adam direk 68 yakarak açıyor, sanki fdow beni bağlamaz mesajı veriyor. tek tek short kontrat sayıyor hepsini yakacak zahar!
Printable View
adam direk 68 yakarak açıyor, sanki fdow beni bağlamaz mesajı veriyor. tek tek short kontrat sayıyor hepsini yakacak zahar!
[quote=selçuklu;218396]abi tarz falan kalmadı gayri .. histem exxx .. tradeler exxx ...tarz exxx ..short tepelerinde dolaşıp duruyorum üvvvvv .. . :o:o:o hep senin yüzünden oldu abi şikayet edecem seni hellim aplaya .. :::::::D:D:D[/quote]
lem foruma artık yorum yazmıyom ben ne benim yüzümden oldu.
dilimi eşek arısı sokaydı da tepecek demeyeydim.
üvvvv üüü
bak şimdi dilimin (klavyemin) ucuna kadar geliyo, yazmıyorum gördüğüm bişeyi.
üvvvvvvv üüü
[quote=adalı54;218397]Bozayı Kardeş MAVİŞ nerede yaa. bu iş o olmadan olmayacak sanırım[/quote]
he walla...haklısın..bende biliyom..ama mart ayı MAVİŞ izinlidir...
kafadan izinli.....
ahh bir gelse.......:..:
[QUOTE=Strategist;218399]Dayan patron... Short devam... Ölürsek birlikte ölürüz...
Bu gap gözünü korkutmasın, tek sebebi benim geceye short girmiş olmamdır. Dünya piyasalarını benim gece pozisyonum yönetiyor artık şüphem kalmadı. (Yanlış saymıyorsam son 9 günde 7 gap yedim)
Şimdi sırada nesiller boyu atadan dedeye anlatılacak bir şelale olmalı... Kara Çarşamba!!! :o :o :o[/QUOTE]
valla dayanmaya çalışıyorum patronda.. ümidimde kalmadı gayri .. tek ümidim ümidin bittiği yerde hareket başlarmış .. üvvvv :o:o:o
kara çarşamba :o:o:o
[quote=unlimitted;218401]lem foruma artık yorum yazmıyom ben ne benim yüzümden oldu.
üvvvv üüü
üvvvvvvv üüü[/quote]
Yazamaaaazzz kiiii.... Yazamaaazzz kii.... :) :)
(Senin üzerinde gaz pek işe yaramıyor ama yine de bir daha deneyeyim dedim dostum... :) )
cumleten gunaydın bol kazançlarr...
[QUOTE=unlimitted;218401]lem foruma artık yorum yazmıyom ben ne benim yüzümden oldu.
üvvvv üüü
üvvvvvvv üüü[/QUOTE]
ben anlamam abi .. kayıplarımı yazdım hesabına ... 3 milyon 500 bin gazoz kapağı borcun var .. üvvvv .. .. şaka abi .. yaz ya niye yazmıyosun ... :o:o:o:D:D:D
[quote=unlimitted;218401]lem foruma artık yorum yazmıyom ben ne benim yüzümden oldu.
üvvvv üüü
üvvvvvvv üüü[/quote]
Eşek arısı Brezilyalı olsun ama:..:
[QUOTE=excali;218407]Eşek arısı Brezilyalı olsun ama:..:[/QUOTE]
patron çekirdek versene efkarlandım kendimi çekirdeğe vereyim .. üvvvvv :D:D:D
çok acil 1500 puan aranıyor....
dikkat dikkat.....bulanların .........
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
[quote=boz ayı;218402]he walla...haklısın..bende biliyom..ama mart ayı MAVİŞ izinlidir...
kafadan izinli.....
ahh bir gelse.......:..:[/quote]
Zaten bi numara olmayacağı belli olmuş Maviş izinli Bilonco beklentileri falan Garan satışı düşme hayal imiş şimdi toparlayalım konuyu .Beklenti Nisan Mayısa sarkar gibimi acaba .uyk
yine dün sabahki gibi 1000 pts giydirme peşinde bu...
[quote=selçuklu;218409]patron çekirdek versene efkarlandım kendimi çekirdeğe vereyim .. üvvvvv :D:D:D[/quote]
Abi tüyo vereyim. Unlu Mithat Abi , gazoz kapağıyla filan oynamıyo aslında. Sen bakma öle yazdığına. Geçen gün çuval çuval çekirdeklerle SGKİB önünde gördüm.. +.
Nükleusun neli olsun abi?
a)Kısa nükleus
b) Düz nükleus
c) Uzun nükleus
d) Capon nükleus
e) Kokteyl nükleus:..:
hafif bir müsterihlik çöktü üzerime sabah mahmurluğundan herhalde ...sendede oldumu strategist ağbey .. ? üvvvv
Sazan 950'den uzuna geçer.
Sorry bears.
bu arada eurusd fena çarpıldı ama usdtl de onu takmıyor. Bugün genel bir takmamazlık havası hakim ortamda, sonunda bize takmasınlarda ::: hadi hayırlısı...
[quote=prodrive;218415]yine dün sabahki gibi 1000 pts giydirme peşinde bu...[/quote]
Ondan sonrada yat aşşağı bütün gün milleti sac baş yoldur :D
[quote=adalı54;218422]Ondan sonrada yat aşşağı bütün gün milleti sac baş yoldur :D[/quote]
hocam bağrış ve çığrışlar içerisinde 2 gündür geçiriyor adam. dün bir ara wishmaster filminin ilk sahnesinde gibi hissettim kendimi... Bilenler bilir eyi filimdir gayrı....
[quote=selçuklu;218417]hafif bir müsterihlik çöktü üzerime sabah mahmurluğundan herhalde ...sendede oldumu strategist ağbey .. ? üvvvv[/quote]
sana bu müsterihlik çökmeye başlayalı beri sen yatmaya alıştın.
göbek yapçan lem bu yaşta. kalk iki tur dön de kendine gel. :mad:
Bugün DL seviyesi [B]68.040[/B]. Gördüğü 68.05 ile dokundu.
[quote=unlimitted;218430]sana bu müsterihlik çökmeye başlayalı beri sen yatmaya alıştın.
göbek yapçan lem bu yaşta. kalk iki tur dön de kendine gel. :mad:[/quote]
Abi dur. Çekirdeklerini yesin de ondan sonra dönsün..
az kaldı brezilya yakalanacak :) hatta geçeriz bu hafta gari... 75 k gözlerimin önünde bakalım bir serap mı .. uyuştum kısalamıyorum , aksine uzamam lazım ancak ona karsı önlenemez zaman geçti artık gibi hissediyorum.. neyse gözleme devam.. gazoz aldım bı kasa abilerin yanında onların kapagıyla oynayayım ben de..
her daim 200 k short garantisi versek aga bize 100 k yı da gösterir endexte hain pala zalim pala lelelelelelelellelele
[QUOTE=unlimitted;218430]sana bu müsterihlik çökmeye başlayalı beri sen yatmaya alıştın.
göbek yapçan lem bu yaşta. kalk iki tur dön de kendine gel. :mad:[/QUOTE]
abi sorma şu son pozdan hayırlıyısıla bi çıkayım .. eski tarza dönecem .. üvvv projeksyon varmı abi .. ahanda graf .. üvvv
[IMG]http://i43.tinypic.com/hs6phc.jpg[/IMG]
[QUOTE=prodrive;218426]hocam bağrış ve çığrışlar içerisinde 2 gündür geçiriyor adam. dün bir ara wishmaster filminin ilk sahnesinde gibi hissettim kendimi... Bilenler bilir eyi filimdir gayrı....[/QUOTE]
ueheuh güzel sahneler vardı filmde.. kafa patlatma sahnesi de guzeldir bu filmdeki.. printscreenle yakalamaya çalışırdım küçüktüm ufacıktım film izleyip acıkırdım o yıllar...
kolay gelsin long devam açılışı beğenmedim yeni long cular yaratmamlıydı, dikine ve sert bi yükseliş olacağını zannetmiorum
[quote=selçuklu;218435]abi sorma şu son pozdan hayırlıyısıla bi çıkayım .. Eski tarza dönecem .. üvvv projeksyon varmı abi .. Ahanda graf .. üvvv
[/quote]
yy :..::d:d
[quote=sazan;218431]Bugün DL seviyesi [B]68.040[/B]. Gördüğü 68.05 ile dokundu.[/quote]
DL stratejisi gereği, DL seviyesine vuran barın High değeri olan, 68.075 üstüne geçiş (ki gerçekleşti) Long olmayı gerektirmekte. Stop Loss ise 67.875 (yine DL'ye göre) ve altının görülmesi. :..:
günaydın...
Yorum yok long devam günaydınz
dow 11 i kırar mı?
12 bine yönelir mi?
Bilinmez
[QUOTE=fXci;218445]Yorum yok long devam günaydınz[/QUOTE]
boby boby siboby
[IMG]http://i42.tinypic.com/nybc5c.png[/IMG]
[quote=selçuklu;218435]abi sorma şu son pozdan hayırlıyısıla bi çıkayım .. eski tarza dönecem .. üvvv projeksyon varmı abi .. ahanda graf .. üvvv
[IMG]http://i43.tinypic.com/hs6phc.jpg[/IMG][/quote]
şşt Selçuklu,
bu grafı ilk yolladığında sana demiştim ki benim 5,8 yaşındaki kızım bile buna çizer lem proceksiyonu. ve çizmiştim.
aç onu bak işte. :D eski (yorum yaptığım) günlerin anısına. üvvv :D:..:
herkese günaydın
long ve nükleus devam
buna comak sokacak tüm delikanlılarında başı ya taş ile ezildi... ya da yolun yolcusu yapıldı..paracıklarını sayıyor..
kolay gelsin arkadaşlar teknik görünümler hiç hoş .
[QUOTE=unlimitted;218449]şşt Selçuklu,
bu grafı ilk yolladığında sana demiştim ki benim 5,8 yaşındaki kızım bile buna çizer lem proceksiyonu. ve çizmiştim.
aç onu bak işte. :D eski (yorum yaptığım) günlerin anısına. üvvv :D:..:[/QUOTE]
abi demekki o projeksyonu destekliyorsun hala .. buda yorum sayılır .. hani yorum yapmayacaktın eheuheu :D:D:D
[quote=selçuklu;218457]abi demekki o projeksyonu destekliyorsun hala .. buda yorum sayılır .. hani yorum yapmayacaktın eheuheu :D:D:D[/quote]
sen de çok iyi bilirsin ki, her proceksiyonun bi ömrü olur sevgili kardeşim selçuklu.
ve o proceksiyon ömrünü 3 dakika önce doldurmuştu.
yani hala YY :..::D:p:p
[QUOTE=unlimitted;218460]sen de çok iyi bilirsin ki, her proceksiyonun bi ömrü olur sevgili kardeşim selçuklu.
ve o proceksiyon ömrünü 3 dakika önce doldurmuştu.
yani hala YY :..::D:p:p[/QUOTE]
ömrü dolduğuna göre düşecek diyorsun abi .. ..:o:o:o
[quote=selçuklu;218457]abi demekki o projeksyonu destekliyorsun hala .. buda yorum sayılır .. hani yorum yapmayacaktın eheuheu :D:D:D[/quote]
Madem unlim patron projeksiyon yapmıyor, o zaman ben yapıyorum.. Bu hareketin tamamının bugün içinde gerçekleşmesini bekliyorum. Aradaki boşluklar da gün içi gap'dir. Onlarda terste kalmayı düşünmüyorum... :)