Bugün ekrana sık bakamıyorum Laros Patron sizin yazınızı görmemişim üüüüüü
Printable View
Bugün ekrana sık bakamıyorum Laros Patron sizin yazınızı görmemişim üüüüüü
12.00 barı, 61350 - 62000 ... Merkezi Fiyat 61600 ...
SAT sinyali geldi benim 5 dklıklara
[FONT=Arial Black][SIZE=4][U]Yeni bir sistem keşfettim...[/U][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkred][U]SABIRX 1.0[/U][/COLOR][/SIZE] [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]5 ayda 30 bin puana yakın kazandırdı. Para çekmeme rağmen ...Portföyümü 3 katından fazlaya büyüttü.. Programı çalıştırıp minimum 15 gün kenara çekiliyorum.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial Black][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Aslında bi sistem daha var. [/SIZE][/FONT][COLOR=darkred][FONT=Times New Roman][SIZE=4]STOPS 2.0. [COLOR=black]Ama [COLOR=darkred]sabırx [/COLOR]sayesinde onu [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=darkred][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=black]kullanmama pek gerek kalmıyor[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black]. :)[/COLOR][/FONT]
[B]Bu kadar kazandıran başka sistemi olan var mı ?[/B]
[B]Diğer sistemler anca portföyünüzü sömürür bitirir. yazık günah.[/B]
yoktum sat gelmiş
Laros dostum 12.20 demi sat gelmiş acaba kontrol amaclı sorabilirmiyim
[quote=kitaro;204816]sn borsacı özgür bey
siz pozisyon aldıktan 5 gün sonra piyasa söylediğiniz stop loss seviyenizi kırdı hemde 500 puan yukarıya
acaba stop loss uyguladınızmı?[/quote]
Geçen gün arkadaşın biri merak etmişti sn.Borsacıözgür.
[quote=adalı54;205836]Laros dostum 12.20 demi sat gelmiş acaba kontrol amaclı sorabilirmiyim[/quote]
Sn adalı benim 12.55 short yemeğe çıktığımda gelmiş
[quote=Larossıan;205839]Sn adalı benim 12.55 short yemeğe çıktığımda gelmiş[/quote]
Bilgi icin Teşekkürler
[quote=Larossıan;205837]Geçen gün arkadaşın biri merak etmişti sn.Borsacıözgür.[/quote]
sn borsacı özgür bey
siz pozisyon aldıktan 5 gün sonra piyasa söylediğiniz stop loss seviyenizi kırdı hemde 500 puan yukarıya
acaba stop loss uyguladınızmı ?
ÖZGÜRBORSACI
HAYIR . Normalde uygulamam gerekiyordu.[B]Ama o gün piyasa not artırımı ile geçici bir tepki[/B] verdiginden ve [B]yurtdışı da olumsuz oldugundan[/B] Stoplamadım.
Teminatımın yüzde 70 i ile pozisyon aldıgımdan zarara girdi fakat MARGIN yemedim.
[B]Zaten ertesi gün öğleden sonra da rüzgar tersine döndü[/B]. Şu anda da 3000 puana yakın kardayım. Eger 100-200 puana tamah etseydik 3000 puanı alamazdık.
Herkes bilir. Ben pozisyonlarımı minimum 3000-5000 puan kardan aşağı kapatmıyorum.
[quote=BORSACIOZGUR;205856]sn borsacı özgür bey
acaba stop loss uyguladınızmı ?
ÖZGÜRBORSACI
HAYIR . Normalde uygulamam gerekiyordu.[B]Ama o gün piyasa not artırımı ile geçici bir tepki[/B] verdiginden ve [B]yurtdışı da olumsuz oldugundan[/B] Stoplamadım.
Teminatımın yüzde 70 i ile pozisyon aldıgımdan zarara girdi fakat MARGIN yemedim.
[B]Zaten ertesi gün öğleden sonra da rüzgar tersine döndü[/B]. Şu anda da 3000 puana yakın kardayım. Eger 100-200 puana tamah etseydik 3000 puanı alamazdık.
Herkes bilir. Ben pozisyonlarımı minimum 3000-5000 puan kardan aşağı
kapatmıyorum.[/quote]
Tamam güzel söylüyorsunda seni takip etseydim stoplamıştım biraz çelişki olmuyormu?