-
[quote=indregandi;404634]Newton kafaya elmayı yedi,......artık 1350.xx görür herhalde,...
Görsün ki 3 haftalık mevzuat iyice şekillensin bakalım,....
çünkü bunun [ı][B]çekim rakamı 1350.xx[/B][/ı] şifai konuşmaktan bıkmıştım, ....kay aydır 1350.telef oldum, sakallarıma ak düştü,....[/quote]
üstadım harikasın harika..her daim "nokta atışı" tahminlerin...cortlarla devam gandi üstada selam..allah senden razı olsun...
-
.heyk GANDİ .heyk
.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
Teşekkürler ama sanki bu çekim kanunu tam anlaşılmadı gibi geliyor,...
Kısaca özet senaryoya göre bir süreliğine(3 hafta gibi) düşüş varsa çıkış var,...çıkış varsa düşüş var,...
Yani çıkışın şartı düşüşte, düşüşün şartı çıkışta,...mantık olarak role devresi bu,....[B][I]ampul böyle yanıyor[/I][/B],...bu bir dinlenme süresince 3 hafta kadar,....
Bunun 3 haftanın bitiminde sonrasında ralli veya carsh olacak,...hangisi olursa trend halinde uzun sürecek,...
Fakat bu üç hafta içinde belli rakamlar, düşüş olursa çıkışı isteyecek, çıkış olursa düşüşü isteyecek,...kendine çekecek yani,....cazibe merkezi olarak çalışacaklar,....
Volatilite de olabilir,...merkezden ne kadar açarsa o kadar oynak olabilir,...
Aşağıda hedef koyarsak 67xxx ve 64xxx sabah açıkladık,...
Yukarıda denge rakamları belli, saatlikte,...biri 720xx, diğeri 736xx,...ancak düşüncem bu 3 hafta bitmeden 720xx belki,...
Senaryo çalışırsa düşüncem böyle eğer ki çalışmassa haftalık verdiğim usd bazlı graf kırılmanın hedefi için takip edilmeli (dün verdim, istenirse kabalığını daha noktasal yaparım),....
Işte şimdi 1350.xx ye daha yeni geldik,....buradan bakacağız sp davranışlarına,....
eğerki fiyatlar 1350.xx altına sarkar ve 1350.xx geri çekerse senaryo çalışmaya başlayacak, aksi haftalık usd graftan devam edilmeli,.....
-
merhaba..parti ve future dow gandi üstadın belirttiği rakamlara çok yakın...üstad nerelerde acaba? :)
-
Dolar fırladı ama vob yerinde saydırıyo.....boks..dng
-
[quote=Osmanaga;404745]merhaba..parti ve future dow gandi üstadın belirttiği rakamlara çok yakın...üstad nerelerde acaba? :)[/quote]
demo hesap açtım forex te,....onunla uğraşıyorum,...
prt dediğimiz gibi 1.296x lara vurdu, buradan tepmesi beklenmeli,...
future hükümsüzdür, al sata yarar....sp 1350.xx si önemlidir,...
-
hocam sarı kızda son kale diyebileceğiniz yerler neresi acaba? 1583.xx- 85.xx dolanıyor şimdilik..
-
[quote=indregandi;404645]Teşekkürler ama sanki bu çekim kanunu tam anlaşılmadı gibi geliyor,...
Kısaca özet senaryoya göre bir süreliğine(3 hafta gibi) düşüş varsa çıkış var,...çıkış varsa düşüş var,...
Yani çıkışın şartı düşüşte, düşüşün şartı çıkışta,...mantık olarak role devresi bu,....[B][I]ampul böyle yanıyor[/I][/B],...bu bir dinlenme süresince 3 hafta kadar,....
Bunun 3 haftanın bitiminde sonrasında ralli veya carsh olacak,...hangisi olursa trend halinde uzun sürecek,...
Fakat bu üç hafta içinde belli rakamlar, düşüş olursa çıkışı isteyecek, çıkış olursa düşüşü isteyecek,...kendine çekecek yani,....cazibe merkezi olarak çalışacaklar,....
Volatilite de olabilir,...merkezden ne kadar açarsa o kadar oynak olabilir,...
Aşağıda hedef koyarsak 67xxx ve 64xxx sabah açıkladık,...
Yukarıda denge rakamları belli, saatlikte,...biri 720xx, diğeri 736xx,...ancak düşüncem bu 3 hafta bitmeden 720xx belki,...
Senaryo çalışırsa düşüncem böyle eğer ki çalışmassa haftalık verdiğim usd bazlı graf kırılmanın hedefi için takip edilmeli (dün verdim, istenirse kabalığını daha noktasal yaparım),....
Işte şimdi 1350.xx ye daha yeni geldik,....buradan bakacağız sp davranışlarına,....
eğerki fiyatlar 1350.xx altına sarkar ve 1350.xx geri çekerse senaryo çalışmaya başlayacak, aksi haftalık usd graftan devam edilmeli,.....[/quote]
analiz bu son alıntı ile noktalanmalı ve yazılanlara dikkat etmeliyiz,....buraya kadar yazılan bu son alıntı ile birleştirilmeli,...
bir süre 4 nisanı 21 ocaktan analiz ettik,...bir süre 1350.xx sp sine devam ettik,...[B][I]şimdi bu 3 haftalık ve haftalık usd bazlı graftayız,....detayını verdim,...
[/I][/B]
-
[quote=TIFIL;404752]hocam sarı kızda son kale diyebileceğiniz yerler neresi acaba? 1583.xx- 85.xx dolanıyor şimdilik..[/quote]
tıfıl verdim ya onları geçen hafta, [U][B][I]new[/I][/B][/U] diye yazmıştım,....parite zaten doğruladı [B][I][U]new[/U][/I] [/B]leri, gold sanırım yanlış hatırlamıyorsam,...1612 ve 1635 miydi,....
-
vobix dünkü 69990 a yuva yaptı,.....yani dün destek ve sl dediğimiz yerin altına üstüne tarade ediyor pis bir durum,....5 lik ise tepki durumunu sürdüryor,...
[img]http://666kb.com/i/c3n3kcem7meu0yl7a.gif[/img]
-
bu usd haz kontratta salağın biri short girmiş,....iki gün bu shortu falatlamakla uğraştı,...
ilk gün 10xxx kont civarı ikinci gün ise 4xxx civarı, iki gün hareket yaptırmadılar,...buda usul usul çıktı malını,.... tabi biraz ip ucu verdi,....
şimdi,....
bunada 1.8030 bunun üstü up trenddi öle dedik,...1.8125 abrtılı gidiyor,....gitsin bakalım,....
bu böyle yaptıkça parite dipte sıkışıyor,...[B][I][U]şüphesiz aralarında bir husumet olduğu düşünülemez[/U][/I][/B]
-
usd bana 1 farrk attı ben bant içi dönüş ve sonra yön demiştim, o direk devam dedi, sabahki 1.7985 sayılmassa,...e o saatte uykudayız filan falan,....