Flattt... Dostlarım short'dayken ben nasıl o kadar long'da durabildim anlamıyorum... Kendimi kınıyorum... :p
[I](** Pala 79.500'deki TP stop'umu eliyle koymuş gibi buldu...)[/I] :..:
Printable View
Flattt... Dostlarım short'dayken ben nasıl o kadar long'da durabildim anlamıyorum... Kendimi kınıyorum... :p
[I](** Pala 79.500'deki TP stop'umu eliyle koymuş gibi buldu...)[/I] :..:
bugün + kapatamazsak büyük hayal kırıklığı olur benim için..
[quote=Strategist;334541]Flattt... Dostlarım short'dayken ben nasıl o kadar long'da durabildim anlamıyorum... Kendimi kınıyorum... :p
[I][B](** Pala 79.500'deki TP stop'umu eliyle koymuş gibi buldu...)[/B][/I] :..:[/quote]
Selamlar,
[B]Kandiliniz Mübarek, Sevgililer Gününüz kutlu olsun...brv.brv[/B]
Sitro nitro,
Dua et sadece sitobunu bulmuş..:p
[quote=Strategist;334541]Flattt... Dostlarım short'dayken ben nasıl o kadar long'da durabildim anlamıyorum... Kendimi kınıyorum... :p
[I](** Pala 79.500'deki TP stop'umu eliyle koymuş gibi buldu...)[/I] :..:[/quote]
hayret valla..bugün enteresan şeyler olacak diye uyarmıştım seni:..::..:::::::bak pala eli ile koymuş gibi bulmuş..daha enteresan ne olabilir?.dng
[I](** Pala 79.500'deki TP stop'umu eliyle koymuş gibi buldu...)[/I] :..:[/quote]
STRO hocam koyarsan 150 kontratı tabi patlatır.Adam spek gibi çalışıyor tahtadaki kağıtları sayar gibi kontları sayıyor :(
[quote=a.kaya;334548]STRO hocam koyarsan 150 kontratı tabi patlatır.Adam spek gibi çalışıyor tahtadaki kağıtları sayar gibi kontları sayıyor :([/quote]
Normalde fiyat oraya inmeyecekti ama aracı kuruma sordum AstXXXX isimli bir yatırımcı 10.000 kontrat basmış bir anda... XXXX kısmında ne yazıyor söyleyin dedim ama gizliymiş... Yine de benim bir tahminim var... ::: :..:
yalnız strobaba, dikkat ediyonnu, 3 şubattan bu yana MFI surekli artiyor üwwww
[quote=Strategist;334549]Normalde fiyat oraya inmeyecekti ama aracı kuruma sordum AstXXXX isimli bir yatırımcı 10.000 kontrat basmış bir anda... XXXX kısmında ne yazıyor söyleyin dedim ama gizliymiş... Yine de benim bir tahminim var... ::: :..:[/quote]
Astalavista Baby olabilir mi patron..üwww::: ebi eyle yaad beyle..enteresan şeyler olacak dedim yani....dng
[quote=Astatin;334552]Astalavista Baby olabilir mi patron..üwww::: ebi eyle yaad beyle..enteresan şeyler olacak dedim yani....dng[/quote]
Ne olacaksa olsun artıkın :) Bi yere sıkışmasında :::
gayahan geldiğinde shortta, asti shorttaysa longda durmayacaksın arkadas :)
[quote=eloy;334556][COLOR=red]gayahan geldiğinde shortta[/COLOR], asti shorttaysa longda durmayacaksın arkadas :)[/quote]
baan sorarsan bu daha baskın...:::
sistemi SAT veren var mı yav? bir tek benkisi mi verdi yoksa? 800 den SHORT dedi.
yav ne pislik bir piyasa oldu be.almadığımız karlar buhar oluyor.