[quote=Leblebi;108675]bende zirveden kapanış bekliyorum sayın bul market.[/quote]
Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.
Printable View
[quote=Leblebi;108675]bende zirveden kapanış bekliyorum sayın bul market.[/quote]
Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.
[quote=traderx;108678]inanamayacaksınız ama eksi kapanış bekliyorum:..::..::..:[/quote]
[B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B]
[QUOTE=unlimitted;108679]ahaha neden inanmayalım ki! :..::..:[/QUOTE]
yoldaşım benim be helal olsun:..::..:
öncü sat sinyalim gelmek üzere gelince fulleyecem:D:D:D
[quote=PEHLİVAN;108681][B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B][/quote]
kırmızı bir kapanış demek. haziran için 38.500 altında.
[quote=GOKHANFINDIK;108680]Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.[/quote]
[B] valla cesaret 3 günlük short için [/B]
[QUOTE=PEHLİVAN;108681][B]eksi kapanış ne demek anlamadım ?[/B][/QUOTE]
ciddimi soruyorsunuz:eek::..:
şu anda spot 2.18 yükselişte ya
o yükselişi geri verip dünkü kapanışın altına inmesi:..:
[quote=unlimitted;108683]kırmızı bir kapanış demek. haziran için 38.500 altında.[/quote]
[B]yok canım o kadar olurmu sizce , [/B][B]38.800 destek gibime geliyor ?[/B]
[quote=traderx;108682]yoldaşım benim be helal olsun:..::..:
öncü sat sinyalim gelmek üzere gelince fulleyecem:D:D:D[/quote]
roma 1 günde alınmamış di mi. meşakkatli olacak elbet kısacılar için yol.
ama ne demişler, "zafere giden hiçbir yol, çiçeklerle bezeli değildir."
dünden ve daha öcneisnden long olanlar için pek bu geçerli değil ama. gül bahçeleriyle bezeliydi maşaallah. :..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108680]Full short ben de en diplerden bekliyorum.Geceye de shortum.[/QUOTE]
üstadım ben flat oldum 39.700 den yazmıştım dolarda longum . kısa vade tatilede flat girmeyi düşünüyorum. siz ne dersiniz saygılar.
[quote=PEHLİVAN;108686][B]yok canım o kadar olurmu [/B][B]?[/B][/quote]
vobda en sevdiğim cümle. hele benim anarşistliğimi vurguluyorsa...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
dün sn Queen'e bir soru yöneltmiştim; (nisanda) 38.300de Astatin'e "hala kısa mı düşünüyorsun" diye sorduğunda, "buradan uzun mu düşünüyorsun" diye sorsam tuhaf olmaz mı diye...
bazen insanın basireti bağlanıyor işte...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon7.gif[/IMG] inandığı şeylerle yaptığı şeyler farklı olabiliyor...
[B]valla ben flata geçtim ama izlemedeyim , yeniden bir yukarı bekliyorum o zaman shortlarım[/B]
[quote=PEHLİVAN;108684][B] valla cesaret 3 günlük short için [/B][/quote]
Bir haftalık bayram cesareti oluyor da 3 günlük tatil koymaz.El alışkanlığı full short.:D:D
[QUOTE=PEHLİVAN;108691][B]valla ben flata geçtim ama izlemedeyim , yeniden bir yukarı bekliyorum o zaman shortlarım[/B][/QUOTE]
üstadım kafanızda oluşmuş seviye varmı gerçi kısa girmeyecem ama
yinede ögreneyim dedim saygılar.
375 den tövbemi bozup kısaları fulledim hadi bakalım, Allahım yüzümüzü kara çıkarma:)
sistem geregi 39600 (al oku)uzun,40300 (sat oku)kısa oldum...bundan sonra kaşınıpta sistemi terk edersem ilk oluşan tekrar oktan sonra tekrar sisteme dahil oluyorum..sistem al iken dün 38950 den uzun kapattım..ama bu sabah tekrar açılışla bir al oku daha oluştu...o anda sisteme tekrar dahil oluyorum..sistemde peşpeşe oklar oluştuğundan förmül bu...
[quote=Leblebi;108693]üstadım kafanızda oluşmuş seviye varmı gerçi kısa girmeyecem ama
yinede ögreneyim dedim saygılar.[/quote]
[B]abi ne üsdatı ben daha yeni başladım vob'a :)[/B]
[B]ama 39.600 seviyesine kadar yukarı bekliyorum[/B]
Vallahi seans sonu çatır çatır koyacam haziran vadeye.Full shortu.İsterse 1000 puan altta olsun.Ben 5000 puan altta da olsa koyarım.25 puan altına sarksak yeterli.:Düüüüüü
[quote=PEHLİVAN;108696][B]abi ne üsdatı ben daha yeni başladım vob'a :)[/B]
[B]ama 39.600 seviyesine kadar yukarı bekliyorum[/B][/quote]
O seviyeler artık bu spotla hayal gibi.
[quote=traderx;108694]375 den tövbemi bozup kısaları fulledim hadi bakalım, Allahım yüzümüzü kara çıkarma:)[/quote]
bak sana ne güzel bir çay şelalesi hediye ettiler...
niagara'da birlikte halay çekicez diye umuyorum. :D
[QUOTE=traderx;108527]garanlar 3,34 gitti .lelele.lelele.lelele[/QUOTE]
en tepeden çaktık garanları helal olsun bana:..::..: .lelele.lelele.lelele
sistem yaz geldi dedi ,şort giymeli dedi :..::dü:
Başladılar galiba almaya:)
bu saatten sonra pilavdan dönenin kaşığı kırılsın no ralli
şellelelaaaale o kadar:..:
[quote=bull market;108702]Başladılar galiba almaya:)[/quote]
bilakis, 500e kadar almaları işimize gelir.
5'liklerdeki hazroool vaziyetinde duran amcanın sol omzunun olması açısından. ehehe:D
[B]benim kanımca 39.600 seviyesine kadar bir hareket sonra 38.800 noktasına geri çekilme olabilir ?[/B]
yine yukarımı yapacaklar ne bunlarr üf sattık ama bakalım
[quote=unlimitted;108704]bilakis, 500e kadar almaları işimize gelir.
5'liklerdeki hazroool vaziyetinde duran amcanın sol omzunun olması açısından. ehehe:D[/quote]
gökhan msn'de açıklıycam sana bu mesajın ne olduğunu :..::..:
saat 17;15 de ,sisteme göre ,yakın vade sat olarak kapatırsa...ama haziran vade al olarak kapatırsa....
sistem p.tesi sabahı ,[B]bugüne ait olan [/B]kapanışı sinyali al mı- sat mıdır....çünkü yakın vade sat da..ama haziran al da.
umarım ikiside aynı yön olurda bu garip sorun ortadan kalkar..
toboyoda çeviririm diyor sanki 5 dak
[QUOTE=unlimitted;108707]gökhan msn'de açıklıycam sana bu mesajın ne olduğunu :..::..:[/QUOTE]
Ya biz yabancımıyız, niye buradan açıklamıyosun, gizli saklı olacanda ne olacak:..::..:
matriksi arada takılan varmı?
[quote=PEHLİVAN;108705][B]benim kanımca 39.600 seviyesine kadar bir hareket sonra 38.800 noktasına geri çekilme olabilir ?[/B][/quote]
[B]39.600 dediğim sağ omuz az sonra gelecek gibi dostlar siz ne dersiniz ?[/B]
[quote=traderx;108711]matriksi arada takılan varmı?[/quote]
[B]bende sabah bir kere ve 30 dakika önce bir kere olmak üzere 2 kere takıldı[/B]
bu gene ikli tepe falan bişeyler yapacak bi numaralar düzeltme gelecek el mecbur
[quote=bull market;108710]Ya biz yabancımıyız, niye buradan açıklamıyosun, gizli saklı olacanda ne olacak:..::..:[/quote]
yok maksat gökhan'ı rencide etmemek. :..:
yoksa söyleyeyim canım noolacak. 5'liklerde OBO formasyonu var dediydim ya hane, gökhan benim mesajları anlamıyo ya, ondan msn'den mesajı kapsamlı açıklayıcı altyazı geçecektim (geçtim de) ona. :D
[QUOTE=abka;108708]saat 17;15 de ,sisteme göre ,yakın vade sat olarak kapatırsa...ama haziran vade al olarak kapatırsa....
sistem p.tesi sabahı ,[B]bugüne ait olan [/B]kapanışı sinyali al mı- sat mıdır....çünkü yakın vade sat da..ama haziran al da.
umarım ikiside aynı yön olurda bu garip sorun ortadan kalkar..[/QUOTE]
çok zor soru değil mi:)...şaka bir yana durum ne olur acaba..
[QUOTE=abka;108716]çok zor soru değil mi:)...şaka bir yana durum ne olur acaba..[/QUOTE]
Yakın vadeyi aktif takip etiğinizden yakın vade geçerlidir.
[QUOTE=abka;108716]çok zor soru değil mi:)...şaka bir yana durum ne olur acaba..[/QUOTE]
bence nerde poz alıyorsak onun tekniği doğru
bunu cozebilmek için xu30 a uyarlayabilrsin sistemi o nediyorsa ona gore gir cunku onun vade degismiyor sabit.
Full long.