düşer burası 1.parti shortları buradan yaptım
piramitleyeceğim
Printable View
düşer burası 1.parti shortları buradan yaptım
piramitleyeceğim
5 dakka cigara molası,........
resmen boğa tuzağı
[quote=kitaro;210639]düşer burası 1.parti shortları buradan yaptım
piramitleyeceğim[/quote]
kitaro yeni kardeş acelen ne, kaçıyormu,......
bu numaroloru yemezler pala:)
[quote=indregandi;210646]kitaro yeni kardeş acelen ne, kaçıyormu,......[/quote]
su berrakken herşey çok geç olur abi coşkuda satarım korkuda alırım+.
60700 de longlarkende herkes deli diyordu:)
[quote=jani;210622]baslasın eyleme....bende baslıyacagım...hazırım gandi....[/quote]
59625 den beri eylemde, nisanlarda ilk yaptığı, şubata göre 500 puvan - makastı, bunu tahsil etti, şimdi teorikten ve pratikten(-500 puvan) geçirmeye devam ediyor, ........
Ama pazarlar oluşuyor,30 tamam, 60 tamam, 120 istiyorum bunun ilacı bu 120 lik,
günün sınırlarını bozmadı hala....üstte 65 175...altta 64 750 duruyor hala....birini kırmalı....kimi önce kırarsa...yön onun tersidir....
kimsenin eli shorta gitmiyor hadi pala basmanın tam zamanıdır
Kopma noktasındayız gibi geliyor bana
bugün cortlar kesilecek yolu yok....akşam yaklaşıyor eylem saatide...10/4 deyim....
[quote=kitaro;210652]su berrakken herşey çok geç olur abi coşkuda satarım korkuda alırım+.[/quote]
veririz ayarı kitaro ama sağlam yerden, malın yoksa onu bilmem, ama malın varsa, sakin ol, izleyelim, kaçamaz merak etme,......
Ne kadar cört o kadar yukarı gider bu, meydan boş ve dez enfermasyon yok, takvimler elinde anlayacağın, obamanın mikrofonuna kadar, büyük elçiyi geri yolladılar, istişare için,
meali, başbakanın yolculuğu vardı malumunuz, bu böyleyken gidemez, iyi demezler adama, şimdi ona ayr veriyorlar, vize için,...
Bu ne demek mkrofon günü belli, saldıray günü belli, tekel evine döndü, gen kur pasifte, önü açıldı şimdi o yeredeyiz,...içeri böle...
Tarım dışı ile de buraya bakmayın dova bakın mesajı verildi, dova bakanlarda ürktü boğa oldu, yani yereler belli, biz o yereleri bulacaz, arayacaz bulacaz, ilk dedik 66800 cortcuları, bunlarda alacağı var,......geçen hafta yazdım,.....