelle quenn güncelle bakma sen ona ... her 50 puanda sende 50 puan aşağısına güncelle ...:D :D :D[/quote]
biz imöcing marketiz selçuklu...dj i boşverelim bovespa ile coşalım diyorum..kabul görürse tabii %5.14 way canına
-
DJI 8.500 yapsın yarın 1000 pıvan daha yukarıya giderik...DJI yapar mı 8.500?
pek sanmıyorum ama yapsın istiyorum :..:
-
[IMG][URL=http://img5.imageshack.us/my.php?image=dowobo.png][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3788/dowobo.png[/IMG][/URL][/IMG]
-
bileşik 100 endeks 36000 e çıkmadan rahatlamaz ahada o kadar.
ayrıca şimdi dowa bakıp coşanlarda çok sevinmesin, yarın sabah ya gaplı aşağı yada yatay, yani öyle yukarı 1000-2000 puan gap bekleyenler rüyalarında görür:D:D:D
-
-
[QUOTE=Larossıan;109247]Sayın Hasan Kurtulmuş kriz falan yok paranın el değiştirmesi diyordu doğrumu bilmem.[/QUOTE]
Olmayan paralarla olan malların ticareti yapıldığı için kaybolan paralar da var bu krizde. El değiştirirken yere düşen para diyebiliriz.
-
biraz pozisyonel bir bakış açısı oldu ama böyle bir görüntü mevcut.
PENNANT/FLAMA...formasyon yüksek olasılıkla çalışıyor...kurallara uygun olarak ÜÇGEN içinde iken VOLUME azalmış...
çalışırsa kırılım noktasından kabaca 3.000/3.500 puan daha yukarı demektir.izliyoruz...
spotta ise bunun ekürisi FLAG/BAYRAK görüntüsü var...
haziran 60 dk...
[url=http://xs.to][img]http://xs539.xs.to/xs539/09191/vob60833.png[/img][/url]
-
Momentum da azalma yok ama artık bu seviyelerden long çok ama çok riskli.28400 olan 6 hafta önceki vob bugün 40500 çok ciddi bir rakam artış olmuş.Düzeltmesiz 3 günde 5000 puan aldılar.Öyle yüksek karlar varki akıla zarar.Bunlar niye böyle karı cebe koymayı geciktiriyorlar anlayacaz bakalım.Seans sonu spotu almadan nasıl da 1000 puan ele geçirdiler vobu.1800 puan altta idi şimdi 450 puan altta.Manyak bunlar.Sakınha uğraşmaya çalışmayın yenemezsiniz.
-
sabahtan efg ye bak pzsyon al ve izle olay bitmiştir
-
[quote=delinda78;109274]sabahtan efg ye bak pzsyon al ve izle olay bitmiştir[/quote]
Eee satmasın eşşek mi bu millet.Herifler 300 puanda akşama kadar 25000 adetlik likidite yaptılar ve aldılar.Satan olmasa neyle alacaklar.Borsayı ilk aynı fiyatta tutuyorlar.Sonra zaten 4000 5000 adetle 1000 puan arttırmak zor değil.O panikle zaten alıcı çoğalıyor satıcı ise azalıyor.4000 5000 onlardan talep 4000 5000 adet de piyasadan geliyor.10 000 adetle bu işi 10 dakikada hallediyorlar.Olay bu kadar basit.Seans sonu ise 1000 puan üstten dow artarken gelene geçene başka kurumlardan vermiş olabilirler.Bunları becermek için çok güçlü olmak lazım.Kontrol ve zamanlama çok önemli.Mesela bakın 40200 e vurup 39950 ye geri düşüyor ama hemen yapışıyorlar yeniden 40300 40450 lere kadar panik yeniden alım geliyor.Öyle anlarda kimsenin eli shorta gitmez hep short kapama derdine yada yeni long alımına geçer herkes.Bu akşam olan olay kaçınılmazdı.Havadan 500 600 puan alınabilirdi bu kadar basit.Sabahtan beri fdow 8200 lere gidiyordu bizi 39600 lerde tuttular.Bu vob gerçekten basit platform ama işte anlamak lazım.Güçlülük bal gibi belli etti.Anlayamayan da vobta boşuna yorulmasın.Bu hareketler net belli.Bunları anlamayan vobu hayat boyu çözemez.Orada efgnin alımı önemli değil.Kurum değil önemli olan.Ben efg mi almış hiç bakmadım.Sadece fiyat tutuluyordu 39600 lerde.Bu önemliydi.İsc falan 4 5 kademe garanti 4 5 kademe gebermişti vob aynı yerdeydi.Hatta alıyorlardı.Sonuç da bu oldu.1000 puan alış.Efg derinlikte fazla geçiyordu önümden ancak onu gördüm ben sonradan baktım 20 000 25000 olmuş.Bakalım ne edecekler.Ama seviyeler çok yükseldi artık.Bir anda 1000 puan sert satış gelebilir.Yetişilmez.Long yerine artık ya short ya flat zamanıdır.Yakında dönecez.