-
[quote=bull market;300092]şşşt, burada neden az sayıda forumdaş var ne oldu millet hakkınrahmetine mi kavuştu yoksa?[/quote]
Hoş geldin bull'um,
İnaşallah hayırlı olur dönüşün..
Rahmete kavuşmaya gelince benim gibi en salak ayu ölmediyse vardır bir hikmeti.. ama bugün birazda öküzlük ettim,iyi oldu,yakışıyorda hani..:::
-
[QUOTE=EMEKDAR;300147]Hoş geldin bull'um,
İnaşallah hayırlı olur dönüşün..
Rahmete kavuşmaya gelince benim gibi en salak ayu ölmediyse vardır bir hikmeti.. ama bugün birazda öküzlük ettim,iyi oldu,yakışıyorda hani..:::[/QUOTE]
Hoşbulduk emekdarım:))), yalnız epey boş buldum topiği ne olmuş vobjektife yavwf, saatlerim su gibi geçer sayfaları okuyup yetiştiremezdim, topiğin o hallerinden eser kalmamış.
Neyse belki rallide canlanır uğramaya çalışacağım.
-
[quote=bull market;300199]Hoşbulduk emekdarım:))), yalnız epey boş buldum topiği ne olmuş vobjektife yavwf, saatlerim su gibi geçer sayfaları okuyup yetiştiremezdim, topiğin o hallerinden eser kalmamış.
Neyse belki rallide canlanır uğramaya çalışacağım.[/quote]
selçuklu bir kanal açtıki sorma,çok derin oldu,açtığı kanalizasyondan ne kendi çıkabildi ne endeks...millet orda kanalizasyona girdi...giriş o giriş..
Rallide burası hep hüzünleniyor,üc bej ayu kaldı burada..
kanalizasyon topiğinde furuşuyorlar anlayacağın...
-
Bende ayu olduğumda burada olurum o zaman:) rallide kanalizasyona gireriz.
Mesela şimdi ayuyum.
Short ve 86000-87000 aralığına gelir diyorum, bekliyorum:)
-
[INDENT][FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Üç tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen çipurayı çiftlikte yetiştirmeyi başaran Türkiye,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]dünyanın en güzel meralarına sahipken, ineği de taaa Uruguay'dan getirmeyi başardı.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Yeterli ineğimiz yok çünkü.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Koyun sayımız iyi.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][B]Öküz[/B] de getireceklerdi aslında.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Şöyle bi baktılar etrafa...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Eee, yeteri kadar var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Var ama, hayvan başka şey...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Hayvancılık başka şey maalesef.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Bu Uruguay'dan ilk önce Lugano gelmişti bize. Bonservisi 6.5 milyon Euro'ydu, 4 yılda ödenen para 14.5 milyon Euro...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay ineklerinin tanesi, 1.800 Euro... 8 bin tane gelecek, onlar da 14.5 milyon Euro...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Hadi diyelim, inek yetiştiremiyoruz. .. Bi tane Lugano yetiştirip[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay'a göndermeyi becerebilseydik, inekler bedavaya gelecekti yani....[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]O nedenle, Lugano'nun kaptanı olduğu Uruguay milli takımı Dünya Kupası'na katılıyor...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Biz ise Uruguay ineklerinden mangal yapıp, Kupa'yı televizyondan seyrediyoruz anca.)[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Top çevirmeyi bırakıp, kıyaslarsak.. .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Türkiye'nin nüfusu 72 milyon. Alt tarafı 10 milyon ineği var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay alt tarafı 3.5 milyon kişi. 13 milyon ineği var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Netice itibariyle özet?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Mesele üç cocuk yapmak degil Yeğennnnn[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Mesele Üç inek yapmak ....!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/INDENT]
-
[URL="http://oi56.tinypic.com/esjl80.jpg"][IMG]http://oi56.tinypic.com/esjl80.jpg[/IMG][/URL]
Sağdan gitsek cüzdan bulurmuyuz..:o
-
[quote=ordi;300672]
[INDENT][FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Üç tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen çipurayı çiftlikte yetiştirmeyi başaran Türkiye,[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]dünyanın en güzel meralarına sahipken, ineği de taaa Uruguay'dan getirmeyi başardı.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Yeterli ineğimiz yok çünkü.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Koyun sayımız iyi.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][B]Öküz[/B] de getireceklerdi aslında.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Şöyle bi baktılar etrafa...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Eee, yeteri kadar var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Var ama, hayvan başka şey...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Hayvancılık başka şey maalesef.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Bu Uruguay'dan ilk önce Lugano gelmişti bize. Bonservisi 6.5 milyon Euro'ydu, 4 yılda ödenen para 14.5 milyon Euro...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay ineklerinin tanesi, 1.800 Euro... 8 bin tane gelecek, onlar da 14.5 milyon Euro...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Hadi diyelim, inek yetiştiremiyoruz. .. Bi tane Lugano yetiştirip[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay'a göndermeyi becerebilseydik, inekler bedavaya gelecekti yani....[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]O nedenle, Lugano'nun kaptanı olduğu Uruguay milli takımı Dünya Kupası'na katılıyor...[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Biz ise Uruguay ineklerinden mangal yapıp, Kupa'yı televizyondan seyrediyoruz anca.)[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Top çevirmeyi bırakıp, kıyaslarsak.. .[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Türkiye'nin nüfusu 72 milyon. Alt tarafı 10 milyon ineği var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Uruguay alt tarafı 3.5 milyon kişi. 13 milyon ineği var.[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Netice itibariyle özet?[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][COLOR=navy][SIZE=4][COLOR=navy][B]Mesele üç cocuk yapmak degil Yeğennnnn[/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy]Mesele Üç inek yapmak ....!![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/INDENT][/quote]
[SIZE=4][B]Bence çocuğuda ithal edelim...[/B][/SIZE]:o:o:o
-
günaydın.
bol kazançlar..
-
[QUOTE=EMEKDAR;300674][SIZE=4][B]Bence çocuğuda ithal edelim...[/B][/SIZE]:o:o:o[/QUOTE]
Olacağıda bu zaten, sen git araba üreticisini koru, sigara üreteni koru, içki üreteni koru, telekomcuyu koru, telefoncuyu koru, korumacı politikaları abidik gubidik takımına yap ama çocuk üretenlere koruma uygulamzsan memleket ithal çocukla dolar kalır, aman ithal arabayla onla bunla dolmasın vergi kaybı olur, ulen nüfus olmayınca vergiyi kimden doplayacak bu korumacı yanlıları, ithal çocuklar büyüyünce onlardanmı doplayacaklar, yooo, bu ortamda bir müddet sonra onlarda çocuk ithal edecekler..dng.dng uzun vadeli projeksiyon oldu :::
-
Short devam bu arada, 86000-87000 aralığına bekliyorum.
-
Hah hah haaa, arkadaşın biri diyorki tamam arkadaş bu Tayyip in dediğini yapayım 3 çocuk sahibi olayım ama bunlara et veremem süt verememki, çayırlar meralar boş diyolar da kardeşim bunları çayıra meraya salıpda yetiştiremezsinki :::.dng.dng.dng.dng diyoooooo
-
[quote=bull market;300920]Hah hah haaa, arkadaşın biri diyorki tamam arkadaş bu Tayyip in dediğini yapayım 3 çocuk sahibi olayım ama bunlara et veremem süt verememki, çayırlar meralar boş diyolar da kardeşim bunları çayıra meraya salıpda yetiştiremezsinki :::.dng.dng.dng.dng diyoooooo[/quote]
Ufak düşünmüş...cumartesi günü bir arkadaşa uğradım,açmış tv yi beyefendiyi izliyor.. coşmuşlar beraberce...
Dünyayı kurtaran adam ::: dedi,insanlar anlamıyorlar bak,dünya bu zulmu artık kaldırmaz kim kurtaracak bu dünyayı...bosnsından somalisine..filistinden afkanistana velihasılı tüm dünya kurtarılmalıydı ve kurtarıyor işte dedi..
Oysa insanlar neler istiyorlar,neler düşünüyorlar ne kadar basit şeylerle uğraşıyorlar,aş iş,et ekmek süt yani karınlarını doyurmanın hesabını yapıyorlar hıh ne kadar basit değilmi dedi...heee dedim eeele eeele..şşşş..;)
Ha unuttum arkadaş kara mizahı seviyorda...:D