[quote=QUEEN;108138]hala kısamı düşünüyorsun pehlivan.dng[/quote]
ben birisine "buradan uzun mu düşünüyorsun?" sorusunu sorsam garip kaçar mı?
kaçmaz... :)))
Printable View
[quote=QUEEN;108138]hala kısamı düşünüyorsun pehlivan.dng[/quote]
ben birisine "buradan uzun mu düşünüyorsun?" sorusunu sorsam garip kaçar mı?
kaçmaz... :)))
[QUOTE=traderx;108141]kısa devam 325 ten :D:D:D yılanın başını ezecem biradan daş bakınıyom:D:D:D[/QUOTE]
dikakt et traderx .. dedim ya kontolden çıktı yılan çok yaklaşmayın .. .. biz kontrol altına almaya çalışıyoruz mbm ile .. hhahaha :D :D
[quote=selçuklu;108136]yılan kontrolden çıktı yapacak bişey yok ..beklemekten başka .. hahahhahahhah[/quote]
deli danadan sonra deli yılan çıkmış hastalık olarakdan
parite 3220 aşağısına gelirse şelale olmasada hafiften bir realize başlar.
şırrrrr:):):)
ohohooo ben şimdi o yılana fatih üreğin yılan dansını yaptıracam tıss:D
[QUOTE=traderx;108141]kısa devam 325 ten :D:D:D yılanın başını ezecem biradan daş bakınıyom:D:D:D[/QUOTE]
başını ezme olayı sakat.... ben yokum ..düşsün o zaman.....:D:D:D
domuz rallisi de bole oluyo demekki..
[quote=traderx;108147]parite 3220 aşağısına gelirse şelale olmasada hafiften bir realize başlar.[/quote]
çok iştahlılar ya.
tüm periyotlarda + durumdayız.
şelale zor bi süre..
ancak hafif realizeler gelir diye düşünüyorum.
[quote=selçuklu;108145]dikakt et traderx .. dedim ya kontolden çıktı yılan çok yaklaşmayın .. .. biz kontrol altına almaya çalışıyoruz mbm ile .. hhahaha :D :D[/quote]
Grafiğe maymun olarak katkı yaptım beni niye almıyorsunuz aranıza.O maymunun nuru ile arttık..dng
teşekürümde bitmiş......
tabi canım şellale zaten bu havada zor ama yağmasada en azından gürlesin bekliyorum:..:
[QUOTE=GOKHANFINDIK;108153]Grafiğe maymun olarak katkı yaptım beni niye almıyorsunuz aranıza.O maymunun nuru ile arttık..dng[/QUOTE]
pardon patron özür olsun ... tabi maymunu koymasak .. yılanda kaldırmazdı kafayı .. :D :D
Vade sonu 37000 altı diyorum.Longları hedge etmem lazım varmı iddia giren?Full long.
acaip hayvanlaa benziirlerr
[quote=GOKHANFINDIK;108121]10 milyarın hazır kardeş.Ben de seni bekliyordum banka hesap no için.Daha yarın var 37000 oluruz.[/quote]
tamam ,,,,bekleyelim,,,,, gerçi ben yarında iddialıyım,,,,,,,,, :..::..::..::..::..:
bu ara da genel bir görüş,,,,,,,,,, haziran vade için,,,,,,,,,,,,, 38475 çok ciddi direnç,,,,,,,,,, bir sefer de geçmesi zor,,,,,,,,,,,,,, kırarsa 42125 e kadar boş,,,,,,,,,,,,,,,,,, .lelele
[IMG][URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=ylan.png][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/89/ylan.png[/IMG][/URL][/IMG]
çıngıraklı yılan formasyonu
[QUOTE=mbm;108154]teşekürümde bitmiş......[/QUOTE]
benimde bitti teşekkürüm kalmadı .. üüüüüüüüüüüüğğüüüüü
çingene beklerki bir kapı gıcırdamasına oynasın,
bunlarda çizmek için fdowun 1-2 puanlık yükselişini bile değerlendiriyor:D
Domuzu neden bukadar aşağılıyoruz.
Domuz mubarek hayvan
Domuzun idrar kesesinin nekadar değerli olduğunu biliyormusunuz. ileride kopan uzuvlarımızı domuz idrar kesesiyle tekrar çıkartabilecez.
[quote=GOKHANFINDIK;108157]Vade sonu 37000 altı diyorum.Longları hedge etmem lazım varmı iddia giren?Full long.[/quote]
uyan artık gokhan rüyadasın 40 bin yapmadan bırakmazlar bular hazır dow ve dax da artılarda Türkiyenın tek iyi gostergesı bankalarının durumu ıyı şımdılık tüm göstergeler Nort ama ralli var hakıkatden teyet geçti bu kriz EFG ye :)
[QUOTE=QUEEN;108160][IMG][URL=http://img521.imageshack.us/my.php?image=ylan.png][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/89/ylan.png[/IMG][/URL][/IMG]
çıngıraklı yılan formasyonu[/QUOTE]
ağzından salyamı akıyor bunun....:):)
bide bu yılan çok dik kaldırmış kafasını.......
[quote=YAVUZHAN;108142]kaval sesiyle vazodan çıkanlara benzemiyor bu yılan,[B]anakondamı[/B] desem,[B]kobramı[/B],pitonmu :)[/quote]
benim ufaklık anakonda ya anakomda diyor kobraya da obba yılanı diyor heheheh :p
bütün gün net.geo. wild izliyorum kendisinin yüzünden içimiz dışımız aslan,kaplan,bufalo v.s. oldu...
bir de baby TV izliyoruz rezillik :..:
Demek dow artmıyor diye short kalsak öpeceklerdi.
[QUOTE=mbm;108165]ağzından salyamı akıyor bunun....:):)[/QUOTE]
dili o.dng
[quote=fXci;108163]Domuzu neden bukadar aşağılıyoruz.
Domuz mubarek hayvan
Domuzun idrar kesesinin nekadar değerli olduğunu biliyormusunuz. ileride kopan uzuvlarımızı domuz idrar kesesiyle tekrar çıkartabilecez.[/quote]
ben yazdıgıma göre üstüme alınıym..asagıladgım falan yok..hicbi varlgı da asagılayacak kadar yukarıda oldgum yok..yaratılmsssa vardır bı sebebi..sadece son günlerdeki geyige atfendi..domz grıbı cıktı dunya endıse edıp düşt, falan dıe bahane arıolardı ya düşüşe.onu kastettim..
[quote=SaNCaKTaR;108164]uyan artık gokhan rüyadasın 40 bin yapmadan bırakmazlar bular hazır dow ve dax da artılarda Türkiyenın tek iyi gostergesı bankalarının durumu ıyı şımdılık tüm göstergeler Nort ama ralli var hakıkatden teyet geçti bu kriz EFG ye :)[/quote]
Zaten hedge için dedik.Uyandım çoktan..dngFull long time.Aman gider haziranla hedge yaparım ben de.Siz de para begenmiyorsunuz.
FDjı gene 8059 geldi bakalım ne edecek.
uzuncuları kıllandırma formasyonu:
2 gündür dow açılana kadar %-1,50'dan %0,50 yapan fdow'un bugün de %+1,2'den %-0,50ye gitme ihtimali var mı?
var. :..:
[quote=GOKHANFINDIK;108170]Zaten hedge için dedik.Uyandım çoktan..dngFull long time.Aman gider haziranla hedge yaparım ben de.Siz de para begenmiyorsunuz.[/quote]
gökhan uzun diyorsa kısaya hazırlanın arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ky inandıysa long a ,,,,,,,,,,,,, shorta geçin .dng:..::..::..::..::..::..:
[QUOTE=AMON RA;106351]Hep ayular konuştu.Efenim budaaa benim dax 4 saatlik grafiğim (format mt) Buyrun.Trende bakın trende boğa değil KOÇ BE KOÇ! hahahahahaa[/QUOTE]
[QUOTE=AMON RA;106986]Efendim şimdi diyeceksinizki bu AMON RA kafayımı yedi saat sabahın 2 si olmuş grafik ekliyo! Gün içi blokeli olduğu için grafik ekleyemiyorum.Şu anki durumda eğer bozulmaz ise (malum formasyonlar bozulmak içindir) bir ''BEARISH WOLF VAVE '' ilerliyor. İlk hedef 39 lar ve bozulmaz ise 34 lere doğru bir geri çekilme yaşayacağız. Bu bazı arkadaşların '' OBO'' teoreminede yakın tabi bu durumda sağ omuzu parçalayarak yukarı kırmış olacağız.Vade sonu beklentimize uygun bir durum. Aynı zamanda mayıs ayı ''SELL'' ayı diyen arkadaşlarda haklı çıkacak.Şu anki yapı boğaların yanında gibi görülüyor.. (Formasyonun 5. dalgasının malum trend hedefini çoğu zaman aştığı bilinir. Ancak geri dönüşte katliam olur.Bu noktada herkes çok dikkatli olmalı.)[/QUOTE]
Bizim BEARISH'I unutmayın yavv kıskandım selçukluyu! :..::..::..:üüüüüüüüüüüü
bide bu yılan çok dik kaldırmış kafasını.......[/QUOTE]
vade sonu acelesi var.lelele
[quote=mbm;108165]ağzından salyamı akıyor bunun....:):)
bide bu yılan çok dik kaldırmış kafasını.......[/quote]
kanadı olmayan ördek o. :D
Domuzu ineği bilmem de full domuz rallisi.
bu yılan sokmasından nasibini alanlar kervanına katılmayız İşallah:D
Örnek
[B]Kopan parmak ‘peri tozuyla’ onarıldı[/B]
[I]DIŞ HABERLER SERVİSİ[/I]
güncellenme zamanı [B] 2.5.2008[/B]
[IMG]http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2008/05/02/fft17_mf36446.Jpeg[/IMG]
Domuzun idrar kesesinin kurutularak ezilmiş hali ile kolajen karışımıyla elde edilen ‘peri tozu’ işe yaradı. Orta parmağının ucunu maket uçak pervanesine kaptıran adamın parmağı 1 ayda eski haline döndü
ABD’Lİ bilim adamları, Lee Spievack adlı bir adamın ucu kopan parmağını, henüz deney aşamasında olan bir toz kullanarak eski haline getirmeyi başardı. Üç yıl önce el orta parmağının yaklaşık 1 santimetrelik ucunu, maket uçağın pervanesine kaptıran Spievack’ın “peri tozu” diye adlandırılan tozla tedavisine hemen başlandı. 4 hafta sonra Spievack’ın parmağı eski boyuna ulaştı. 4 ay sonra ise parmağın sağlam parmaklardan hiçbir farkı kalmamıştı.
DERİYE gücünü ve elastikiyetini veren bir albüminoid olan kolajen ile bir domuzun kurutularak toz haline getirilmiş idrar kesesinin karışımı olan “peri tozu”, aslında atların kopan bağlarını iyileştirmek için geliştirilmişti. 69 yaşındaki Spievack tedavi sürecini şöyle anlattı: “Tozu ikinci kez döktüğümde büyümeyi artık görebiliyordum. Her gün biraz daha büyüdü. Büyümenin tamamlanması 4 hafta sürdü.”
“PERİ tozu”nu Spievack’in eski bir cerrah ve tozu üreten şirketin patronu olan kardeşi Stephen önerdi. Bilim adamları, tozun iyileştirme gücünün nasıl harekete geçtiğini henüz tam olarak anlayabilmiş değil. Ancak tozu geliştirenler, karışımın vücudun kendi kendine iyileşme sürecini tetiklediğine, vücut hücrelerine tahrip olmuş dokuları iyileştirmesi için sinyaller gönderdiğine inanıyor.
[QUOTE=AMON RA;108174]Bizim BEARISH'I unutmayın yavv kıskandım selçukluyu! :..::..::..:üüüüüüüüüüüü[/QUOTE]
nerdeydi o graf onada bi kurt çizelim.lelele
[quote=atlascepkenli;108173]gökhan uzun diyorsa kısaya hazırlanın arkadaşlar,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ky inandıysa long a ,,,,,,,,,,,,, shorta geçin .dng:..::..::..::..::..::..:[/quote]
He 3 adet longum.:D
[QUOTE=unlimitted;108176]kanadı olmayan ördek o. :D[/QUOTE]
çizinde görelim:p
[QUOTE=traderx;107644]makas olayına inanmadığı daha öncede söylemiştim ama şöyle bir şey var,
piyasa yukarı gidecekse niye haziran vadede makas bu kadar avanatajlı duruyor hayret
spot 37000 nisan vade 36800 2 işlem günü sonra açılacak vade 36150, ilginç[/QUOTE]
görüyorsunuz değilmi çakalları yeni bir şey daha öğrendik.
ve makasın hikaye olduğu bir daha teyitlendi.
benim için makas ve takas hikaye:D
unutulmasın diye alıntıladım.