-
[quote=selçuklu;232479]sabahtan 74225 kısa devam ... zisd .. kapanış tahminim . 71875...[/quote]
slm patron
sayım varmı? kabaca ne düşünüyoruz.
ben 5.3.3 ün başlamak üzere olduğunu düşünüyorum ama dow açıldıkdan sonraki güçsüzlük biraz kafamı karıştırdı. senin düşüncen nedir patron?
-
73.425.. long.............
-
işlemsiz kısa devam... stop belirsiz..duruma göre... 74.200 üzerinde kalma isteğine bağlı olarak....
-
yeni gri bölge 73.400...73.550 oldu bana göre.....
çok dar bant.......altında ve üstünde sert hareketler...gelebilr...ARTIK.........FAKE bitti bence...
-
[QUOTE=trader38;232508]slm patron
sayım varmı? kabaca ne düşünüyoruz.
ben 5.3.3 ün başlamak üzere olduğunu düşünüyorum ama dow açıldıkdan sonraki güçsüzlük biraz kafamı karıştırdı. senin düşüncen nedir patron?[/QUOTE]
abi benim düşüncem nisan vade tepesini gördü .. sayımlar karışık patron biraz ... tepede bir üçgende olabilir önceki sayfada vardı . eğer öyleyse büyük ednin üçüncü dalgasıdır ve bitmiştir bence .. .:o:o
-
[quote=boz ayı;232515]yeni gri bölge 73.400...73.550 oldu bana göre.....
çok dar bant.......altında ve üstünde sert hareketler...gelebilr...ARTIK.........FAKE bitti bence...[/quote]
[I]73.400 altında ve 73.300 aşağı kırılımda....72.800..lere kadar yolumuz var..[/I]
[I]74.550 üstünde 74.900 görürüz bence......[/I]
[I]son turlar... final turları ..ne kadar risk o kadar para.....yada zarar...[/I]
-
Bugün Pazartesi olmasa kesinlikle geceye short girerdim, ama Pazartesi'leri Dow %80-90 civarında + kapatıyor. İnanmayan grafiğine bakıp saysın. Ancak ben bu grafiği bu şekliyle long'lamam... Geceye flat... Yarın görüşmek üzere... .uyk
-
kendi adıma aşağıda 74.050....73.800..lere gelirse long alacağım....
yukarda 74.900 önemli ..orda satıcıyım....
-
ben şimdi geceye kısa gireyim.. görün ne oluyor... yunanlar arsalarında atalarından kalma 500 milyar dolarlık altın zümrüt kıvır zıvır bulurlar :) sabahada tırla kaldırırlar pehhh
-
işgyo tavan olacak yaa....
tavan olsun dedik yaaa...
ha ha ahaaa..
-
bugün de gol sesi çıkmadı,oyun ortada hala .. cümleten iyi akşamlar...
-
[quote=boz ayı;232511]73.425.. long.............[/quote]
73.475 long...cover.....