-
[quote=Larossıan;205859]Tamam güzel söylüyorsunda seni takip etseydim stoplamıştım biraz çelişki olmuyormu?[/quote]
STOP lasaydım zaten foruma yazardım. Genelde pozisyon değişikliklerimi foruma yazıyorum...
Oraya yazdıgım stop o gün geçerliydi. Birkaç gün daha yazdım.
Not artırımı haberi geldiği gü zaten dışarıydaydım. Dokunmadım..
Neden dokunayım.
Ben burda kimse beni takip etsin diye yazmıyorum. Görüşlerimi yazıyorumç
-
Kapital meselesi dayanabilene ertesi gün 3000 puan daha yukarı yapsaydı gene stoplamazdın sanırım.Ben gözünün yaşına bakmam prensip meselesi bu arkadaşım böyle trade olmaz.Gözünün yaşına bakarsamda birdaha bu işi yapmam.
Bol kazançlar..
-
Bizler burda 100-200 puanı arayan küçük yatırımcıyız bütün sistemler zarar eder ama mutlaka kar ederiz sonunda büyük paralarda gözümüz yok buraya 5 dklık sistemi yazarken böbürlenmek için yazmıyorum sistemi olmayan arkadaşlar vardır aramızda fazla çarpılmayalım diye yazıyorum.
-
laros kaptan : siz donanımlı bir insansınız ben kendi payıma çok istifade ediorum ellerinize sağlık.. bol kazanç.. 20 yıldır ekrana bakarım inanın siz çok yeteneklisiniz.. tekrar tşk.ler. sağolun paylaşımınız için..
-
[quote=medet;205912]laros kaptan : siz donanımlı bir insansınız ben kendi payıma çok istifade ediorum ellerinize sağlık.. bol kazanç.. 20 yıldır ekrana bakarım inanın siz çok yeteneklisiniz.. tekrar tşk.ler. sağolun paylaşımınız için..[/quote]
Sayın Medet bugün kandil tüm arkadaş forumdaşların kandilini kutlarım.:..:
-
Sn Laros iyi niyetinizi biliyor ve takdir ediyorum kimseye hesap verme durumunuz yok buna rağmen destek direnc verip bence cok önemli paylaşımlar yapıyorsunuz .Bende cıkış noktaları yazabilirim ama sizinkiler yanında acemi işi olur diye yazmıyorum. Paylaşımlar icin Ne diyorlar Durmak yok yola devam Teşekkürler
-
S.Adalı 5 likler güzel iş yaptı bugün.
-
[quote=Larossıan;205913]Sayın Medet bugün kandil tüm arkadaş forumdaşların kandilini kutlarım.:..:[/quote]
cümlenin hayırlara vesile olsun..
-
İyi kötü birkac sistem oluşturdum fakat yinede sizden cok faydalanıyorum bunuda belirteyim +.:..:
-
Evet tüm Forumdaşların ve İslam Aleminin kandili Mübarek olsun
-
gene geldik 375 alt banda bakalım ne yapacak.
-
[quote=Larossıan;205915]S.Adalı 5 likler güzel iş yaptı bugün.[/quote]
Evet güzel calıştılar ve benim 15 dk.lık henüz yeni fakat fake yemedi bu cıkışta inş her günü karlı kapatırız +.:..: