[quote=Astatin;300569]hem geç hem erken olmuş....dng.dng[/quote]
tobo yu görüyün demi 5 likte bi vurursa fena vurur şortları patlatıverir :::
değmez bence riske :( 450 yi bırakmayınca huylanmıştım ama çok geç kaldım .dngkapafama çakti
Printable View
[quote=Astatin;300569]hem geç hem erken olmuş....dng.dng[/quote]
tobo yu görüyün demi 5 likte bi vurursa fena vurur şortları patlatıverir :::
değmez bence riske :( 450 yi bırakmayınca huylanmıştım ama çok geç kaldım .dngkapafama çakti
[quote=a.kaya;300573]tobo yu görüyün demi 5 likte bi vurursa fena vurur şortları patlatıverir :::
değmez bence riske :( 450 yi bırakmayınca huylanmıştım ama çok geç kaldım .dngkapafama çakti[/quote]
batron ben 60 dklıkdan daha düşük priyotlardaki fiyat formasyonlarını kaale almıyorum:)
3. wave oN THE YAYA GEÇİDİ
fıs fıs fıs...3,5 3,5 3,5
çok çalıştınız PALAM....hahha
[U][COLOR=#22229c][URL]http://www.dailymotion.com/video/xdndeh_ankaral-turgut-kaymak-lazm-2010-yep_music[/URL][URL="http://www.youtube.com/watch?v=f9MwuJZ-n_Y&feature=fvsr"][/URL][/COLOR][/U]
3. wave bakkalamı gitti aheüaeüaü üühühühühühühüh nerde bu kızlara mı bakiyir üwwwwwwwww ingaaaaaaaaaaaa
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu: [LIST=1][*]selçuklu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için selçuklu isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir[/LIST]
zil çaldı açaba 3. wave mi bi diafondan sorak üwwwww
Sistemine uymayanın sonu korkunç olur!!!!!Mozaik değil ula mermer şort....hatta derin devlet şort..ahahahah
[QUOTE=selçuklu;300552]fdow kısaldım ... eğer gelirse .. tp alt band ... istop yakın ... kısmet ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/18/1811.png[/IMG][/QUOTE]
kapattım pozu ... kar cebe ...veriyle gelen küskü bardan .. çok bişey beklenmez .. ühhh .. ühüühühh
Bilmem kaçıncı şort yakma şenlikleri hayırlı olsun...
yediler mermeri..üühühüh
vay aanasını kazıkladılar gene ühühühühüh
[QUOTE=Astatin;300587]Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri oluştu: [LIST=1][*]selçuklu isimli Üyemizin Posta girişi doludur. Tekrar Özel Mesaj alabilmesi için selçuklu isimli Üyenin eski Özel Mesajlarını silmesi gerekmektedir[/LIST][/QUOTE]
Aşağıda belirtilmiş Hatalardan biri düzeltildi :
1 - selçuklu isimli Üyemiz Posta girişini boşalttı . Tekrar Özel Mesaj alabilmektedir selçuklu isimli Üye eski Özel Mesajlarını sildi .. üvvvvvvvvvvvvv :D:D:D
Yerimden 1 dk kalktım noolmuş yavvv efg kaç bin kontrat bastıysa artık..
yaw baklavayıda çizdik ha fdowda .. uzun açamıyorum .. sabah açtıydım ne güzel dipten .. hemen kapattım ... şövalye abi .. amigdalalarda bi proplemmi var abi .. ne yapmak lazım ?? . analize uyamıyorum :o:o:o .... üvvvvvvv .... ingaaaaaaaaaaa :D:D:D:D
89.300 den ve 89.800 den yapılan ek longlar 90.200 den XXX kurumuna teslim oda kazansın.
bir ülkede kriz baslamıssa oraya turk shortcusunu gonderın 3 ayda yenı zırvelerı gormezse terbiyesizim..
age ofta briton okcusu vardı , boyle kıran kırana yakın savas varsa bu okcular geldıgı anda dıger taraf kaybederdı.. bız de de turk shortcusu geldıgı an endex yenı zırveye yol alıyo...
Sistemde longlasa bari ama tık yok henüz:(
[QUOTE=Kennym;300608]bir ülkede kriz baslamıssa oraya turk shortcusunu gonderın 3 ayda yenı zırvelerı gormezse terbiyesizim..
age ofta briton okcusu vardı , boyle kıran kırana yakın savas varsa bu okcular geldıgı anda dıger taraf kaybederdı.. bız de de turk shortcusu geldıgı an endex yenı zırveye yol alıyo...[/QUOTE]
Valla da billada bizi bekliyomuş bunlar, ama kısa inadı en berbat inattır:..::..::..:
PASTANIN SOLUNDA KİMLER VAR ACABA :mad:
sistem 125 de longa geçti ama dow az gevşer..daha iyi şort kapama fırsatı olur diye bekliyorum üühüühh...klasik tam sistemci olamam durumu yani..üühühühü
[QUOTE=bull market;300613]Valla da billada bizi bekliyomuş bunlar, ama kısa inadı en berbat inattır:..::..::..:[/QUOTE]
bullboss .. bi altın yorumu alsam abi senden .. üvvvvv:o:o:o
Dow artı ama vix de %8 e yakın yukarıda galiba...
annaa bu ne zaman bu barda 825 gördü..tühhhh
[QUOTE=Astatin;300619]annaa bu ne zaman bu barda 825 gördü..tühhhh[/QUOTE]
ben de bi an gorup uzasam mı acep dedim ama agzımda elma vardı blahhhh blahh derken gitti tekrar yukarı...
[QUOTE=a.kaya;300614]PASTANIN SOLUNDA KİMLER VAR ACABA :mad:[/QUOTE]
ben yokum patron :D ıcın rahat olabılır eger o taraftaysan...
90025 şortlar istop ve long **...yataya bağladı..pis çarpacak
Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:
Memü;
ABi 2b yasası asıl seçim döneminde çıkar, başka ne zaman çıkacak...akçakocaa petrol vr galiba...balık da bol olacakmış bu yıl... daha neç..longgg tabiki long bir tanem..üühhühü
[quote=a.kaya;300623]Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:[/quote]
ayıp abi o nassı laf..sil sil çoluk çoccuk görmesin.üwüw
[QUOTE=selçuklu;300616]bullboss .. bi altın yorumu alsam abi senden .. üvvvvv:o:o:o[/QUOTE]
Altın hep yukarı selçuklum, düştü kaybettim diye üzülme zararda poz kapamana gerenk yok, bekle yukarı gelir nasılsa:) 2011 ortasına kadar 1650-1700 görülür, sonra 2011 sonuna 1270 gevşeme ve sonra tekarar yokarı, günlük yorum yapmıyım, tutmaz nasılsa, orta uzun vade çok fena tuttururum.
[quote=a.kaya;300623]Bendekinde tık yok acaba matriksin azizliğine mi uğradım gene :confused:[/quote]
abi daha 500 puan terste...sistemlerin 1500-2000 e kadar tersi olabilü biliin değilmi
ralli....
(bu ne **..kendimi bukalemun gibi hissediyorum artık seanslarda..üühühüh)
EL SToP.. ühühühühüü
sörf etmeseydük küllim zarar kar ne kalmış 80 tl... 485 tl gomisyon üwwww bozdur bozdur harca üwwwwwwwwwwwww
[quote=Astatin;300626]ayıp abi o nassı laf..sil sil çoluk çoccuk görmesin.üwüw[/quote]
senin kalbin fesat :..: :..: :..: ammada güldüm he arkadaşlarda bakıyo içlerinde diyorlardır ulen bu neden gülüyo şimdi diye :D
Sabah 91000 üzerinde açılışa oynuyo bunlar, öyle olursa yukarı devam bu meret, shortlar elde kaldıüüüü
al gelen bardan önceki bardaki görece iyi düşüş olan bardaki hacme bakın..ulan pala ulan pala
[IMG]http://i52.tinypic.com/vhggns.png[/IMG]
astatin abii üwww shortta neymiş ühühüh :D
hadi rocco devam et..üühühühü..enorton nerde yaww