[quote=excali;218145]Mısır patlaklı istopp oynuyorlar..[/quote]
bu arada benim GBP/USD de, ben kapandıktan sonra 70 pip yaptı görmedim sanmasın.
yazdım alacak hanesine. :)
Printable View
[quote=excali;218145]Mısır patlaklı istopp oynuyorlar..[/quote]
bu arada benim GBP/USD de, ben kapandıktan sonra 70 pip yaptı görmedim sanmasın.
yazdım alacak hanesine. :)
elelelöyy aga makası +' ya çekiii bak hele densize .. demekki 78 K ' i gözüne kestirdi yada kestirmiş gibi yapip ilk fırsatta çakıcak.. çakkal aga... iki arada bi derede makası cebe atti namıssız...
[QUOTE=unlimitted;218147]bu arada benim GBP/USD de, ben kapandıktan sonra 70 pip yaptı görmedim sanmasın.
yazdım alacak hanesine. :)[/QUOTE]
evet..manyak bişey:o
[quote=jelibon;218146]Güzel dipledi ben sana söyleyim, şimdi 1110-1115 geçerse güzelleşir ancak.
Jelibon.[/quote]
aynen katılıyorum.
oralarda hem haftalık pivotu hem de günlük ilk direnci var.
geçerse, ilk durağı 1.118 olacaktır.
ama hızlı koştu. biraz. sindirse sabaha 1.124 bile dener derdim...
[quote=unlimitted;218147]bu arada benim GBP/USD de, ben kapandıktan sonra 70 pip yaptı görmedim sanmasın.
yazdım alacak hanesine. :)[/quote]
Hani o mavi de, sen ne renksin şimdi?:..:
birileri fena uzuyor.. tabi karsılıgında kısalanlarda artıyor.. o degilde bahar geldi yavaş yavaş ayular kış uykusundan uyanır boğalar için festival zamanı yaklaşır.. acaab bu tarihsel çevrim finansal piyasalar için geçerli mi :D:D:D:D
[quote=QUEEN;218151]evet..manyak bişey:o[/quote]
valla tam rodeoluk...ehehe...
ama çiftesi çok pis oluyo. teptimi 1 hafta kendine gelemiyosun. :D
beni uzun süredir tepemedi. o yüzden ben üstüne bindiğimde hafif tedirgin oluyo. baya bi zorluyo :..:
[quote=unlimitted;218147]bu arada benim GBP/USD de, ben kapandıktan sonra 70 pip yaptı görmedim sanmasın.
yazdım alacak hanesine. :)[/quote]
bir tepçek dermisiniz :..:
[quote=excali;218154]Hani o mavi de, sen ne renksin şimdi?:..:[/quote]
boşver beni.
YYÇPYYG.
yorum yok çünkü pozisyon yorumu yapmıyorum gayri. ::::::
Şşşşttt Unlim... Geceye short diyorum... Kime diyorum... Pişman olacaksın desene... :)
Yav yarım saattir grafik yüklemeye uuraşıyorum olmuyor saatlik grafikteki sayımım ve plot noktalarını göstereceektim kısmet olmadı! saatlik grafikte 66900 ün altında kalırsak düşüş akımına gireriz şuanda sıkıntı yok! Lonklar gol olur!
Altın için bu takip edilmeli.
Bollingerin altına iniş ve zıplama.
Jelibon.
[quote=Toledo;218158]bir tepçek dermisiniz :..:[/quote]
öyle ısmarlama olabilse, zengin olurdum. :D
ayrıca tepecek olsa bile demem gayri. :::
[quote=Strategist;218160]Şşşşttt Unlim... Geceye short diyorum... Kime diyorum... Pişman olacaksın desene... :)[/quote]
yorum yapmıyorum tahrik etmeyinnnnnn :::
5 dk grafikte 67700-735 direnç burası sıkıntılı geçmekte zorlanıyor! Hade bakem bi el atın! Bak bu grafiği yükledi tööbe tööbe! :..:
[quote=unlimitted;218163]öyle ısmarlama olabilse, zengin olurdum. :D
ayrıca tepecek olsa bile demem gayri. :::[/quote]
Sen deme. Parametrelerin desin..
Parametrelerinden sen sorumlusun unlimit..
Sazan Vob'a henüz bakar.
Dün longların yarısını kapamıştım (histemle), bugünse 13:00 barı 67.55'den kalan longlar verilmiş. Sistemle. Sazan Sistems o saatten beri SHORT.
[QUOTE=unlimitted;218164]yorum yapmıyorum tahrik etmeyinnnnnn :::[/QUOTE]
abi 525 kısa devam uzlaşayım diyorum ne diyosun .. pişman olurmuyum üvvv. .. :o:o:o:D
[QUOTE=AMON RA;218165]5 dk grafikte 67700-735 direnç burası sıkıntılı geçmekte zorlanıyor! Hade bakem bi el atın! Bak bu grafiği yükledi tööbe tööbe! :..:[/QUOTE]
Sabah gapıyla gecer. Palanın eski alışkanlığı ne zaman dirence takılsa sabah gapıylan işi bitiriyor..boks..boks.
Şimdi ben geceye short gireceğimden yarın + gap garanti. Bence açılıştan hemen sonra 67.750-67.900 aralığından bir yerden nesiller boyu sürecek, destanlara konu olacak bir düşüş başlayacak... :)
[quote=selçuklu;218169]abi 525 kısa devam uzlaşayım diyorum ne diyosun .. pişman olurmuyum üvvv. .. :o:o:o:D[/quote]
sen pozu açar açmaz pişman oluyosun ya ehuehueueh :D
[QUOTE=unlimitted;218172]sen pozu açar açmaz pişman oluyosun ya ehuehueueh :D[/QUOTE]
bu sefer uzlaşmalık abi .. ehuehue :D:D:D
şş stro,
öyle bişey gördüm kiiiiiiiiiiiiiii...
görsen gözler aha bu avatardaki gibi gözlerin yuvalarından fırlar....
şeş beş olur gözlerin ben saaa diyim...
abaaaaaaaaavvvvvv...abav abav abav...
nalet olsun içimdeki müşteri sevgisine...yeni geldım...uzunları 675 ten dehledım bu sefer...flatım,,çıplaım...
[quote=unlimitted;218175]şş stro,
öyle bişey gördüm kiiiiiiiiiiiiiii...
görsen gözler aha bu avatardaki gibi gözlerin yuvalarından fırlar....
şeş beş olur gözlerin ben saaa diyim...
abaaaaaaaaavvvvvv...abav abav abav...[/quote]
Ne gördün gardaş... Pis meraklandım... :)
[url]http://www.hisse.net/forum/showthread.php?t=19665&page=151[/url]
adresinde Erkal Bıyıklıoğlu diye bir arkadaş EW sayımı yapıyor. Kendisini uzun süredir takip ediyorum. Başarı oranı oldukca yüksek...
Kısacıların dikkatli olması yararlarına olabilir...
Tabi hemen borsaların düşmeyeceğini kimse söyleyemez. Bu sadece bir tahmin.....
[QUOTE=Strategist;218171]Şimdi ben geceye short gireceğimden yarın + gap garanti. Bence açılıştan hemen sonra 67.750-67.900 aralığından bir yerden nesiller boyu sürecek, destanlara konu olacak bir düşüş başlayacak... :)[/QUOTE]
patros teprik ederim .. bende öyle düşünüyorum .. 775 gördük işte patron o aralıkta başlasın artık destansı düşüş .. yıprandık vayyy .. :o:o:D:D:D
[quote=Strategist;218179]Ne gördün gardaş... Pis meraklandım... :)[/quote]
yok gardaş. bışver gayri. zati yanılıyorumdur kesin. olamaz böyle bişey.
yok yok yapamazlar. imkanı yok. olamaz yaw...:::
[quote=unlimitted;218182]yok gardaş. bışver gayri. zati yanılıyorumdur kesin. olamaz böyle bişey.
yok yok yapamazlar. imkanı yok. olamaz yaw...:::[/quote]
Kuduracam merakımdan... :..:
Yaparlar YaparlaaaRRR! Meendis bey ne demişler! '' NEVER SAY NEVER AGAIN''
[quote=selçuklu;218181]patros teprik ederim .. bende öyle düşünüyorum .. 775 gördük işte patron o aralıkta başlasın artık destansı düşüş .. yıprandık vayyy .. :o:o:D:D:D[/quote]
Hamuduyla götürecez patron... Yalnız bu Dow'da bir alçaklık kokusu seziyorum... Yarın sabah ben yine çok pis bir sabah gap'iyle kucaklaşacağım galiba... :)
veri merigeri kaldımı lem şimdi abd den
yok arkadaş bu ayulardan bir mokk olmayacak...........
ben kendi işimi kendim göreyim ..en iyisi........
rubini diye bi adam vardı di mi. :)
hulem pela, aktörleri bile 2 sene öncesinden seçiyon.
ben saa ne diyim. he ne diyim.
alkışlamak geliyo içimden...
[quote=Astatin;218188]veri merigeri kaldımı lem şimdi abd den[/quote]
ı ıh...
[quote=unlimitted;218190]rubini diye bi adam vardı di mi. :)
hulem pela, aktörleri bile 2 sene öncesinden seçiyon.
ben saa ne diyim. he ne diyim.
alkışlamak geliyo içimden...[/quote]
Şimdi anladım ne gördüğünü... Roubini'nin gençlik fotoğrafını gördün, pala bir bıyık var fotoğrafında di mi... :)
[quote=selçuklu;218181]patros teprik ederim .. bende öyle düşünüyorum .. 775 gördük işte patron o aralıkta başlasın artık destansı düşüş .. yıprandık vayyy .. :o:o:D:D:D[/quote]
Boz abi direksiyona geçti patron... Bundan sonrası paraşütsüz düşüş olacak... Yalnız önce bana sabah gap'i yedirdikten sonra... :)
[QUOTE=Strategist;218186]Hamuduyla götürecez patron... Yalnız bu Dow'da bir alçaklık kokusu seziyorum... Yarın sabah ben yine çok pis bir sabah gap'iyle kucaklaşacağım galiba... :)[/QUOTE]
strategist patron dowda anasının nikahı oldu .. .. oda çöksün a* .. sıfırlasınlar bence dowu .. vayyy .. kızmaya başladım .. düşün looo ... üvvvv ... ::::::
vıx endeksindeki 60 dakikalıktan günlüklere kadar olan periyotlarda bariz pu görüntüleri oluşmaya başladı yakında ayı istilası başlayabilür
[quote=boz ayı;218189]yok arkadaş bu ayulardan bir mokk olmayacak...........
ben kendi işimi kendim göreyim ..en iyisi........[/quote]
[B][I]şöyle yakışıklı bir basayımm......[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]hayda breeee........[/I][/B]
[B][/B]
.lelele