-
[QUOTE=abka;108716]çok zor soru değil mi:)...şaka bir yana durum ne olur acaba..[/QUOTE]
tam kanuni cevap istiyorsanız:D uzlaşma ile kapandı sayarsınız son pozu ve
pazartesi yeni sinyale göre işlem yapılır ama, bugün için sisteme göre işlem yapılacaksa haziran vade grafiği açmak daha mantıklı bence.
-
Bugün py varmı yok mu saaat 16 45 te takır takır çizince gösterecekler bize.
-
"yeyin efendiler yeyin, çatlayana kadar yeyin..."
hay Allah, nerden aklıma geldi şimdi...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG]
lafım meclisten dışarıdır, polemik olmasın...
-
[B]dediğim gibi 39.575 kısa açtım[/B]
-
-
15 dakikalık vob göstergeler de ters uyumsuzluk net görünmeye başladı.
-
veri varmı acaba 15.30 da
-
[quote=GOKHANFINDIK;108725]Altın OHA.[/quote]
[B]ne oldu altında ?[/B]
-
[B]dax'a sert satış geliyor dikkat[/B]
-
Burası 41 kere Maşallah çekecek.Altın geberdi.Daxa da öyle sert satış falan göremedim.Ayrıca garan iki kademe kalktı sert alacaklar.Birazdan öyle 200 300 puan farkın önemi kalmayacak çünkü komple çizecekler.Vob tarihinde en çok pozisyon bu vadede alındı ve en çok işlem hacmi bu vade oldu.Acısı da birazdan çıkaracaklar.Güçlü olan öpecek.Py mi ty mi ay mi birazdan anlaşılır.
-
yafu ne güzel kanki olmuştuk bu LONG larlan şindi vade sonu ayrılacağız.
ınnnn ınnnnnnn ınnnnn VINNNNNNNNNNN....
-
40200 den kısa kapttım..artık hazirana bakacagım..
-
asti bak dün bahsettiğim olay yine oldu...diğer 15 dklık -300 puan kucağa geldi az evvelki realizasyonda.SAT verdi tekrar AL verdi.dünde aynı şeyi yaptı o.
traş o asti...
-
kısa devam resmen mal kitliyorlar sabahtan beri başka bir icraatları yok.
stopta 39850.
-
[quote=GOKHANFINDIK;108731]Burası 41 kere Maşallah çekecek.Altın geberdi.Daxa da öyle sert satış falan göremedim.Ayrıca garan iki kademe kalktı sert alacaklar.Birazdan öyle 200 300 puan farkın önemi kalmayacak çünkü komple çizecekler.Vob tarihinde en çok pozisyon bu vadede alındı ve en çok işlem hacmi bu vade oldu.Acısı da birazdan çıkaracaklar.Güçlü olan öpecek.Py mi ty mi ay mi birazdan anlaşılır.[/quote]
[B]peki usta ben acemiyim sonuçta sen daha iyi bilirsin[/B]
-
Bu harekette kullanılacak hisseleri sayayım akbank tcell sahol ve ereğli.Ereğli ve tcell kesin çizilcek.
-
bence pzt net sat sinyali gelecek bugün değil
-
[quote=PEHLİVAN;108736][B]peki usta ben acemiyim sonuçta sen daha iyi bilirsin[/B][/quote]
Benim birine not vermem için benim usta olmam lazım.Onun için de 25 30 yılım daha var.Benim daha iyi bildiğimi kimse bilemez.İyi bilme diye birşey yok.Sadece tecrübe var.
-
yorulma belirginleşti ki gayet doğal..
39300 altında realize başlayabilir..
[IMG]http://i40.tinypic.com/2l96wjn.gif[/IMG]
-
[QUOTE=enorton;108505]Günaydın herkese, benim gibi dünkü karları hesabına yansımayan var mı? Zarar olsa hemen yansıtırlardı...[/QUOTE]
Zarar akşam 17:30da yansır karlar ertesi gün 14:30a kadar yansıtılır. Bu saat kurumdan kuruma değişir. Fakat işlem yapmanızı etkilemez sadece parayı çekemesiniz bu süre içinde. Örneğin tek kontratla güne 980TL ile başladınız kar geldi 1010TL oldunuz. İkinci kontratı açabilmek için ertesi gün karın yatmasını beklemenize gerek yok.
-
[quote=hexen;65877]
Uzun zaman baktım xu100 graf asayada
29300 xu100 için öndemde
eyer 29300 üstesi olur.. yukar beyaz hedef eder
[IMG]http://i39.tinypic.com/2cwmp9f.png[/IMG]
[/quote]
xu100 yukarki grafta beyaz hedef yeresi 32300...32400
32300...32400 traders longs realiz/short etme ister
son halde graf
[IMG]http://i41.tinypic.com/2cqeb1e.png[/IMG]
-
ama çıkışlar güzel değil artık yalpalıyo
-
Vob fincan çiziyor kulpuna geçtik şu anda.Birazdan da hedefe kitlenecez.
-
[quote=GOKHANFINDIK;108739]Benim birine not vermem için benim usta olmam lazım.Onun için de 25 30 yılım daha var.Benim daha iyi bildiğimi kimse bilemez.İyi bilme diye birşey yok.Sadece tecrübe var.[/quote]
[B]yok o zaman tecrübe diyelim :)[/B]
-
[quote=YAVUZHAN;108740]yorulma belirginleşti ki gayet doğal..
39300 altında realize başlayabilir..[/quote]
[B]başlasa iyi olur valla :)[/B]
-
[QUOTE=abka;108509]günaydınlar ..aylık hesap ekstresi adı altında 5 milyon kesiliyor mu..[/QUOTE]
Herkesten kesilir iadeli taahhütlü posta masrafı ve aracı kurum vob için olanını göndermek zorunda.
-
[quote=PEHLİVAN;108746][B]başlasa iyi olur valla :)[/B][/quote]
[B]yorgunluk var derken birden canlandı yine terse gidiyor meret :):)[/B]
-
[QUOTE=VOBiX;108747]Herkesten kesilir iadeli taahhütlü posta masrafı ve aracı kurum vob için olanını göndermek zorunda.[/QUOTE]
bana e mail geliyor artık posta yok fax gönderdim istemiyorum diye
-
Nisanda uzlaşma niye altta kaldı diye soranlar olur şimdi.Vob mevzuatı işte bu zamanlarda lazım.Bir kademe de 250 de 100 adet oluşmuş işlem.275 300 325 350 de 100 adet işlem geçmemiş o yüzden 250 kaldı uzlaşma.
-
[quote=VOBiX;108747]Herkesten kesilir iadeli taahhütlü posta masrafı ve aracı kurum vob için olanını göndermek zorunda.[/quote]
Hiç birini istemiyorum diye imzayı basarsan göndermez masraf da almaz.3 yıldır anlatamıyoruz ki.Internette her türlüsü mevcut ekstrelerin.E maille de gelir.Sanki milyonlarca lot dönüyor da millet ekstre istiyor.
-
yine rüzgar terse döndü hay Allah.
-
Neden xu100 32300..32400 yeresine geldimi traders long realiz/ short etme ister?
32300...32400 long realiz short etme ister cunki graf destek olma az orda
yavas harket eden beli kitle 32400 yeresine yaklastımı xu100 26300 yeresi icun short malyet eder..
yavas harket eden beli kitle 32400 üstesinde short malyet etme vazgecer
-
Söylüyoruz buranın 600 700 puanı daha var.Son 15 dakika görün esas hareketi.3 yıldır borsa oynuyoruz boru değil.O kadar da tecrübemiz olsun vobta.Bir de sistemler haziran vade de 40500 de al verince ballı börek olur yemede yanında yat.Ben de geceye full shortlarım.
-
[B]yuhhh be bu kadar olur valla ayıp denen bişi var :)[/B]
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108744]Vob fincan çiziyor kulpuna geçtik şu anda.Birazdan da hedefe kitlenecez.[/QUOTE]
Hedef 40900 ler mi?
Selamlar
-
He heee, demiştim Nisan vade uzlaşma 40500 üzerine atar bunlar, spota bak hizaya gel:)
-
geldim .. uzlaşmaya 1 saatten biraz fazla zaman kaldı ... .ilk kez uzlaşacam .. üüüüüğüüüüü nabzım 80 .. tanisyonun 110/70 ..... yılanlar kıvrım kıvrım ..... vay anasını ... :D:D:D:D:D ..
içimden bir ses sen uzlaşmassın diyor .:D:D:D:D:D.. hahahhahahhahahha
-
[quote=thracian;108756]Hedef 40900 ler mi?
Selamlar[/quote]
Hedef medef yok 16 55 gibi güzelce uzlaşacaz.Tahminim 41200 falan.
-
Böyle para dağıtmazlar her zaman.2 aydır bugünü bekliyorum ben.Kaçırırmıyım.Çok arttı diye shortlamayın sakın ha.41200 41500 kapatacaz.Show olmaz yarın diyenler de görür birazdan.Dolardan da geçirdiler borsa artarken düşer diye.Dow düşerken de aldılar yine geçirdiler.Hayranım vobu oynatanlara.Dolar vadeli kapandı 3 30 da.En dipten olmuş o da nerdeyse.Demekki 1800 lerden çakanlar yine onlardı.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108760]Böyle para dağıtmazlar her zaman.2 aydır bugünü bekliyorum ben.Kaçırırmıyım.Çok arttı diye shortlamayın sakın ha.41200 41500 kapatacaz.Show olmaz yarın diyenler de görür birazdan.Dolardan da geçirdiler borsa artarken düşer diye.Dow düşerken de aldılar yine geçirdiler.Hayranım vobu oynatanlara.Dolar vadeli kapandı 3 30 da.En dipten olmuş o da nerdeyse.Demekki 1800 lerden çakanlar yine onlardı.[/QUOTE]
38 uzlaşırsak:..: şaka şaka