[quote=a.kaya;290635]Unli hocam kayıpsınız gene düşüşü onayalamadı demi sizin göstergeler hala :confused:[/quote]
perşembe urfa, cuma adıyamandaydım.
evet düşüş onaysız...
lem arkadaş ne göstergeymiş, hepimizden deli çıktı :D
Printable View
[quote=a.kaya;290635]Unli hocam kayıpsınız gene düşüşü onayalamadı demi sizin göstergeler hala :confused:[/quote]
perşembe urfa, cuma adıyamandaydım.
evet düşüş onaysız...
lem arkadaş ne göstergeymiş, hepimizden deli çıktı :D
cümleten günydın ... zişd .. üvvvvv ..
Strobabanın şelale güneşinin pırıltılarıı yolumuzu aydınlatıyor....
Kenim: Sorun deel ama geri gelirsen naz yaparız..dimedi dime
sistemler sat da..
ccı negatif bölgede normalde şelale olmalı...
ammme ben bu kadar [B]kararlıysam olmaz[/B]...:::
[QUOTE=Astatin;290640]Strobabanın şelale güneşinin pırıltılarıı yolumuzu aydınlatıyor....
Kenim: Sorun deel ama geri gelirsen naz yaparız..dimedi dime[/QUOTE]
patron 925 den bogalıgımı sonlandırdım ki , zaten benım bogalıgım 5-10 dakıka karı alana dek .. ozumde nasıl bir ayu oldugumu sende bilirsin :::
şimdilik flatım amma cephede savasmak ıcın ayu gerektıgını dusunursem omuz omuza mucadele etmketen keyif alırım :)) her an yanınızda bitebilirim :))
şimdi tekrar baktımda
EFG ve Credit bugun azulu boga durumundayken ben herturlu boga olurum ...
az miktar bogalıga geri dondum :) kurbanda ıyı para eder bogalıklar kendımı gelıstıreyım ::::::::::::
destekler dirençler felan feşmekan, fishmekan..
[IMG]http://i56.tinypic.com/25kodb5.png[/IMG]
yaşasın üzerimize doğmak üzere olan ŞELALE güneşinin parıltıları ...(copyright stro patro)
Selpatro,
PAtron güneş pek başarılı olmadı, bir de AY olark denesek diyorum..Pek çok da gerekçem var...
1) Şelale AY'ı (moon), şelale AYI (bear), Şelale AYI (month) olarak çok sesli çok şekilli kullanımı mimkin
2) AY felan deyince belki SAZAN Qural tahrik olur ne zamandır yapmadığı dolunay ve gurt taburları analizi yapar belkim...dile kolay 1 yıl oldu..ühhühü
3) Ateş ulusu yeniliyo patron malum çızgı dizi deGüneşi mındar ettiler malum..amacı dışında kullandılar..ühühhü..... Su ulusuna da yaşamı veren iki balık da ruhunu AY dan alıyodu falan...Ayrıca bene Katara da çok hoş bir kız bence..ehueueuhe..en azından Azula dan daha iyidir...Teprik ederim...
[QUOTE=Astatin;290649]Selpatro,
PAtron güneş pek başarılı olmadı, bir de AY olark denesek diyorum..Pek çok da gerekçem var...
1) Şelaşe AY'ı ve şelale AYI (bear), Şelale AYI (month) olarak çok sesli çok şekilli kullanımı mimkin
2) AY felan deyince belki SAZAN Qural tahrik olur ne zamandır yapmadığı dolunay ve gurt taburları analizi yapar belkim...dile kolay 1 yıl oldu..ühhühü
3) Ateş ulusu yeniliyo patron malum çızgı dizi deGüneşi mındar ettiler malum..amcı dışında kullandılar..ühühhü..... Su ulusuna da yaşamı veren iki balık da ruhunu AY dan alıyodu falan...Ayrıca bene Katara da çok hoş bir kız bence..ehueueuhe..en azından Azula dan daha iyidir...Teprik ederim...[/QUOTE]
patron ay dersek belki şelale 1 ay falan olabilir uzun soluklu bi şelale olsun bence ..
yaşasın üzerimize doğmak üzere olan şelale ayının parıltıları ...ahanda sanki 1 aylık bir şelale olacakmışta onun parıltıları üerimiz doğacak gibi oldu .... 1 ay yetmez patron .. hemen geçer bence .. güneş daha iyi .. sazan abi gurt taburları analizi rica edersek yapar patron .. ühühühüühüh ....
abbav bogalıgım da yalan oldu :D
neyse karar versin piyasa ne yone gidecegine oyle hallederiz artık.. izleme mode on.. ayuluk cok yakın :) :D:D:D:D zaten cok severim ayuları boga da neymıs :P bu devırde boga olunur mu hıc :)
herneyse grafikte de goruldugu gibi gostergeler eksi tarafta seyretmekteler.. tabi saatlik grafik olunca hareketi biraz zor oluyor namıssızların.. lakin burnunu yukarı vermesi ve + tarafa gecmesi ile ikili tepe teyidini getirir diye dusunuyorum..
mevcut seviyeleri koruyamayip dusmesi sonucu ise asagıdaki kanal destegi tutabilir zaten tutmazsa esas bekledigimiz realization gelecektir ki tum ayu kardeslerimin ruyası da bu olsa gerek..
sistem henuz sat vermedi , isareti dahi cıkmadı dolayısıyla yukselıse burdan devam edecegı beklenebilir..
5 dakıkalıklar dususun devam edecegini belirtiyor ancak genede zıt gostergeler cok yakın seviyelerde ani donus yasanması olası... kaldı kı yabancı alımı bunun gerceklesecegını dusunduruyor bana..
yazdıklarımın hıcbırı bırsey ıfade etmesede sahsı gorusum ılk etapta ıkılı tepenın teyıd edılmesı yonunde olacaktır.. kımbılır belkıde yenı zırveler... tabı olayı benım ky olmamla da yorumlayabılırsınız.. o vakıt en dusuk kanal destegı baz alınabılır :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=selçuklu;290651]patron ay dersek belki şelale 1 ay falan olabilir uzun soluklu bi şelale olsun bence ..
yaşasın üzerimize doğmak üzere olan şelale ayının parıltıları ...ahanda sanki 1 aylık bir şelale olacakmışta onun parıltıları üerimiz doğacak gibi oldu .... 1 ay yetmez patron .. hemen geçer bence .. güneş daha iyi .. sazan abi gurt taburları analizi rica edersek yapar patron .. ühühühüühüh ....[/quote]
Patron aparatif olarak baan 1 ay şelale yeter şahsen...acil 15000 puan lazım..istihdam sağlayacam..ühüühühhü