dow a realize gelipte 12 bin altına gerilese bizim piyasa ne tepki verir onu merak ediyorum ben :)
Printable View
dow a realize gelipte 12 bin altına gerilese bizim piyasa ne tepki verir onu merak ediyorum ben :)
Pala kandırıkta :)
[quote=The Tatar;334046]dow a realize gelipte 12 bin altına gerilese bizim piyasa ne tepki verir onu merak ediyorum ben :)[/quote]
dow da realize başladığında bizde ralli olur bugüne kadar ki tabloya bakınca öyle anlıyorum :p
[quote=a.kaya;334048]dow da realize başladığında bizde ralli olur bugüne kadar ki tabloya bakınca öyle anlıyorum :p[/quote]
Sanki adamlar gelişmekte olan piyasalardan çıkıp ne var ne yoksa gelişmişlere gitti ya :)
79200 e şartlı alış emri yazıp nefsimi körledim :)
buralada 200 puan cenderesine girmeyeyim hiç..
[quote=flexy;334049]Sanki adamlar gelişmekte olan piyasalardan çıkıp gelişmişlere gitti ya :)[/quote]
haklı adamlar hazır gelişmişi varken niye gelişmekte olana gelsin,gelişelim,güzelleşelim bizede kalıcı gelirler :..:
[quote=The Tatar;334051]haklı adamlar hazır gelişmişi varken niye gelişmekte olana gelsin,gelişelim,güzelleşelim bizede kalıcı gelirler :..:[/quote]
Mesela ben olsam mısır borsası açıldığında hemen alım yaparım en az 10 sene beklerim :D
Flat.
Göstergeler zayıfladı..
Bugün başka bi gün orası belli oldu:)
[quote=flexy;334052]Mesela ben olsam mısır borsası açıldığında hemen alım yaparım en az 10 sene beklerim :D[/quote]
az değilsin patron :..:
ama yıkılmaz bence mısır borsası,hafif sıyrıklarla atlatır diye düşünüyorum..
önlemler alınmıştır global pala tarafından ;)
[quote=bull market;334053]Flat.
Göstergeler zayıfladı..
Bugün başka bi gün orası belli oldu:)[/quote]
ben bu yüzden şartlı emir yolladım zaten :)))
histem hala dürtüyor uza gol olur diye o ayrı :::
[QUOTE=The Tatar;334056]ben bu yüzden şartlı emir yolladım zaten :)))
histem hala dürtüyor uza gol olur diye o ayrı :::[/QUOTE]
Uza gol ol diyor bi tarftanda git 78000 e bi uğra diyor
Ne biçim bi gün yuaww:::
Flat bekliycem:)))
[quote=bull market;334057]Uza gol ol diyor bi tarftanda git 78000 e bi uğra diyor
Ne biçim bi gün yuaww:::
Flat bekliycem:)))[/quote]
yok aşağı taraf hiç aklıma gelmiyor benim direkt yukarı diyor histem..
havadan olsa gerek,günlük güneşlik,bahar havası var bugün :)))