-
Amerikanya o gadden para basarmışda,istihdam yaratamazmışda işsizlik yüksekmişte...
Biz paramı basıyoruz bak bizde hepsi güzel...amerikanyada basılıp batan para Türkiyeden çıkyor...fışkırıyor fışkırıyor...duzzag duzzag..
Demedi deme..
Peynir süt yağ ithal edip yeme...
-
emekdar abi gel abi bu sevdadan vazgeçek :)
-
[quote=seagate;299689]emekdar abi gel abi bu sevdadan vazgeçek :)[/quote]
Böööne gadden nirdeydin,tam yumurta şeydeykenmi diyorsun...??
Hak bildiğim yoldan kimse döndüremez...
Dünya bu duzzağın içinden nasıl çıkacak merak ediyrum...
[URL]http://www.klipizlesene.net/ferdi-tayfur-merak-etme-sen.html[/URL]
MARAG ETME SEN............
-
:D:D:D işin güzel kkısmı burda zirvede bırakacan
-
Ayugillerin agaları....şöyle enn cillatlısından % 35 düzeltme bekliyorum,yoksa ayuyug falan diye dolanmayın ortalıkta...jerfin kız sizinde cesedinizi yol ortasına serer yoksa...hımmm...:o
-
[FONT=Calibri] [B][U]20 EKİM 2010[/U][/B] tarihinden itibaren geçerli olmak üzere:[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]- [/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=black]VOB-IMKB 30 [/COLOR][/U][/B][COLOR=black] vadeli işlem sözleşmesinin [B][U]başlangıç teminatı 800TL ‘den 900 TL’ye [/U][/B]yükseltilmiştir.[B][/B][/COLOR]
-
[quote=ordi;299739][FONT=Calibri] [B][U]20 EKİM 2010[/U][/B] tarihinden itibaren geçerli olmak üzere:[/FONT]
[COLOR=black][FONT=Times New Roman]- [/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=black]VOB-IMKB 30 [/COLOR][/U][/B][COLOR=black]vadeli işlem sözleşmesinin [B][U]başlangıç teminatı 800TL ‘den 900 TL’ye [/U][/B]yükseltilmiştir.[/COLOR][/quote]
Habarım var ordi kardeş,
Mesacınıda aldım...üüü
Papaza güveniyorum ben,midesi bozukmuş pilav dokanıyorumuş...
-
Ayranın yok içmeye,tahteravalliyle gidiyon çeşmeye...
ÜÜÜÜÜF ÜF o kadar iş varki yapılacak...
İnek yok sağalacak....
.................................var öpülecek...
GAP LAR VAR DOLACAK....
Oricinali farklıdırda,inek kalmadığından melmegette ondan eeele diyam...hıh..
-
MB gecelik faiz oranlarını 6.25 den 5.75 indirdi.......politika faizi % 7
Bankalar merkezden kaçtan alıyor,merkez bankaların elinde kalan fazlalığı kaçtan geri alıyor....
Ben yavaş yavaş çekileyim siz kendi aranızda halledin,eksiğinizi fazlalığınızı paylaşın diyor...
Bankalar arası aşk ı sağlamaya çalışıyor..zorla güzellik olurmu acep...
-
günaydın..
bol kazançlar dostlar...
-
Selamlar arkadaşlar, borsaya geri döndüm, borsa ralli yaparda kaçırırmıyım:) RTE de borsa kademeli olarak daha yukarda olacak falan gibi bişeyler demiş geçenlerde, tüyoda geldiğine göre vob long devam:D:D:D
Global çete iş başındaymış, alan satan göremiyorum ama farketmez, sonuçta yukarı gitsinde isterseler satarak yukarı trade etsinler, ben sevdim ve dönüşüm iyi oldacak:) hissediyorum bunu.lelele.lelele
-
şşşt, burada neden az sayıda forumdaş var ne oldu millet hakkınrahmetine mi kavuştu yoksa?